T
tugra85
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik_kelebek
n'habersiniz kıslar, özledim sizi sengözlerimebaksanab Durumlar n'sı :CüvCüv:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rica ederim hayatım ne demek aklına takılan başka bişi olursa sor lütfen elimden geldiğincce yardımcı olmaya çalışırım.ben yıllardır yaptığım için baya geliştirdim bu işleri.kışın bi misafir geldiğinde buzlukta herşey hazır oluyo ne yapsam diye düşünmüyorum.meyve bile koyuyorum.tavsiye ederim canım.Şeniz
önceden çalışıyodum hiç bilmiyodum böyle şeyleri, şimdi evdeyim ya yapıyım koyım dolaba bende..
bayağı elime gelir kışın...
bide yemekte domates tadını çokseviyorum ben, salçasını o kadar sevmiyorum..
yapmaya başlayınca bulurum seni, fundaaaaaaa bu nasıl o nasıl diye sorarım..
not ettim tarifi başarılı olabilcem mi bakalım.. a.s.
kızlar bu arada fatoş
aranıza yeni katıldım ya tosba aylin prety funda doğru demi
gördüm hande yeneri.kadın bukelemun gibi ya.hiç hoşlanmadım bu değişiminden ığranç olmuş
yarından itibaren diziler başlıyo.:teytey:severmisiniz dizi izlemeyi.benim favorilerim:
yol arkadaşım
yaprak dökümü
avrupa yakası
vee yeni dizi aşk-ı memnu
benim koçişle papaz olcaz gene o hiç hoşlanmıyo dizilerden.banane banane ben seviyorum işte:dilcikar:
Bu arada ramazanınız mübarek olsun arkadaşlar. Umarım
ramazan hepimize uğurlu gelir
Diziler konusun da hem fikiriz. Bence de birçok yapım çok güzel :lepi: Kocişlerde çatlasın Egemenlik bizlerin:içelim:
Bu arada ramazanınız mübarek olsun arkadaşlar. Umarım ramazan hepimize uğurlu gelir
hihoyyyt hihoyyyt doğruu valllaa egemenlik hanımların oluyooo.. :teytey:
bizde çok sorun olmuyo ben futbol izlemeyide çokseviyoruum, anlaşıyoruz o kunularda :teytey: :teytey: :teytey: