• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Merhaba arkadaslar dun bebegının kalbı durdugu ıcın alındı ve bu ıkıncı cok kotuyum.arastrılcak sebebı
Canim benim bu aciya nasil teselli verilir bilemiyorum zaten teselliside yok ama rabbim insallah bu acini unutturacak daha saglikli hayirli nesiller nasip etsin sana ve bizlere,cumlemize insallah.onun kalbi atmis ve melek oldu ins cennete girmene yardimci olacak sefaatcilerin olacak o senin.

ben kürtaj olmadım cnm kendım düşük yaptım..normalde adete 1 hafta kala butun belırtılerım olur ama şuan hıc bı belırtım yok adet olucak gıbı değilim..
sen ne kadar süre sonra tekrar hamıle kaldın cnm

Merhaba ben de normalde tum adet belırtılerım olurdu. Ama kürtajdan sonra ne goguslerımde agrı sızlama ne sınırlılık hıcbır belırtı yasamadım ve bugun kürtajdan tam 35 gun sonra adet oldum cok sukur!
Ama dıger arkadaşlar duyduğum kadarıyla olabılıyormus kürtaj sonrası ılk adette böyle degısıklıkler. Bır de bırcok arkadasın dedıgı gıbı benım adetım oyle coook sancılı olmadı hatta hıc sancılı olmadı.

Merhaba ben de normalde tum adet belırtılerım olurdu. Ama kürtajdan sonra ne goguslerımde agrı sızlama ne sınırlılık hıcbır belırtı yasamadım ve bugun kürtajdan tam 35 gun sonra adet oldum cok sukur!
Ama dıger arkadaşlar duyduğum kadarıyla olabılıyormus kürtaj sonrası ılk adette böyle degısıklıkler. Bır de bırcok arkadasın dedıgı gıbı benım adetım oyle coook sancılı olmadı hatta hıc sancılı olmadı.

Kızlar merhaba bende ilk gebeliğin kürtaj oldum ikincisinde çok sağlıklı bi paşam oldu şuan 3.5 yaşında üçüncü gebeliğin düşük yaptım. Şuan 6 haftalık gebelik çok korkuyorum tabi ama çok da ediyorum Rabbim herkese sağlıklı evlatlar versin inş

merhaba cnm teşekkür ederim cvb verdiğin için..ben kürtaj olmadım ama her düşük yaapanda aynı belırtı oluor herhalde yarın doktor kont var..
bende bi an önce adet olup çalışmalara yenıden başlamak ıstıorum..bugun goguslerımde ağrı başladı hafifden

üzülme canım bende 3 ay önce kürtaj oldum Allah büyüktür inşallah bizimde bebeğimiz olur
Amin yarnb ise baslicam ilk adetten sonra tekrar denicem ins tutar bide dok. Bana b12 verdi benim 3ay onceden kullanmam laximmis folidoce icindeki yeterli olmuyomus bende kan pirtilasmasi oldugu icn dok. Gidecem yarin yazarim tekrar

QUOTE="mehmetleyla, post: 37632644, member: 418057"]Amin yarnb ise baslicam ilk adetten sonra tekrar denicem ins tutar bide dok. Bana b12 verdi benim 3ay onceden kullanmam laximmis folidoce icindeki yeterli olmuyomus bende kan pirtilasmasi oldugu icn dok. Gidecem yarin yazarim tekrar[/QUOTE]
Bana bişey wermedi doktor. Dert etme allah buyuk bizede werır bebis

Kızlar bısey sorucam kürtajdan sonrakı ılk adetımı oluyorum suan ve mıktar olarak oncekılere gore cok fazla. Endıse etmeye başladım bu normal mı acaba yoksa doktora danısmalımıyım?

merhaba cnm teşekkür ederim cvb verdiğin için..ben kürtaj olmadım ama her düşük yaapanda aynı belırtı oluor herhalde yarın doktor kont var..
bende bi an önce adet olup çalışmalara yenıden başlamak ıstıorum..bugun goguslerımde ağrı başladı hafifden

Bu arada bende kaybımdan oncekı adetlerımde cok gogus ağrısı olurdu. Bu sefer sıfır. Hıc yok.

Merhaba arkadaslar dun bebegının kalbı durdugu ıcın alındı ve bu ıkıncı cok kotuyum.arastrılcak sebebı

Canım cok gecmıs olsun. Allah sabır versın. Insallah bızım de olacak sağlıklı bebıslerımız... Testlerınden ne sonuç çıkacak bakalım. Bu arada benım eltımde 2 dusuk yaptı 3. sağlıkla dogdu maşallah.. Allah ım hayırlısıyla sağlıklı uzun omurlu hayırlı elı ayağı duzgun akıllı evlatlar nasıp et bıze de yarabbım...

Kızlar bısey sorucam kürtajdan sonrakı ılk adetımı oluyorum suan ve mıktar olarak oncekılere gore cok fazla. Endıse etmeye başladım bu normal mı acaba yoksa doktora danısmalımıyım?
Canimcim cok normal bana doktorum oyle bi uysrida bulunmustu adet oldugumda yogun kanamali gecerse normal karsilamam korkmamam gerektigini soyledi sadece cok asiri dayanilmicak sancin olursa gelirsin demisti endiselenme yani sikinti yokk :KK24:

UOTE="esrakrblt, post: 37634720, member: 214032"]Kızlar bısey sorucam kürtajdan sonrakı ılk adetımı oluyorum suan ve mıktar olarak oncekılere gore cok fazla. Endıse etmeye başladım bu normal mı acaba yoksa doktora danısmalımıyım?[/QUOTE
Benimde cok olmustu ve cok uzun surdu.cok olmasi normal canim

Bu arada bende kaybımdan oncekı adetlerımde cok gogus ağrısı olurdu. Bu sefer sıfır. Hıc yok.

cnm bugun doktora gıttı ben kendım düşük yapmıştım kanamam olmamıştı doktor tarlusal verdı adet olmam için..rahmimin temizlenmesi gerekıyormuş...

canım belkı hamılesındır korunuormuydun

Canım cok gecmıs olsun. Allah sabır versın. Insallah bızım de olacak sağlıklı bebıslerımız... Testlerınden ne sonuç çıkacak bakalım. Bu arada benım eltımde 2 dusuk yaptı 3. sağlıkla dogdu maşallah.. Allah ım hayırlısıyla sağlıklı uzun omurlu hayırlı elı ayağı duzgun akıllı evlatlar nasıp et bıze de yarabbım...
Amin Allah razı olsun ıkıncısı cok etkıledı benı korkum kat kat arttı.senın de mı arastırılıo ben daha gıtmedım kontrole gıdınce konuscagız doktorla o yonlendırcek bızı genetık arastrma ıcın

Yanlıs anladım galıba canım testlerımıZden ne cıkacak dıe okudum senınde arastırılıo sandım

Yanlıs anladım galıba canım testlerımıZden ne cıkacak dıe okudum senınde arastırılıo sandım

Canım benim araştırılmıyor ilk düşük olduğu için. İnşallah bundan sonraki sağlıkla gelir hepimiz için...

Kızlar bu arada hepinize teşekkür ederim. Evet normalmıs kürtajdan sonra ilk adetin böyle olması:)

Back
X