Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

rica ederim hayatım ne demek aklına takılan başka bişi olursa sor lütfen elimden geldiğincce yardımcı olmaya çalışırım.ben yıllardır yaptığım için baya geliştirdim bu işleri.kışın bi misafir geldiğinde buzlukta herşey hazır oluyo ne yapsam diye düşünmüyorum.meyve bile koyuyorum.tavsiye ederim canım.Şeniz

önceden çalışıyodum hiç bilmiyodum böyle şeyleri, şimdi evdeyim ya yapıyım koyım dolaba bende..
bayağı elime gelir kışın...
bide yemekte domates tadını çokseviyorum ben, salçasını o kadar sevmiyorum..
yapmaya başlayınca bulurum seni, fundaaaaaaa bu nasıl o nasıl diye sorarım..
not ettim tarifi başarılı olabilcem mi bakalım..
a.s.

önceden çalışıyodum hiç bilmiyodum böyle şeyleri, şimdi evdeyim ya yapıyım koyım dolaba bende..
bayağı elime gelir kışın...
bide yemekte domates tadını çokseviyorum ben, salçasını o kadar sevmiyorum..
yapmaya başlayınca bulurum seni, fundaaaaaaa bu nasıl o nasıl diye sorarım..
not ettim tarifi başarılı olabilcem mi bakalım..
a.s.

başarırsın tabi hem ben sende o potansiyeli gördüm.herşeyden önce heveslisin.:hooray:

Kızlar bu arada ben fatoş
Aanıza yeni katıldım ya; tosba aylin, prety funda doğru demi.?

Son düzenleyen: Moderatör:
yarından itibaren diziler başlıyo.:teytey:severmisiniz dizi izlemeyi.benim favorilerim:
yol arkadaşım
yaprak dökümü
avrupa yakası
vee yeni dizi aşk-ı memnu
benim koçişle papaz olcaz gene o hiç hoşlanmıyo dizilerden.banane banane ben seviyorum işte:dilcikar:

Diziler konusun da hem fikiriz. Bence de birçok yapım çok güzel :lepi: Kocişlerde çatlasın Egemenlik bizlerin:içelim:

yarından itibaren diziler başlıyo.:teytey:severmisiniz dizi izlemeyi.benim favorilerim:
yol arkadaşım
yaprak dökümü
avrupa yakası
vee yeni dizi aşk-ı memnu
benim koçişle papaz olcaz gene o hiç hoşlanmıyo dizilerden.banane banane ben seviyorum işte:dilcikar:

bizim eşimle beraber izlediğimiz diziler var::) binbir gece ve avrupa yakası kaydirigubbakcemile5
yeni dizi aşk-ı memnu da kıvaaaaaaaannç varmış galiba :teytey: geçen sezon menekşe ile halil vardı ağlaya ağlaya iziliyodum o saçma diziyi :roflol: :roflol: :roflol:
en çoook elveda rumeliyi bekliyorum ben aaammmmaaa :teytey: :teytey:

Bu arada ramazanınız mübarek olsun arkadaşlar. Umarım
ramazan hepimize uğurlu gelir

saol fatoşcum, seninde ramazanın mübarek olsuunn.

Diziler konusun da hem fikiriz. Bence de birçok yapım çok güzel :lepi: Kocişlerde çatlasın Egemenlik bizlerin:içelim:

hihoyyyt hihoyyyt doğruu valllaa egemenlik hanımların oluyooo.. :teytey:
bizde çok sorun olmuyo ben futbol izlemeyide çokseviyoruum, anlaşıyoruz o kunularda :teytey: :teytey: :teytey:

hihoyyyt hihoyyyt doğruu valllaa egemenlik hanımların oluyooo.. :teytey:
bizde çok sorun olmuyo ben futbol izlemeyide çokseviyoruum, anlaşıyoruz o kunularda :teytey: :teytey: :teytey:

benim kociş amatör küme maçlarını bile izlediği için almayım maç falan bööööğ.biz bi yöntem bulduk.kocişim ne yardan ne maçtan vazgeçemediği için aynı odaya küçük bir tv daha koyuyoruz.o maçlarını kısık sesle izlemeye rağzı.böylelikle herkes mutlu oluyo. nasıl fikir amayerimseniben

Back