Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Kizlar yardim edin lutfen gecen ay dusuk yaptm bgn hamile oldgmu ogredm ama btcg 44 ckti ck dusuuk sizce neden yne dsurmekten cooook korkuyom ne yapcami bilmiyorum yardm lütfen

Kizlar yardim edin lutfen gecen ay dusuk yaptm bgn hamile oldgmu ogredm ama btcg 44 ckti ck dusuuk sizce neden yne dsurmekten cooook korkuyom ne yapcami bilmiyorum yardm lütfen

Canim korkma demek ki cok yeni. Onemli olan artmasi. Benim 50 ydi ilk gittigimde. Dr 3 gun sonra gel 100-120 arasinda cikarsa gebelik var demektir demisti ve benim 119 cikmisti her sey normaldi o zamanlar. Ben 6. Haftamda kaybettim. Kendine dikkat et sadece. Ben hic dikkat etmemistim:(

Canim korkma demek ki cok yeni. Onemli olan artmasi. Benim 50 ydi ilk gittigimde. Dr 3 gun sonra gel 100-120 arasinda cikarsa gebelik var demektir demisti ve benim 119 cikmisti her sey normaldi o zamanlar. Ben 6. Haftamda kaybettim. Kendine dikkat et sadece. Ben hic dikkat etmemistim:KK43:
Bazen kendine dikkat etmekle de alakası olmuyor Canım. Ben dikkat etmiştim beslenmeme hareketlerime vs. Ama olmadı işte. Nasibimizde varsa oluyor. Bu sefer çok dikkat etmicem diyorum bakalım olursa :)

Bazen kendine dikkat etmekle de alakası olmuyor Canım. Ben dikkat etmiştim beslenmeme hareketlerime vs. Ama olmadı işte. Nasibimizde varsa oluyor. Bu sefer çok dikkat etmicem diyorum bakalım olursa :)

Tabiki nasipte varsa olur. Ama ben yinevde sucluluk duyuyorum. Cunku cok yolculuk yaptim. Temizlik yaptim vs. Cok yordum kendimi. Dikkat de etmek lazim

Canim korkma demek ki cok yeni. Onemli olan artmasi. Benim 50 ydi ilk gittigimde. Dr 3 gun sonra gel 100-120 arasinda cikarsa gebelik var demektir demisti ve benim 119 cikmisti her sey normaldi o zamanlar. Ben 6. Haftamda kaybettim. Kendine dikkat et sadece. Ben hic dikkat etmemistim:KK43:
Saol canm bugn baktrdmnkendi dok gittim 300 ckti cok mutluym ins buda dusmez saglikli olur ins

Cok sevindim canim Allah kucagina almayi nasip etsin darisi da bizlere olsun
Ins canm sizler icnde dua edyrum kafaya takmamak tek yol kizlar biz hamile kala biliyruz bn varya bu ay asla hamile dylimdir dedim yok canm 8 ay dene anca olsn sonradan hemn obur ay olmaz dedim cnku olcagi aklma bile glmedi takmadm sizde takmayn lutfn sizinde gzl haberlernzi beklyorum

Ins canm sizler icnde dua edyrum kafaya takmamak tek yol kizlar biz hamile kala biliyruz bn varya bu ay asla hamile dylimdir dedim yok canm 8 ay dene anca olsn sonradan hemn obur ay olmaz dedim cnku olcagi aklma bile glmedi takmadm sizde takmayn lutfn sizinde gzl haberlernzi beklyorum

Ayy ins canim ya ben daha adet olmadim yarin tam bir ay olcak dusuk yapali

Hmn kurtajdan sonra hamile kaldnz yoksa bekledinz mi bnm 2. Ayim napayim bilemedim

Canim sen hic adet olmadan mi hamile kaldin?

İlk 8 ay dusunmedik sonrasinda karar verdik iste en son bu yilin nisan ayinda hamile kaldim mayista dusurdum kanamam vardi bebekte gelismemisti
doktora olanı biteni anlat gerekli tetkikleri yapsın yeniden böyle bir durum yaşamanın seni çok etkileyeceğini söyle çünkü bazen bir düşük olunca tetkik yapılmıyor bazen oluyormuş ikinci de sıkıntı da olmuyormuş bana söylenen buydu tetkik yapılmadı sen yaptır ve bence ikinci bebek için acele etme rahminden önce senin psikolojik olarak toparlanman gerekir

merhaba kızlar ben takip ediyordum ama yenı uye oldum 11 eylülde üye 9 haftalık bebegımı aldırmak zaorunda kaldım gelısımı tamamlayamamıs kalp atısları olmamıstı kurtajdan 10 gun sonra kontrole gıttım patolojı sonucunda genetık dedı dr kontrolumu yaptı sıkıntı yok dedı ılıskıye gırebılırsın artık korunmana gerek yok dedı ve folık asıt e tekrar baslattı kürtaj olalı 33 gun oldu ve hala adet olmadım . .Ne zaman adet olurum 19 unda kontrolum var tekrar ..hamıle kalmıs olabılırmıyım sızce bugun test yaptım ıkıncı cızgı cokcok sılıktı ..sızın fıkrınız nedır

merhaba kızlar ben takip ediyordum ama yenı uye oldum 11 eylülde üye 9 haftalık bebegımı aldırmak zaorunda kaldım gelısımı tamamlayamamıs kalp atısları olmamıstı kurtajdan 10 gun sonra kontrole gıttım patolojı sonucunda genetık dedı dr kontrolumu yaptı sıkıntı yok dedı ılıskıye gırebılırsın artık korunmana gerek yok dedı ve folık asıt e tekrar baslattı kürtaj olalı 33 gun oldu ve hala adet olmadım . .Ne zaman adet olurum 19 unda kontrolum var tekrar ..hamıle kalmıs olabılırmıyım sızce bugun test yaptım ıkıncı cızgı cokcok sılıktı ..sızın fıkrınız nedır

Canim ayni gun kutaj olmusuz ben adet oldum ctesi gunu. Bhcg sifirlanmis miydi? Benim gecen hafta 17ydi.

Napcaz dayanmayip hamile kaldigimizda 9 ay nasil beklerim sonra ogrenmem lazim sabretmeyi dimi
canım ben 2.5 ay adet olamadım 40 gün normalmiş zaten ama 40 ne kelime benim 40 ı bile geçmişti çok kazınmadığından bhcg ancak düştü ilaçla adet olabildim yeniden .kendiliğinden olmadı yani ama biz korunuyorduk senin hamile olma ihtimalin de var tabi o da ayrı .

Back