• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

dün akşamüstü randevumuz vardı kızlar, akşam yazamadım, çok şükür bi sorun yok şimdilik
veee cinsiyetini öğrendik, ben hiç farketmez diyodum ama
kız olursa çok sevincem, erkek olursa çok sevincem artı çok şaşırcam diyodum
çünkü hiç içime erkek doğmuyordu çoğunluk ta kız hissediyordu ve bu minik şaşırttı beni çünkü erkek :))
böyle işte inşallah sağlıklı hayırlı bi evlat olsun da farketmez...

canım ben sizin topiğe de yakın olduğum için orayı da takip ediyorum evet cemreyi okudum valla çok üzüldüm
adet mi gördü acaba noldu o haftada bile böyle aşırı kanama oluyo yani
allah esirgesin canım
sen de bizim cimcimenin cinsiyetini bize haber ver hee benim içimden erkek geçiyo senin oğlun olabilir
veya kız :52:
ayy hayırlısı olsun da

ay inanmıyorum kelebek, ben yazarken senin yazın yoktu ve aynı anda senin de içine doğmuş canım
oğluşş görünüyo hadi bakalım senden ne haberler alcas :8:

canım ben sizin topiğe de yakın olduğum için orayı da takip ediyorum evet cemreyi okudum valla çok üzüldüm
allah esirgesin canım
sen de bizim cimcimenin cinsiyetini bize haber ver hee benim içimden erkek geçiyo senin oğlun olabilir
ayy hayırlısı olsun daa

sağol canım desteğin için inşallah aspirindendir ben de ondan deyip geçiyorum
ultrasonda kanama alanı yok dedi doktor anlamadım valla bu benim artık normal hamilelik akıntım mıdır nedir çözemedim
ben 3 gün falan geç yumurtlamıştım tatlım ovu testi kullandım hamile kaldığım ay
ilk ay benim de olmadı.belki sen geç yumurtladığın için henüz testte çıkmamıştır bak bizim ewpat da süpriz yaptı resmen :9:
inşallah öyledir senin de kuzuu

evet tatlım ya sallanıyodu sağa sola zavallı eşim bi denk gelemedi hep işteydi ben tek gördüm şimdi bana inanmıyo adam :1:
ben de çok kanaması olup doğum yapan okudum ama sen de yaşadın bilirsin insanın sinirleri bozuluyo bi süre sonra işte ister istemez
eve ultrason cihazı alsak arada baksak rahatlicaz da :1:

cnm ben kan tahlili yaptırdım yok ama hala adet olmadım doktora gdcm sanırım kist var önce ne varsa tedavi olucm sonra ovulasyon testi alıcm..bide ultrasonda kanama alanı olmaması iyi bişey aslında böyle durumlarda aspirini kesiyorlar bazı doktorlr sadece iğne ile devam edebiliyorlar ama tabi doktorun ne derse onu yap tatlım.senin göbüşte çıkmıştır artık tabii maşallah diyelim bebişide görmüşsün :))

ay inanmıyorum kelebek, ben yazarken senin yazın yoktu ve aynı anda senin de içine doğmuş canım
oğluşş görünüyo hadi bakalım senden ne haberler alcas :8:
oyyyy pipili kuzuuuuuuuuu :52:
rabbim bahtını güzel eylesin oğluşunun esselam :16: keyfi de yerindeymiş ne güzel maşallah
valla şöyle bi durdum oğlandır yaa dedim içimden geldi :1:
benimki kız ahada buraya yazıyorum :52: demiştin dersin :1:
cnm ben kan tahlili yaptırdım yok ama hala adet olmadım doktora gdcm sanırım kist var önce ne varsa tedavi olucm sonra ovulasyon testi alıcm..bide ultrasonda kanama alanı olmaması iyi bişey aslında böyle durumlarda aspirini kesiyorlar bazı doktorlr sadece iğne ile devam edebiliyorlar ama tabi doktorun ne derse onu yap tatlım.senin göbüşte çıkmıştır artık tabii maşallah diyelim bebişide görmüşsün :))

canım kistle de hamile kalan çok ama tabi tedavini ol hamilelikte kanama falan yaptığını duymuştum
sonra benim gibi streslere girme
hayırlısı olsun inşallah tatlım :54: güzel haberlerini ben de merakla bekliyorum
bende çok ufak bi göbek var ama sanki küçük bi top gibi duruyo,bi de 3 kilo falan verdim
göbek yaptım desem değil.rahim portakal kadarmış o yüzden şişti sanırım canım
koca göbekli olalım hepimiz inşallah :9:

rabbim bahtını güzel eylesin oğluşunun esselam :16: keyfi de yerindeymiş ne güzel maşallah

canım kistle de hamile kalan çok ama tabi tedavini ol hamilelikte kanama falan yaptığını duymuştum
sonra benim gibi streslere girme
hayırlısı olsun inşallah tatlım :54: güzel haberlerini ben de merakla bekliyorum
bende çok ufak bi göbek var ama sanki küçük bi top gibi duruyo,bi de 3 kilo falan verdim
göbek yaptım desem değil.rahim portakal kadarmış o yüzden şişti sanırım canım
koca göbekli olalım hepimiz inşallah :9:

kelebekçim senin oğlun olacak gibi hissediyorum ben 2 3 hafta sonra öğrenirsin belki

Amin....cnm çok tşk ederim:)evet cnm önce bebek müjdesi sonra ertesi günü evi aldık:D
olur cnm inşallah olur merak etme ama bnden tavsiye eğer istersen tabi öncelikle çok sıkıntı yapmamak ben ne zaman aklımdan çıkardım o zmn oldu,tabi senide anlıyom bnde aynı şeyleri yaşadım demesi kolay gibi ama üzülmemeye çalış cnm bak evi almışınız bebekte arkadan gelir,ben buraya eşimin yanına ta uzaklardan geldim burada kimsem yok ama hep mücadele ettim belki inanmıcaksınız ama burda hiç ama hiç arkadaşım yok buna rağmen hep bişeylerle uğraştım kafamı dağıttım kimsenin yapamadığı şeyler yaptım,bebeğimin olmasını hep bü yüzden istedim bana arkadaş olsun diye gerçekten:)

Canım, biliyomusun benimde oturduğum mahallede hiç arkadaşım yok. evimizi aldık ama daha taşınamadık. şuan oturduğumuz yer kayınpederin ve çook küçük bir ev. etrafta hiç arkadaşım yok Allah nasip ederse seneye evime taşınacağım o zamana kadr dişimi sıkıyorum.
bende bebişi en çok da bana arkadaş olsun diye istiyorum :)

ewpatttt uzun zamandır giremiyordum yeni gördüümmm hamişmişsinnn nasılll mutlu oldum anlatamam şuan mutluluktan ağlıyorummm hüngür hüngür hemde. kendi hamile haberimi almış gibi sevindim :16::16: rabbim nazarlardan korusun tamamına erdirsin sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallahhh :nazar: çok güzel bir haber oldu canım evinizde hayırlı olsun bu arada yeni evinizde bebeğin sen eşin mutlu olun inşallah..... tek tek hamiş haberleri geliyor inşallah arkandanda bizler geliriz rabbim nasip ederse

cnm bnm sakın ağlama bak:(bende çok doluyum valla kendimi zor tutuyom cnm bnm kıyamam bak,sen yoktun bayadır bnde o aralar pek giremedim sağ sola koşturduk :)) cnm çok tşk ederim darısı senin başına sakın umutsuz düşünme tmm hep olumlu düşün bnde çok umutsuzdum ama Allahıma şükür olsun:))

Canım, biliyomusun benimde oturduğum mahallede hiç arkadaşım yok. evimizi aldık ama daha taşınamadık. şuan oturduğumuz yer kayınpederin ve çook küçük bir ev. etrafta hiç arkadaşım yok Allah nasip ederse seneye evime taşınacağım o zamana kadr dişimi sıkıyorum.
bende bebişi en çok da bana arkadaş olsun diye istiyorum :)

anladım cnm bnde hep bi kendimi sanırdım kimsem yok diye seni en iyi ben anlarım bu konuda,ben bide evdeyim çalışmıyom,hep kendime meşkale bulmuşumdur,inşallah cnm nasip olur evinizde hatta evden önce bebeğin gelsin:DDD

dün akşamüstü randevumuz vardı kızlar, akşam yazamadım, çok şükür bi sorun yok şimdilik
çünkü hiç içime erkek doğmuyordu çoğunluk ta kız hissediyordu ve bu minik şaşırttı beni çünkü erkek :))

bncede cnm sağlıklı olsunda farketmez tabi nede olsa ilk bebeğin,babası çok sevinmiştir heralde genelde öle olur ya:)))
hadi bakalım gözün aydın cnm sağlıklı olması en güzel haber,şimdi hamile olmanın tadını çıkar artık sıkıntılı günler geçti:D

Kızlar tekrar merhaba...Beklenen rengli günüme 6 gün kaldı...göğüslerimde önceki gebeliğimde olduğu gibi şişmeye başladı ve karnımın altında çizgi oluşmaya başladı buda öncekinde olmuştu...Ama test yapmak için ve ümitlenmek için daha erken sanırım...düşük yaptıktan sonra o çizgi yok olmuştu ama şimdi yine çıkııyor...sabretmek çok zor yaa test yapsam çıkarmı acaba???

allah esirgesin canım
ayy hayırlısı olsun daa

sağol canım desteğin için inşallah aspirindendir ben de ondan deyip geçiyorum
ultrasonda kanama alanı yok dedi doktor anlamadım valla bu benim artık normal hamilelik akıntım mıdır nedir çözemedim
ben 3 gün falan geç yumurtlamıştım tatlım ovu testi kullandım hamile kaldığım ay
ilk ay benim de olmadı.belki sen geç yumurtladığın için henüz testte çıkmamıştır bak bizim ewpat da süpriz yaptı resmen :9:
inşallah öyledir senin de kuzuu

evet tatlım ya sallanıyodu sağa sola zavallı eşim bi denk gelemedi hep işteydi ben tek gördüm şimdi bana inanmıyo adam :1:
ben de çok kanaması olup doğum yapan okudum ama sen de yaşadın bilirsin insanın sinirleri bozuluyo bi süre sonra işte ister istemez
eve ultrason cihazı alsak arada baksak rahatlicaz da :1:

canim o kipirdamalara erkekler inanamiyor evet. benimki de ayrintili da uzun uzun izleyince agzi acik kalakalmisti, etkisinden kurtulamadi baya. iyi ki var bu ultrasonlar biz erkekler alisiyoruz demisti.

haklisin haklisin ama insanlar neler atlatiyor herkes bisiler yasayabiliyor iste, yoksa cok sinir bozucu kabul ediyorum.
kalp atisini alan cihaz satiliyor hem de 30 dolar gibi bir fiyat burda ama esim izin vermedi bana,kafayi yersin dedi.

canim hayirli olsun oglisinnnnn :))))) sen gene de 16. haftaya kadar mavisler alma dayan ;) bana da herkes erkek geliyor diyordu kiz gibi dediler ayrintilida valla :))

dedigin gibi saglikli olsunlar da hiiic bir sey farketmez.

bana da doktor farkinda olmadan 3lu test de yapmis. kan almislardi ben de rutin sanmistim meger 3lu test uygulamis. cok sukur iyi cikmis sok oldu bugun klinikten mail alinca.

Kızlar tekrar merhaba...Beklenen rengli günüme 6 gün kaldı...göğüslerimde önceki gebeliğimde olduğu gibi şişmeye başladı ve karnımın altında çizgi oluşmaya başladı buda öncekinde olmuştu...Ama test yapmak için ve ümitlenmek için daha erken sanırım...düşük yaptıktan sonra o çizgi yok olmuştu ama şimdi yine çıkııyor...sabretmek çok zor yaa test yapsam çıkarmı acaba???

canim umutlandirmak igib olmasin ama ben de ikinci hamileligi o cizgiden anlamistim. ilkinde de cikmisti kurtajdan sonra gitmisti cunku ve senin gibi erken cikmisti. ama daha test icin erken. bence regli gunune kadar bekle ve kan testi yaptirt. benim erken idrar testlerim negatif cikmisti sonra sonra silik pozitifler baslamisti gitgide koyulasmisti. insallah vardir bebis!!!

canim umutlandirmak igib olmasin ama ben de ikinci hamileligi o cizgiden anlamistim. ilkinde de cikmisti kurtajdan sonra gitmisti cunku ve senin gibi erken cikmisti. ama daha test icin erken. bence regli gunune kadar bekle ve kan testi yaptirt. benim erken idrar testlerim negatif cikmisti sonra sonra silik pozitifler baslamisti gitgide koyulasmisti. insallah vardir bebis!!!

bende hergün o çizgiyi takip ediyorum çünkü düşükten sonra yok olmuştu ama şimdi hergün daha da belirgin hale geliyor...İnşallah dediğiğn gibi bebiş vardır canım...

amin canım çok sağol
bana da seninki kız gibi geliyo valla daha ilk günden hem de
tam bi cimcime hissediyorum :1: hayırlısı olsun...

bncede cnm sağlıklı olsunda farketmez tabi nede olsa ilk bebeğin,babası çok sevinmiştir heralde genelde öle olur ya:)))
hadi bakalım gözün aydın cnm sağlıklı olması en güzel haber,şimdi hamile olmanın tadını çıkar artık sıkıntılı günler geçti:D
aynen canım ilk bebek farketmez diyordum eşim için erkek bi tık önde gibiydi ama kendini hep kıza hazırlamıştı
etraftan duya duya kız hissediyorum diyenleri :1:
dr diyince yok yaa daha erken değişebilir o diyo :1: inanamadı
inşallah dediğin gibi sıkıntılı günler geride kalmış olur allahım sağlıkla tamamına erdirsin herkesinkini ve isteyenlere de nasib etsin inşallah...

canım regline de az biraz kalmış 2gün daha mı geçse ki acaba... yine de yapabilirsin
inşallah minişin göbüşüne konmuştur :16:

canim hayirli olsun oglisinnnnn :))))) sen gene de 16. haftaya kadar mavisler alma dayan ;) bana da herkes erkek geliyor diyordu kiz gibi dediler ayrintilida valla :))

dedigin gibi saglikli olsunlar da hiiic bir sey farketmez.

bana da doktor farkinda olmadan 3lu test de yapmis. kan almislardi ben de rutin sanmistim meger 3lu test uygulamis. cok sukur iyi cikmis sok oldu bugun klinikten mail alinca.

öyle mi diyosun neslim dayanması zor oluyo bişeyler görünce insan almak istiyo :111: ama daha hiç bişey almadım
iyi azcık daha bekleyelim
hatta bi dahakine 3 hafta sonra görelim dedi dr.um da 1,5hafta sonra biyere daha gidip bi görünsek mi diyorum eşime :27:

iyi haberin olmadan yapılmış oluverdi, sonucunu bekleme stresi yaşamamışsındır
yaa bize de 4lü testten bahsetti, ben 2liyi de yaptırmak istemiyodum açıkçası
şimdi 4lüyü çıkardı bilmiyorum yani ne gerek var 'tamam yaptık birini yetsin yani' diyesim geldi
devlet hastaneleri 2li iyi çıkınca 3lü ve 4lü ye hiç gerek duymuyo diye biliyorum
neyse hayırlısı olsun...

amin canım çok sağol
bana da seninki kız gibi geliyo valla daha ilk günden hem de
tam bi cimcime hissediyorum :1: hayırlısı olsun...

aynen canım ilk bebek farketmez diyordum eşim için erkek bi tık önde gibiydi ama kendini hep kıza hazırlamıştı
etraftan duya duya kız hissediyorum diyenleri :1:
dr diyince yok yaa daha erken değişebilir o diyo :1: inanamadı
inşallah dediğin gibi sıkıntılı günler geride kalmış olur allahım sağlıkla tamamına erdirsin herkesinkini ve isteyenlere de nasib etsin inşallah...

canım regline de az biraz kalmış 2gün daha mı geçse ki acaba... yine de yapabilirsin
inşallah minişin göbüşüne konmuştur :16:

öyle mi diyosun neslim dayanması zor oluyo bişeyler görünce insan almak istiyo :111: ama daha hiç bişey almadım
iyi azcık daha bekleyelim
hatta bi dahakine 3 hafta sonra görelim dedi dr.um da 1,5hafta sonra biyere daha gidip bi görünsek mi diyorum eşime :27:

iyi haberin olmadan yapılmış oluverdi, sonucunu bekleme stresi yaşamamışsındır
yaa bize de 4lü testten bahsetti, ben 2liyi de yaptırmak istemiyodum açıkçası
şimdi 4lüyü çıkardı bilmiyorum yani ne gerek var 'tamam yaptık birini yetsin yani' diyesim geldi
devlet hastaneleri 2li iyi çıkınca 3lü ve 4lü ye hiç gerek duymuyo diye biliyorum
neyse hayırlısı olsun...

coook zor dayanmak biliyorummm benim haftaya ayrintili ultrasonum var ona kadar bir sey almiyorum onda da kesin kiz desinler insallah baslarim pembislere yavastan. ben gecen hafta doktordaydim aa kalbini dinletti doppler iole o kadar 1 aydir gormuyorum yavrumu,burda yapmiyorlar ultrason Turkiye'deki gibi.
4lu cok saglikli sonuclar vermiyormus bizim topigi oku istersen. kotu sonuc cikip amniyo yaptiran oldu. en dogru sonuc 2li de cikiyormus.

ayrintili ultrason mutlaka yaptirt ama,Allah korusun bebisin bir organinda sorun varsa dogum sonrasi hemen mudahele edebiliyorlarmis onceden bildikleri icin.

Back
X