• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ayy kızlar günaydın ben geldım.dünden beri ayrı kalmak cok koydu :)) amma yazısmısınız yahu nası okuycam şimdi bütün sayfaları.buarada yenı gelen arkadaslarda olmus galıba kızlar hepiniz hosgeldınız ve cok gecmıs olsun.......

ay pardonya malum oruç 26 eylül
mrb canım yenı farkettım sendemı düzcelısın?nerde oturuyon bende düzcedenim kaydirigubbakcemile5
selam canım
ay inşallah ya ne biliyim nilay ya bakayım dedim bi umut işte benimkisi. ne kadar heyecanlılar.allah bizede nasip eder inşallah

eder kuzum Allah bizede nasip etcek insallah.sen içini ferah tut.biliyon gönülden istemek elde etmenın yarısıdır.bizimde minik minik meleklerımız olcak.oyyy ben ona patik örüp yollarım teyzesi olarak...

bende geziniyodum topikler arası.burda kimse yoktu ne yapayım .nihayet geldini yani.benimki yine maç izliyo benimde canım sıkıldı.
kızlar ben yumutluyorum kesin .çok akıntım var.hihoyyyt allahım inşallah bu ay tutar.bu çalışmalara karşı ne olur tutsun yarabbim .dur durak bilmedim valla.içimde bi heyecan var ya nedenini bilmediğim:CüvCüv:
ayy ben biliyom o heycan ne heycanı,kızz hamiş olcaz biz onun heycanı var.sorma zaten bu ay calısmaktan bitap düştük -tatlicadiarzu-
ay yerim ben seni.....
inşallah ama daha dur kız çalışıyoz ben bu gaz la herğün çalışırım.
şimdi kocişe dedim yumurtluyorum galiba ,diye normalde buğün boş geçcekti ama vazgeçtik bugünde çalışıyoruz.
benim adset tarihim ekimi 6 sı falan yani ben düzensiz olduğum için 38 günde bir genelde ona göre hesapladım.ama çalışmalara 10.gün başladım ve devam ediyorum.buğünde 16.günüm
aa fundacım senındemı gecırkır.benımde hep atlar bı hafta ileri oyüzden listemize 28eylül yazmadım 4 ekım yazdım.ayy kız peşpeşe yapcaz testleri inşallah ve peşpeşe alırız inşallah hamiş haberlerimizi
doğru sölüyosun offf yine çalışma banyo sahur derken sabahı buluyo uyumak ama bebiş için feda olsun herşey:ecrin_bebek:
kızz tabı feda olsun bebişlerimiz için yıne iyiyki yaz ayındayız ya kış olsaydı hergece hergece nası olcaktı sogukta.:1shok:
evet zordur ben hiç kışın çalışmadığım için bilmiyorum biz haziran ayında bebek istemeye başladık temmuz ayındada hamile olduğumu öğrendim ağustostada kaybettik herşey bir anda oldu.
aynen canım bende kısın calısmadım nısanda bıraktık korunmayı 2 kez adet oldum temmuzun basında öğrendım hamiş oldugumu bi temmuz boyunca yattım düşük tehlikesi oldugundan,temmuz sonuda kürtaj senağlama agustosun yarına kadar o psikolojıyle gectı.zaten yaz nası gectı anlayamadım senağlama

merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum.malesef bende nisan ayı gibi düşük yaptım.önümüzdeki günlerde tekrar deneyeceğiz.umarım isteyen herkes bebeğini kucağına alır,tabi bende :) .
gecfmıs olsun canım hosgeldın aramıza.hadı bakalım hayırlı haberlerını alırız inşallah
:CüvCüv:

kesinlikle katılıyorum kadriyecim,mutlaka bi cvp aldıgımıza bende inanıyorum.her şer gibi görünen şeyde bi hayır vardır.Rabbim bizim için en iyisini bilir ki zaten bizim için hayırlısı neyse o olsun inşallah.....

ben burdayım naber tuğnişim
sen nasılsın kadriye
anca gelebildim kızlar.sabah kalkamdım yataktan.sahura kalkıp tekrar yatmak beni sersem gibi yapıyo.saat 11 de zor uyandım.sonra bir yığın iş.

hosgeldin ccanım nbr?sorma bende cok zor uyanıyorum ama bu sabah mecburen erken kalktım.yıne yegenıme bakıyorum ablamın doktorda işi varda erken kalktım oyuzden -tatlicadiarzu- ohh işleri bitirmişin ben daha eve gelelı bı saat anca oldu yegenıme bişeler yedırdım azcıkda onla oyun oynadım daha işler hakgetire.kaydirigubbakcemile3

yok kııız daha bitmedi işle ütü var bi dünya.şimdide bi yandan taze fasülye ayıklıyorum kışlık için.bunaldım artık ben bu işlerden yaaa.ablanın önemli birşeyi yok demi doktorda demişsin

kolay gelsin şekercim sana.inşallah cıkmaz bişeyi.genel bı tetkit yaptırıyo,bıraz kemıklerı zayıf,malum pek süt ve süt ürünleri tüketmediğinden:mymeka: aradı şimdi tahlıl sonucları 3.5 gibi cıkcakmıs 5 ten önce gelemem dedı.bende kaldım bizim zilliyle.boyna müziği acıp kıvırtmak istiyo kaydirigubbakcemile2 bende oynıcakmısım,artık giydik etekleri bagladık püsküllü şalları oynuyoz kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey

yok kııız daha bitmedi işle ütü var bi dünya.şimdide bi yandan taze fasülye ayıklıyorum kışlık için.bunaldım artık ben bu işlerden yaaa.ablanın önemli birşeyi yok demi doktorda demişsin

ay canımcım ya sende bu kış için amma hazırlık yaptın yanı tütü massallah :nazar: kız bu kış biz senden olalım barı.ay arkadasım ya o kadar darlama kendını.bılıyosun bız bu ay hamiş olabılırız yanı kendımızı sterese sokmayalım şekercim :1hug:

Son düzenleme:
selamlaaarrr..
nasılsınız fıstıklar.
bende bu akşam iftara annem, babam ve kızkardeşim var. onun için hazırlık yapıyorum bakamadım bugün çok fazla..
geçmişi okuyım bakim neler var..

merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum.malesef bende nisan ayı gibi düşük yaptım.önümüzdeki günlerde tekrar deneyeceğiz.umarım isteyen herkes bebeğini kucağına alır,tabi bende :) .

hoşgeldin deniz geçmiş olsun..
amin canım, inşallaaa hepimizin sağlıklı tombiş bebekleri olur.. :emir_bebek:

günaydınnnnnnnnn kimse yok galiba.
2 gün aradan sonra merhabalar

selam, nasılsın arzu..
hafta sonu sende tatile mi girdin, nerelerdeydin?

kızlar naber kimse yokmu oralarda

merhaba nihalcim nasılsın?

kızlar meraba,kız aylın geldınmı naber bakalım görmeyelı.nihaldemı burda nbr kız,kadrişcim oruc mahmurlugudur kötüye yorma canım.havada sıkıntılıysa ondan olmustur

ya bide canım biraz fransız kaldım olaya,en basta bı yer var all yazıyo istersen dedısıyo,onu ne yapcam,hatta zaten nası devam etcem sana zahmet bi anlatıver.kılo takıp kolaydı ona alısmıstım ama bu bıraz degısıkm geldı

Back