• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

lolocuuuum nerdesin, bak gündüz giriyorum akşam olmuyorum dedin geldiiim yoksun amaaaa..
ay ben bu kızları nasıl toplıcam birarayaaa :)

merhaba arkadaslar bende 2 kez dusuk yaptım nısanda kurtaj oldum 10 haftalıktı bebegım
ılk deneme ıle olmustu ıkısıde ama kurtajdan sonra 5 ay olacak daha gelmedı bebegımız sebebını bılemıyoruz
bu ayda olmazsa tekrar gıdecegım dr.a

canım cok gecmiş olsun ,bebegın eminim gelmek için enn dogru zamanı beklıyor.ama bişe sorıcam 2 kez düşük yaptın sebebı neymıs arastırdımı doktorlar?

aylincim canım denk geldık sonunda ıyıyım sen nasılsın,of ya nekadar yavas bu site yaaaa.neyse ee nevar ne yok,bende bebk sevmekten gelıyom oyy cok tatlıydı ya,Allah hepimize nasip eder inşallah

amin kelebekçim inşallah, hepimizin bebiş duaları kabul olur:)
bende bugün hiçbişe yapmıyorum, kitap okuyorum nette geziyorum..
yemeğim var diye hiç bulaşmadım işlere:)
evet site çok yavaş benide sinir ediyo bugünn..

ay canım bırak yavas olmayı hepten gitti,bısaattır pc basındayım ama tık yok valla.anca gırebıldım msj cıkar inşallah.artık bı çözüm bulsunlar ama,böyle dakıkalarca pc basında siteye girmek içinmi caba sarfetcez

aaa olmazmı canım calısmaya zaman kaydirigubbakcemile3 sadece kadır gecesı bı durursun sonra tam gaz devam calısmalara hihoyyytkaydirigubbakcemile2 iftardan sonra sahura kadar dünya zaman var kısss

canım yaa bizde bitene yaramaz var rahat bırakmıyoki o yüzden olmaz dedimgamyoncuiremsu

ayy canım benim kıyamam ben sana sormazmıyız seni nasılsın bakalım?sanada koskocaman günaydınnnkaydirigubbakcemile5

iyim sağ olun napim zaten fazla giremiyorum sizle sohbet edemiyorum diye üzülüyorum zaten bide siz beni sormayınca tam üzülüyorum :1no2:

Back