• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

bilmiyorum yaaa essela 2 gün daha bekleyeyim mi yoksa hemen şimdi yapayım mı off off :) inşallah dediğin gibi minişim benimledir...

merhaba cnm,anlaşılan biraz sabırsız ve sıkıntılı okuyorum seni adetine çok az kaldıysa eğer 1 2 gün felan istersen yap en azından için rahatlat eczane ve drlara görede adetin kesin geçmeli ve gerçekten en iiisi neslenin dediği gibi kan yaptır idrarda çıkamasa bile kanda kesin çıkar,sen yine de sabah ilk idrarınla yap o zaman erken çıkan çok duydum bnm ilk gebelikte adetimden çok önce çıkmıştı
bide hamile olunca göbekteki çizgiyi hep duymuşumdur bnde hiç olmadı nasıl bşey cnm o? yani çizgiler

coook zor dayanmak biliyorummm benim haftaya ayrintili ultrasonum var ona kadar bir sey almiyorum onda da kesin kiz desinler insallah baslarim pembislere yavastan. ben gecen hafta doktordaydim aa kalbini dinletti doppler iole o kadar 1 aydir gormuyorum yavrumu,burda yapmiyorlar ultrason Turkiye'deki gibi.
4lu cok saglikli sonuclar vermiyormus bizim topigi oku istersen. kotu sonuc cikip amniyo yaptiran oldu. en dogru sonuc 2li de cikiyormus.

ayrintili ultrason mutlaka yaptirt ama,Allah korusun bebisin bir organinda sorun varsa dogum sonrasi hemen mudahele edebiliyorlarmis onceden bildikleri icin.

cnm ne güzel iii haberler alman,umarım artık sıkıntı felan yapmıyosundur artık rahat olman lazım bunu bnden daha iii biliyon,testler olumlu olduğuna göre artık bebişe çeyiz hazırlamaya başla derim ben ee tabi senin için uygunsa tabi:)))
inşallah bnde o günleri görebilirim cnm.

merhaba cnm,anlaşılan biraz sabırsız ve sıkıntılı okuyorum seni adetine çok az kaldıysa eğer 1 2 gün felan istersen yap en azından için rahatlat eczane ve drlara görede adetin kesin geçmeli ve gerçekten en iiisi neslenin dediği gibi kan yaptır idrarda çıkamasa bile kanda kesin çıkar,sen yine de sabah ilk idrarınla yap o zaman erken çıkan çok duydum bnm ilk gebelikte adetimden çok önce çıkmıştı
bide hamile olunca göbekteki çizgiyi hep duymuşumdur bnde hiç olmadı nasıl bşey cnm o? yani çizgiler

canim ismi linea nigra boyle aratabilirsin nette. genelde gec cikar ama bende en bastan beri cikip gitgide koyulasiyor iki hamileligimde de oyle oldu,bunda da hamile oldugumu anladigim isaretlerden biriydi. cok beyaz tenlilerde daha cabuk gorunuyor herhalde ben de acik tenliyim ve karnim cabuk cikti ondan erken gozukuyor.

cnm ne güzel iii haberler alman,umarım artık sıkıntı felan yapmıyosundur artık rahat olman lazım bunu bnden daha iii biliyon,testler olumlu olduğuna göre artık bebişe çeyiz hazırlamaya başla derim ben ee tabi senin için uygunsa tabi:)))
inşallah bnde o günleri görebilirim cnm.

canim topikce saglikli dogumlar yapacagiz insallah.

ceyiz icinse ayrintili ultrasonu bekliyorum canim haftaya carsamba. gerci babamiz 6.ayi bitmeden bir sey almak istemiyor ama ben yavastan bakmaya baslamak istiyorum sonra son aylarda o kadar rahat gezemem diye dusunuyorum.

Günaydın kızlar hayırlı kandiller..

Kızlar tekrar merhaba...Beklenen rengli günüme 6 gün kaldı...göğüslerimde önceki gebeliğimde olduğu gibi şişmeye başladı ve karnımın altında çizgi oluşmaya başladı buda öncekinde olmuştu...Ama test yapmak için ve ümitlenmek için daha erken sanırım...düşük yaptıktan sonra o çizgi yok olmuştu ama şimdi yine çıkııyor...sabretmek çok zor yaa test yapsam çıkarmı acaba???
canım merhaba,6 gün erken idrarda çıkmaz
bende erken gebelik testi vardı 5 gün önce yaptım çıkmadı
ama 4 gün kala çift çizgiyi gördüm,normal gebelik testinde de çıktı aynı gün sabah erken yapmıştım.
karındaki çizgiyi bilmiyorum ama idrarda tortu bulanıklık oluyodu bende ordan anlıyodum
inşallah hamilesindir canım
canim o kipirdamalara erkekler inanamiyor evet. benimki de ayrintili da uzun uzun izleyince agzi acik kalakalmisti, etkisinden kurtulamadi baya. iyi ki var bu ultrasonlar biz erkekler alisiyoruz demisti.

haklisin haklisin ama insanlar neler atlatiyor herkes bisiler yasayabiliyor iste, yoksa cok sinir bozucu kabul ediyorum.
kalp atisini alan cihaz satiliyor hem de 30 dolar gibi bir fiyat burda ama esim izin vermedi bana,kafayi yersin dedi.

benim ikili testte hic bacaklari acmadi essek hic bir sey gorunmedi ama ultrasonu yapan kiz nub teorisini soyledi o gidis kiz bebek gibi dedi..bakalim ;)
benim eşim en son kese görmüştü zavallı,neyse geçen hafta perşembe acile gittik akıntı var diye orda kalp atışı görünce nası rahat bi nefes aldı yüzü değişti adamın :1: ama acilde bebeğe yakından bakmadıkları için hareketi belli olmuyodu ertesi gün doktorum kontrole çağırdığında gördüm ben.bidahakine gelirse görür inşallah allah izin verirse.
ben de kalp atışı cihazı duydum ama almam eşin doğru demiş kesin kafayı yeriz neslem gece kulağımıza takar uyuruz :52:
nub teorisini ben de duymuştum canım zaten erkek olunca daha net oluyomuş.pempeler almaya başlarsın yakında :emir_bebek:
amin canım çok sağol
bana da seninki kız gibi geliyo valla daha ilk günden hem de
tam bi cimcime hissediyorum :1: hayırlısı olsun...

aynen canım ilk bebek farketmez diyordum eşim için erkek bi tık önde gibiydi ama kendini hep kıza hazırlamıştı
etraftan duya duya kız hissediyorum diyenleri :1:
dr diyince yok yaa daha erken değişebilir o diyo :1: inanamadı
inşallah dediğin gibi sıkıntılı günler geride kalmış olur allahım sağlıkla tamamına erdirsin herkesinkini ve isteyenlere de nasib etsin inşallah...

canım regline de az biraz kalmış 2gün daha mı geçse ki acaba... yine de yapabilirsin
inşallah minişin göbüşüne konmuştur :16:

öyle mi diyosun neslim dayanması zor oluyo bişeyler görünce insan almak istiyo :111: ama daha hiç bişey almadım
iyi azcık daha bekleyelim
hatta bi dahakine 3 hafta sonra görelim dedi dr.um da 1,5hafta sonra biyere daha gidip bi görünsek mi diyorum eşime :27:

iyi haberin olmadan yapılmış oluverdi, sonucunu bekleme stresi yaşamamışsındır
yaa bize de 4lü testten bahsetti, ben 2liyi de yaptırmak istemiyodum açıkçası
şimdi 4lüyü çıkardı bilmiyorum yani ne gerek var 'tamam yaptık birini yetsin yani' diyesim geldi
devlet hastaneleri 2li iyi çıkınca 3lü ve 4lü ye hiç gerek duymuyo diye biliyorum
neyse hayırlısı olsun...

hayırlısı olsun canım,ben de eşimi alıştırıyorum şimdiden kız olacak diyorum herkes de kızın olucak diyo:9:
nedense çoğu erkekte var bu erkek çocuk sevdası ama sağlıklı olsun da diyoruz tabi ki
hele yaşadıklarımdan sonra böyle bişeyi düşünmek bile acaip oluyo
kuzenim ilk bebeğini doğuma kadar öğrenmedi,doktora söyletmiyodu kızı oldu
sürpriz olmuştu bize keşke dayanabilsem de ben de öyle yapsam :1:

canım ewpat öncelikle dün dayanamayıp test yaptım ve tabiki sonuç negatif bugün itibarı ile adetime 5 gün var:)
Çizgiye gelince: çizgiler oluşmuyor canım tek bir çizgi oluşuyor Göbek deliğinden aşağıya doğru inen bir çizgi görüntüsü oluyor....hatta aşağıdan yukarıya doğru zamanla tamamlanan bir çizgi...

canım ewpat öncelikle dün dayanamayıp test yaptım ve tabiki sonuç negatif bugün itibarı ile adetime 5 gün var:)
Çizgiye gelince: çizgiler oluşmuyor canım tek bir çizgi oluşuyor Göbek deliğinden aşağıya doğru inen bir çizgi görüntüsü oluyor....hatta aşağıdan yukarıya doğru zamanla tamamlanan bir çizgi...

evet tek bir cizgi gobek deliginden asagi uzaniyor hatta bazilarinda gobek deliginin ustunden de devam edebiliyormus.

canim ben senin yerinde olsam biraz daha bekler kana baktirirdim. biliyorum beklemek cooook zor,insan gun sayip duruyor. ben hep hayirlisi neyse o olsun diye dua ederim, sizin icin de hayirlisi neyse o olsun.

canım merhaba,6 gün erken idrarda çıkmaz
bende erken gebelik testi vardı 5 gün önce yaptım çıkmadı
ama 4 gün kala çift çizgiyi gördüm,normal gebelik testinde de çıktı aynı gün sabah erken yapmıştım.
karındaki çizgiyi bilmiyorum ama idrarda tortu bulanıklık oluyodu bende ordan anlıyodum
inşallah hamilesindir canım

benim eşim en son kese görmüştü zavallı,neyse geçen hafta perşembe acile gittik akıntı var diye orda kalp atışı görünce nası rahat bi nefes aldı yüzü değişti adamın :1: ama acilde bebeğe yakından bakmadıkları için hareketi belli olmuyodu ertesi gün doktorum kontrole çağırdığında gördüm ben.bidahakine gelirse görür inşallah allah izin verirse.
ben de kalp atışı cihazı duydum ama almam eşin doğru demiş kesin kafayı yeriz neslem gece kulağımıza takar uyuruz :52:
nub teorisini ben de duymuştum canım zaten erkek olunca daha net oluyomuş.pempeler almaya başlarsın yakında :emir_bebek:

hayırlısı olsun canım,ben de eşimi alıştırıyorum şimdiden kız olacak diyorum herkes de kızın olucak diyo:9:
nedense çoğu erkekte var bu erkek çocuk sevdası ama sağlıklı olsun da diyoruz tabi ki

canim Amerika'da ailelere bir cift cinsiyeti ilan etmek isterse bir adet var: disi bembeyaz bir pasta hazirlaniyor ici ya mavi ya pembe gida boyasiyla yapiliyor. ve dilimi kestiginde bebegin cinsiyetinin rengi cikiyor ve kutlaniyor :) bayiliyorlar bunu yapmaya burda tabii benim burda kimsem olmadigi icin yapamiyorum boyle seyler :p

:1:selam kızlarrr:3:su cızgı olayını okudum da sızde cok dıkkatımı cekti ne kadr zamanda bellı olmaya basladı??sankim bndede var o çizgiden sızde okuyunca gordum:26:acaba...:30::30::30:

coook zor dayanmak biliyorummm benim haftaya ayrintili ultrasonum var ona kadar bir sey almiyorum onda da kesin kiz desinler insallah baslarim pembislere yavastan. ben gecen hafta doktordaydim aa kalbini dinletti doppler iole o kadar 1 aydir gormuyorum yavrumu,burda yapmiyorlar ultrason Turkiye'deki gibi.
4lu cok saglikli sonuclar vermiyormus bizim topigi oku istersen. kotu sonuc cikip amniyo yaptiran oldu. en dogru sonuc 2li de cikiyormus.

ayrintili ultrason mutlaka yaptirt ama,Allah korusun bebisin bir organinda sorun varsa dogum sonrasi hemen mudahele edebiliyorlarmis onceden bildikleri icin.
belki de sık yapılmaması daha ii neslim sonuçta radyasyon vermiyo mu bu cihazlar
burda hemen ultrason, biz de dünden razı, ama ne kadar sağlıklı tartışılır...
4lüyü yaptırmak hiiiiiç istemiyorum dr.um da net tavırlı çok da ii biri ters düşmek istemiyorum ne diyip kabul ettircem bilmiyorum
bu benim kararım olmalı, istemiyorum diyince üstelememeli ama yapıyoruz dicek ve sinir olcam hayır değişesim hiç yok dr.umu yoksaa net konuşur bi daha da giitmem neyse yaaa canımı sıktı yapalım diye diretmesi...

aynen canım kız diye alıştırdım o kadar ki şimdi erkeğe zor adapte olduk, bu sefer kız vardı da yok olmuş gibi bi tuhaf olduk
allahım sağlıklı hayırlı versin hepsi güzel...

ben de eskiden öğrenmem süpriz daha güzel der artislik yapardım ama ööle olmuyomuş :1:
brawo kuzenine dayanmış...

canim Amerika'da ailelere bir cift cinsiyeti ilan etmek isterse bir adet var: disi bembeyaz bir pasta hazirlaniyor ici ya mavi ya pembe gida boyasiyla yapiliyor. ve dilimi kestiginde bebegin cinsiyetinin rengi cikiyor ve kutlaniyor :) bayiliyorlar bunu yapmaya burda tabii benim burda kimsem olmadigi icin yapamiyorum boyle seyler :p

evet canım discovery channel de pastacılar kralı diye program var ya bi anne cinsiyet açıklama pastası siparişi vermişti.
hatta babanın da evladının cinsiyetinden haberi yoktu karısı ona da sürpriz yaptı.kız isteyenler pembe giymişti erkek isteyenler mavi giymişti.anne pembe,baba da mavi giymişti :1:
beyaz pastanın üstüne bebek poposu şekli yaptılar :1:
sonra baba olcak pastayı kesti kek bi çıktı pembişşş :52:
önce tepki veremedi sonra sevindi.ama bunu adet olarak yaptıklarını bilmiyodum çok hoşmuş yaa :9:

belki de sık yapılmaması daha ii neslim sonuçta radyasyon vermiyo mu bu cihazlar
burda hemen ultrason, biz de dünden razı, ama ne kadar sağlıklı tartışılır...
4lüyü yaptırmak hiiiiiç istemiyorum dr.um da net tavırlı çok da ii biri ters düşmek istemiyorum ne diyip kabul ettircem bilmiyorum
bu benim kararım olmalı, istemiyorum diyince üstelememeli ama yapıyoruz dicek ve sinir olcam hayır değişesim hiç yok dr.umu yoksaa net konuşur bi daha da giitmem neyse yaaa canımı sıktı yapalım diye diretmesi...

aynen canım kız diye alıştırdım o kadar ki şimdi erkeğe zor adapte olduk, bu sefer kız vardı da yok olmuş gibi bi tuhaf olduk
allahım sağlıklı hayırlı versin hepsi güzel...

ben de eskiden öğrenmem süpriz daha güzel der artislik yapardım ama ööle olmuyomuş :1:
brawo kuzenine dayanmış...

evet ben de diyodum ama bekleyemem kız çok sabırlıydı bekledi :1:
ben de şimdi kız deyip duruyorum çok alıştım kızım napıyon diye soruyom bazen.erkekse ağırına gidiyodur :52:
bu 4 lü test organlara baktıkları mı canım?

ben de şimdi kız deyip duruyorum çok alıştım kızım napıyon diye soruyom bazen.erkekse ağırına gidiyodur :52:

yok tatlım organlara bakılan ayrıntılı ultrason diye biliyorum. nesli daha ii bilir
4lü de 2li gibi kandan bakılan bi test
dr diyoki 2li nin başarı istatistiği 100de 90
4lünün 100de 80 ikisi birleşince başarı oranı 100de 95e çıkıyor

ya olsun ben düşünmüyorum senin istatistiğin için her testi yapmak zorunda mıyım

bak tahsiline saygımdan susuyom ama çok kızıyom valla aaaa!

yok tatlım organlara bakılan ayrıntılı ultrason diye biliyorum. nesli daha ii bilir

ya olsun ben düşünmüyorum senin istatistiğin için her testi yapmak zorunda mıyım

aslında son karar her zaman senin olmalı
sonuçta onun tahsili varsa sen de annesin yani
ne olursa olsun bu çocuklara kıyacak değiliz rabbim korusun.benim doktor ikiliye gel dedi sormadı ama yaptırmam desem ne der bilmiyorum.ben de pek karışmak istemiyorum.şunu bilelim ki iyi de çıksa kötü de çıksa kesin değil,onu bilerek yaptırmak lazım.
dün bize annemin arkadaşı geldi,6 aylık hamileyken kızının gelişimi çok yavaşlamış
kafası büyük kalcak öyle olcak böyle olcak demişler doktorlar
gel haftaya ölü doğum yaptırıcaz demişler
ama 1 hafta sonra çapada bi prof bakmış gayet normal demiş ve kız şimdi sapasağlam 14 yaşında bi kız
ne bilim anacım güvensek bi türlü güvenmesek bi türlü

canim organlara baktiklari ayrintili ultrason ki ben carsamba girecegim net bilgi veririm girdikten sonra. ikili testin ultrason kisminda beynine bakmislardi ayrintilida tum parmaklar karaciger bobrek boyun vs her seye bakiliyormus.

valla son karar anne babanin olmali.

hatta en dogru sonuc cikan 2li yani onu yaptirmadiysan digerlerini bosver bence ayrintiliya girersin. doktoruna nazikce anlat isteklerini. gerci ben de diyorum benimki de kanimi alip sormadan bana 3luyu de yapmis, 2li de cok iyi cikmisti halbuki...

aslında son karar her zaman senin olmalı
sonuçta onun tahsili varsa sen de annesin yani
ne olursa olsun bu çocuklara kıyacak değiliz rabbim korusun.benim doktor ikiliye gel dedi sormadı ama yaptırmam desem ne der bilmiyorum.ben de pek karışmak istemiyorum.şunu bilelim ki iyi de çıksa kötü de çıksa kesin değil,onu bilerek yaptırmak lazım.
dün bize annemin arkadaşı geldi,6 aylık hamileyken kızının gelişimi çok yavaşlamış
kafası büyük kalcak öyle olcak böyle olcak demişler doktorlar
gel haftaya ölü doğum yaptırıcaz demişler
ama 1 hafta sonra çapada bi prof bakmış gayet normal demiş ve kız şimdi sapasağlam 14 yaşında bi kız
ne bilim anacım güvensek bi türlü güvenmesek bi türlü

bana da ilkinde sapasaglam bebek dediler kontrolden 2 gun sonra kalbi durmus. bazi seyleri bilemiyorlar ki. tip ile inanci birlestiriyorum ben icimde. hem dualarim hem doktorum oyle ilerliyoruz bakalim, Allah'a emanet yavrum diyorum.

olsun cnm her ne kadar negatif çkarsa çıksın yola devam:)biraz daha sabret bi daha yaparsın,çizgileri çoğu yerde duydum ama bnde olmadı:)

Back
X