- Konu Sahibi minik_kelebek
geç geliiii bacım ne edeyim pardon :))
kaydirigubbakcemile tamammm canıımmm kaydirigubbakcemile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geç geliiii bacım ne edeyim pardon :))
kaydirigubbakcemile tamammm canıımmm kaydirigubbakcemile
selam kızlar nasılsınız
heeeeh geldi soruların kadınııı..
yavrum senin hcgye noluyo böle bi iniyo bi çıkıyo.
aradın mı doktorunu?
istanbulun neresindesin diye sormuştum belki bir dr öneririm sana...
canım yazmışsın ama yeni gördüm ben pendikte oturuyorum
canım pendik bende hiç anlamadım bu hcgyi niye başıma böyle birşey geldi bilmem
hehehe bende beylikdüzü..
tam zıt uçlardayız kaydirigubbakcemile3
valla pendik çook bilgimin dışında kaldı canım ya hiç dr bilmiyorumm...
saol canım misafirperverliğin içinŞeniz. eşimle geçenlerde konuşuyoduk bebeşimiz olunca gs yeni stadına götürcekmiş bizi bebeşimiz 2-3 yaşlarına gelince
görüyusun dimi yine FUTBOL-tatlicadiarzu-
sizin fikirde iyimiş valla hem senin için değişiklik olur.zaten hafta sonu izmiri gezmek için de yeter yani.beklerim valla öle bişi olursa çok sevinirim.:içelim:
sağol canım yarın bakıcam işte önce testi yaptırdığım yeri arıcam bir yanlışlık olabilirmi diye bir baksınlar belki yanlış yazdılar çünkü internetten baktım sonucuma yok doğru derlerse bir doktor araştırıp gidicem çok ilginç herhalde kimsenin başına gelmemiş baktım ama sitede bulamadım
sağol canım yarın bakıcam işte önce testi yaptırdığım yeri arıcam bir yanlışlık olabilirmi diye bir baksınlar belki yanlış yazdılar çünkü internetten baktım sonucuma yok doğru derlerse bir doktor araştırıp gidicem çok ilginç herhalde kimsenin başına gelmemiş baktım ama sitede bulamadım
evrim ela geldin nihayet.valla biz bi anlam veremedik bu olayına.sen hemen .dr git bizide merakta bırak ma olur mu canım
rica ederim canım ne demek, ben bebeğimi 6 aylıkkaybettim yaa, yavas yavas alışverişe başlamıştık. eşimin bebeğe aldığı herşey fenerıumdandı:)
inşallah eşininde seninde dilekleriniz gerçek olur fundacım, valla hayali bile güzell..inşallah böyle güzel günlerde görüşürüz..
peki senin dr unun bu test sonucundan haberi, var mı canım
tamam canım bırakmam çok acayip gerçekten hamile olsam 114 az bence çünkü en son 17 temmuzda regl oldum bir arkadaşımızda ikizdir belki teki düşmüştür demiş ama bilmiyorumki öyle birşey olabilirmiki zannetmiyorum canım düşük yaptığımda üzülmüştüm ama sonra vardır bununda bir hayırlısı dedim kendimi topladım anlamadımki düşük mü adet mi oldum hastane tam kesin konuşmadı sinirlendim çıktım zaten hastaneden
tamam canım bırakmam çok acayip gerçekten hamile olsam 114 az bence çünkü en son 17 temmuzda regl oldum bir arkadaşımızda ikizdir belki teki düşmüştür demiş ama bilmiyorumki öyle birşey olabilirmiki zannetmiyorum canım düşük yaptığımda üzülmüştüm ama sonra vardır bununda bir hayırlısı dedim kendimi topladım anlamadımki düşük mü adet mi oldum hastane tam kesin konuşmadı sinirlendim çıktım zaten hastaneden
bir doktorum yoktu birden kanamam olunca en yakın hastaneye gittim bir dahada gitmek istemiyorum o hastaneye başka doktor bulucam hepsini anlatıcamki bana yardımcı olsun artık
her hayırda bir şer.her şerde de bir hayır vardır canım.valla ben acayip stres oldum senin şu durumundan.hayır yani neden gerekli bilgi,yi vermezlerki.neden kimse aydınlatmıyo seni onu anlamadımÇok üzgünüm çoook