Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

3 ay 6 ay demelerinin sebebi anne psikolojisinin toparlanması için senin adına almış oldukları kendi kararları.Rahim duvarının yenilenmesi için 1 adet döngüsü yeterlidir.Aklı selim hiçbir doktor da böyle birşey demiyor.Senin gibi düşünüp 6 ay korunan sonra bir okadar da hamile kalmak için zaman geçiren ve buna rağmen o bebeğini de kaybedenler çok fazla.Yani diyeceğim şu ki eğer bebek sağlıklıysa düşmez.Nasibi varsa doğar.Senin alabileceğin tek önlem 1 kere adet olmayı beklemek ve stresi kafandan kovmak.En büyük düşman strestir gebelikte.Benim bir sürü arkadaşım ilk bebeğini düşürdü adet olmadan hamile kaldı.şimdi hepsi yürüyor koşuyor ortalıkta.Ayrıca riskli doğum uzmanı olan perinatologlar en kolay gebelik kürtajdan ve rahim filminden sonra olur diyorlar rahat ol :)
Sagol canim ya o zmn folik asite baslayalm bir an evvel

Canım doktorun belliki biraz çağ dışı kalmış.5 haftalık daha farzetki adet oldun ve hayatına devam et.Yani 5 haftalıkken bebek oluşmamış oluyor kalp atışı hiçbirşeyi olmuyor.Sen kafanı hiç bulandırma.İçini ferah tut.Bismillah de ve istediğin zaman yap çocuğunu.1 ay boyunca denize havuza girmek,oturarak banyo yapmak yasak ve kesinlikle vajinal duşta sabun vb madde kullanma.Onun haricinde 10-15 gün ilişki yasağı için fazlasıyla yeterlidir.
Aslinda sende mantiklj konusuyosun ama doktorlar ya iste insanin kafasi bulaniyor ... vardr bi bildigi diyosun sonra kafan bozuluyor ne bileyim ya

Canım doktorun belliki biraz çağ dışı kalmış.5 haftalık daha farzetki adet oldun ve hayatına devam et.Yani 5 haftalıkken bebek oluşmamış oluyor kalp atışı hiçbirşeyi olmuyor.Sen kafanı hiç bulandırma.İçini ferah tut.Bismillah de ve istediğin zaman yap çocuğunu.1 ay boyunca denize havuza girmek,oturarak banyo yapmak yasak ve kesinlikle vajinal duşta sabun vb madde kullanma.Onun haricinde 10-15 gün ilişki yasağı için fazlasıyla yeterlidir.
Aslinda sende mantiklj konusuyosun ama doktorlar ya iste insanin kafasi bulaniyor ... vardr bi bildigi diyosun sonra kafan bozuluyor ne bileyim ya

Valla bende durumumdan dolayı çok dokor gezdiğim için profösörlerin dediğini paylaşıyorum canım.Kendimde de uyguladım inşallah Allah tamamına erdirir.Kafanı fazla bulandırma.Iyileri örnek al.

Valla bende durumumdan dolayı çok dokor gezdiğim için profösörlerin dediğini paylaşıyorum canım.Kendimde de uyguladım inşallah Allah tamamına erdirir.Kafanı fazla bulandırma.Iyileri örnek al.
Kusra bakma canm merak ettigim icin soruyorm sen neden kaybetmistn bir onceki bebegini sorun mu vardi ya kalp atisinin durmasi bni ck etkiledi doktor arastirmya gerek duymadi ilk diye benimki

Kusra bakma canm merak ettigim icin soruyorm sen neden kaybetmistn bir onceki bebegini sorun mu vardi ya kalp atisinin durmasi bni ck etkiledi doktor arastirmya gerek duymadi ilk diye benimki
Rica ederim canım problem değil.Bende kan pıhtılaşması varmış.Ondan dolayı iğne kullanıcam 9 ay boyunca.Ilk olunca genelde gerek duymuyorlar .Inşallah rabbim tekrarını yaşatmaz.

Rica ederim canım problem değil.Bende kan pıhtılaşması varmış.Ondan dolayı iğne kullanıcam 9 ay boyunca.Ilk olunca genelde gerek duymuyorlar .Inşallah rabbim tekrarını yaşatmaz.
Valla bana moral verdin saol ya beklicektim 6 ay bosu bosuna ve ne olacagini da bilmiyorum bu surenin sonunda dusecekse duser zatn beklemem bisey degistirmick nasipte ne varsa o

Valla bana moral verdin saol ya beklicektim 6 ay bosu bosuna ve ne olacagini da bilmiyorum bu surenin sonunda dusecekse duser zatn beklemem bisey degistirmick nasipte ne varsa o
Aynen öyle canım.Nasipte varsa olacak.Bu kadercilik değil inan bana.Hem perinatologlar bunu savunuyor,hem gittiğim operatör doktorlar.1 kere adet olun gerisi teferruat .Bak ben kendim de aynısını yaptım.Şimdilik iyiyiz çok şükür.Ben elimden geleni yapıyorum.iğnemi ilacımı kullanıyorum.Şifayı verecek olan Allah.En azından tıp ilerledi.derdimize ilaç var,öğrenebiliyoruz.En önemlisi hamile kalabiliyoruz.Gerisi inan aşılamayacak şeyler değil.Biraz akışına bırakıp,kötüyü unutup,hakkımızda hayırlısını istemek en güzeli.

3 ay 6 ay demelerinin sebebi anne psikolojisinin toparlanması için senin adına almış oldukları kendi kararları.Rahim duvarının yenilenmesi için 1 adet döngüsü yeterlidir.Aklı selim hiçbir doktor da böyle birşey demiyor.Senin gibi düşünüp 6 ay korunan sonra bir okadar da hamile kalmak için zaman geçiren ve buna rağmen o bebeğini de kaybedenler çok fazla.Yani diyeceğim şu ki eğer bebek sağlıklıysa düşmez.Nasibi varsa doğar.Senin alabileceğin tek önlem 1 kere adet olmayı beklemek ve stresi kafandan kovmak.En büyük düşman strestir gebelikte.Benim bir sürü arkadaşım ilk bebeğini düşürdü adet olmadan hamile kaldı.şimdi hepsi yürüyor koşuyor ortalıkta.Ayrıca riskli doğum uzmanı olan perinatologlar en kolay gebelik kürtajdan ve rahim filminden sonra olur diyorlar rahat ol :)
Benimde bir boş gebeliğim olmustu 8 ay heyecanla bekledim korunmayi biraktiktan 3 ay sonra hamile kaldım onunda kalbi durdu şimdi araştırma yapılıyor bakalım sonuçlara göre bende beklemicem hemen hamile kalmak istiyorum ama çok korkularım var sanki benim hiç evladım olmayacakmis gibi geliyor içim içimi yiyor kendimi yanlız hissediyorum içimden kendime alışveriş yapmak dahi gelmiyo beklesem de buduygularin gececegini sanmiyorum 8 ay sonra hamile kaldım bekledim ama bir önceki yaşadıklarımı aklımdan çıkaramadım düşük yapmayan arkadaşlarım bu hafta kalp atışını duyucam die heycenlanirken ben acaba kalp atisi varmi die gozume uyku girmiyordu bu duyguyu hicbir zaman atlatamicaz yasimizda geciyor bekledikce ..bu sefer beklemicem ama ke di kendimi yiyip bitirmeyi nasıl kesicem bilmiyorum

Benimde bir boş gebeliğim olmustu 8 ay heyecanla bekledim korunmayi biraktiktan 3 ay sonra hamile kaldım onunda kalbi durdu şimdi araştırma yapılıyor bakalım sonuçlara göre bende beklemicem hemen hamile kalmak istiyorum ama çok korkularım var sanki benim hiç evladım olmayacakmis gibi geliyor içim içimi yiyor kendimi yanlız hissediyorum içimden kendime alışveriş yapmak dahi gelmiyo beklesem de buduygularin gececegini sanmiyorum 8 ay sonra hamile kaldım bekledim ama bir önceki yaşadıklarımı aklımdan çıkaramadım düşük yapmayan arkadaşlarım bu hafta kalp atışını duyucam die heycenlanirken ben acaba kalp atisi varmi die gozume uyku girmiyordu bu duyguyu hicbir zaman atlatamicaz yasimizda geciyor bekledikce ..bu sefer beklemicem ama ke di kendimi yiyip bitirmeyi nasıl kesicem bilmiyorum
Canım onu kesmeden sağlıklı bünyenin olması mümkün değil. Asla umudunu kaybetme.Muhtemelen sende de pihtilasma vardır. Benim bi arkadaşım 7 kere düşük yaptı en sonunda temmuzda doğum yaptı şimdi seviyoruz maşallah.Sen içini ferah tut dua et gerisi olur.

kızlar 2 aralık 2014 tarihi itibariyle bebeğimi kürtaj olmuştum . evlendikten 2 ay sonra hamile kaldım meğer boş gebelikmiş 4.5 ay korunduk ben daha yapmayacaktım . eşim zaten ben ne dersem onu yapacak durumdaydı moral sıfır yerlerde ağlıyorum her gün. zaten 2.5 ay kürtajdan sonra adet olamadım çok kazımadıklarını söylediler Hacettepe de olmuştum çok da memnun kalmıştım ben oradan temiz yaptılar bakteri kapmadım sonra yeniden gittik ilaç verdi bhcg ancak düştü 0.04 e 2. 5 ay sonunda böyle kısmetmiş 2 sefer de adet olduktan sonra bir sınav sebebiyle dedim bebiş anneye şans getiriir derler yemin ederim dua ede ede yaptık çocuğu şükürler olsun Rabbim e bir kızım olacak 5 aylık hamileyim inşallah allah ım şimdilik sağlıklı benim güzel kızım doğum için yana yakıla hastane ve doktor araştırmaya bile başladım geçti düşük yapma korkum o dertler sıkıntılar bitti şükür haaa sınavı da kazandımmmmm :D bebeğim şans getirdi hakkikaten bana şükürler olsun. karamsar olmamak dua etmek lazım Allah ım herkese sağlıklı ,hayırlı, güzel/yakışıklı, zeki evlatlar versin .

inancınızı asla kaybetmeyin ömrü olunca bebek gelip giriyor rahminize yoksa ne yaparsan nafile ama her şey nasip her şey kısmet inancınızı kaybetmeyin bu devirde her şeyin bir çözümü var tıbbi olarak ülkemiz gerçekten iyi durumda dua ediyorum bu sıkıntıları yaşayan herkes için tanısam da tanımasam da .

inancınızı asla kaybetmeyin ömrü olunca bebek gelip giriyor rahminize yoksa ne yaparsan nafile ama her şey nasip her şey kısmet inancınızı kaybetmeyin bu devirde her şeyin bir çözümü var tıbbi olarak ülkemiz gerçekten iyi durumda dua ediyorum bu sıkıntıları yaşayan herkes için tanısam da tanımasam da .
Ne guzel allah bebegini sana bagislasin ins bizlerde bu mutlu gunleri goruruz bebislerimizi kucagimiza alabilirz

Ne guzel allah bebegini sana bagislasin ins bizlerde bu mutlu gunleri goruruz bebislerimizi kucagimiza alabilirz
inşallah canım ancak yaşayan bilir derler hepimizinki o hesap dua ediyorum hep sizler için de Rabbim büyük elbet olur ama bir zamanı var demek ki içinizi ferah tutun.

Ölen bebeğin genetik sonucu çıktı kromozom normalde 43 çıkması gerekirken 64 çıkmış benim çift Sperm tek yumurtayı dollemis milyonda bir görünen bir olaymis Allahim nezaman nasip ederse o zaman olur boş gebelikten sonra buda varmış kaderimde uzulmemek elde değil ama hepsi geçecek Allahın izniyle

kızlar 2 aralık 2014 tarihi itibariyle bebeğimi kürtaj olmuştum . evlendikten 2 ay sonra hamile kaldım meğer boş gebelikmiş 4.5 ay korunduk ben daha yapmayacaktım . eşim zaten ben ne dersem onu yapacak durumdaydı moral sıfır yerlerde ağlıyorum her gün. zaten 2.5 ay kürtajdan sonra adet olamadım çok kazımadıklarını söylediler Hacettepe de olmuştum çok da memnun kalmıştım ben oradan temiz yaptılar bakteri kapmadım sonra yeniden gittik ilaç verdi bhcg ancak düştü 0.04 e 2. 5 ay sonunda böyle kısmetmiş 2 sefer de adet olduktan sonra bir sınav sebebiyle dedim bebiş anneye şans getiriir derler yemin ederim dua ede ede yaptık çocuğu şükürler olsun Rabbim e bir kızım olacak 5 aylık hamileyim inşallah allah ım şimdilik sağlıklı benim güzel kızım doğum için yana yakıla hastane ve doktor araştırmaya bile başladım geçti düşük yapma korkum o dertler sıkıntılar bitti şükür haaa sınavı da kazandımmmmm :KK70: bebeğim şans getirdi hakkikaten bana şükürler olsun. karamsar olmamak dua etmek lazım Allah ım herkese sağlıklı ,hayırlı, güzel/yakışıklı, zeki evlatlar versin .
Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin

Ölen bebeğin genetik sonucu çıktı kromozom normalde 43 çıkması gerekirken 64 çıkmış benim çift Sperm tek yumurtayı dollemis milyonda bir görünen bir olaymis Allahim nezaman nasip ederse o zaman olur boş gebelikten sonra buda varmış kaderimde uzulmemek elde değil ama hepsi geçecek Allahın izniyle
Bak cnm Allah oyle buyuk ki milyonda bir gorunen olay yasanmis insallah nasip etsin de bi dahakine guzel sonuclanir gebeligin. Su an bizde embriyonun kromozom sayimi sonucunu bekliyoruz.
Doktorun bu duruma ne dedi peki bundan sonrasi icin ne yapck

Bayramdan sonra gidicem doktora kan pıhtılaşma içinde tahlilleri vardı doktorum aradı bu gebeliğe hasmis kan tahlili sonucuna gore korunmayi birabilirmisim

Back