- Konu Sahibi minik_kelebek
- #22.201
Bende bilmiyorum kizlar acikcasi kafa karisik acikcasi fikirleriniz mantikli geldi zaten bir adet beklicem insallh baklim kismet olck mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik buyudukce korunma ayi fazlasir canim nasil hemen hamile kalabilyormusun peki zaten cogu kisi hemen kalamiyorBende bilmiyorum kizlar acikcasi kafa karisik acikcasi fikirleriniz mantikli geldi zaten bir adet beklicem insallh baklim kismet olck mi
Cnm acikcasi ilk olumn olmasi 4 ay kalamdim bunda bir ay olursa olur diye iki defa birtim ikinci ay ufacik bi kacirmayla olmus ve bes haftalikken dustu cnm kismet artik ucuncu nezm olursa artikGebelik buyudukce korunma ayi fazlasir canim nasil hemen hamile kalabilyormusun peki zaten cogu kisi hemen kalamiyor
Çok geçmiş olsunCnm acikcasi ilk olumn olmasi 4 ay kalamdim bunda bir ay olursa olur diye iki defa birtim ikinci ay ufacik bi kacirmayla olmus ve bes haftalikken dustu cnm kismet artik ucuncu nezm olursa artik
Hayra yor, herkese anlatma, bir fakire sadaka ver Ve dua et bol bol. Biz aciz kullarız, biz kimiz ki olacaklar rüyayla gösterilsin. İçini ferah tut.Kimseye bunu anlatabilecek gücüm Yok bari size içimi dökeyim dün geceden itibaren korunmayı bıraktım ilk regl olmuştum zaten zor uyumuştum ıyanmaya yakın hamileyken gördüğüm tarzda yine bir rüya gördüm biri bana kahve falı bakıyordu fincan dibine şekli bozuk bir bebek ve fal bakan gebelik olacak ama Bebek kalp atışı olmadan kaybedecekseniz ve bu Bebek annenin geçireceği kriz sonrası ölecek dedi yan tarafta da kol bacak vs sanki kürtaj olmuş gibi Bebek figürü vardı fincanda sizce bu rüya tesadüf mü ki ben tesadüfen olduğuna asla inanmıyorum korunmayı bıraktığımın ilk gecesi böylesi bir rüyakafamdan herşeyi silip atmaya devam ederken bu rüya beni bitirdi çocuk düşüncemden vazgeçtim artık anne olabileceğime inanmıyorum
Yok cnm benim kendi dustu rahim vuvarim inceymis bide kistim vardi bir hafta sonra gittigmde kistim yoktu cnmÇok geçmiş olsun
Düşük sebepleri araştırıldı mı
Cnm herseyi hayra yor rabbim insallh nasio edicek iyi dusun bazen bole ruyalar goruyo insan kendini sterese sokma vicudunu bole etkilersen olmaz cnm iyi dusun iyi olsunKimseye bunu anlatabilecek gücüm Yok bari size içimi dökeyim dün geceden itibaren korunmayı bıraktım ilk regl olmuştum zaten zor uyumuştum ıyanmaya yakın hamileyken gördüğüm tarzda yine bir rüya gördüm biri bana kahve falı bakıyordu fincan dibine şekli bozuk bir bebek ve fal bakan gebelik olacak ama Bebek kalp atışı olmadan kaybedecekseniz ve bu Bebek annenin geçireceği kriz sonrası ölecek dedi yan tarafta da kol bacak vs sanki kürtaj olmuş gibi Bebek figürü vardı fincanda sizce bu rüya tesadüf mü ki ben tesadüfen olduğuna asla inanmıyorum korunmayı bıraktığımın ilk gecesi böylesi bir rüyakafamdan herşeyi silip atmaya devam ederken bu rüya beni bitirdi çocuk düşüncemden vazgeçtim artık anne olabileceğime inanmıyorum
Benim 2 hafta ağrımıştı oturunca hele ağrıdan tansiyonum düşüyordu o derece 2 hafta sürekli yattım 13 haftalıktı benim kuzum
normal hele ki ilk zamanlar ama yeniden bebek istiyorsan kendini en kısa zamanda toplamak zorundasın önce topla sonra Allah'ın izniyle bebeğin geliroyle birseyki hic aklimdan cikmiyor kucukdu ama boyle olmasi normalmi
korkmayın Allah'a sığının başka çare de yok zaten.Kafanızı rahatlatın önce sonrada yeniden bebek düşünmeye başlayın 14 hafta boyunca hiç şikayetim olmamasına bebeğim gününden önde gdior olmasına rağmen yaşadım bunu ama inanıyorum ALLAH daha hayırlısını verecek sizde öyle düşünün yoksa ne bu duyguyla başa çıkabilir nede hamilelik düşğünme evresine gelebilirsiniz.3 hafta içinde kendimi topladımsa bu yeniden anne olmak istediğim çinBende bebegimi 3.5 aylıkken kaybettim kucağıma alamadım...erkekmis yavrum ve şuan korkularımı yenemiyorum
muayene ederken doktor sorun olmadığnı söylediyse deneyin benim 41 gün oldu bugün doktor ilk erken dedi muayene sonrası hi.bir engel yok heşey iyi istersen 1 ay daha bekle ama sen blirsin dedi ben korunmayı bıraktığımı söylemiştimMerhaba benim 16 şubat düşük yaptım kürtajla alındı ve ben şimdi adet oldum bitti tekrar gebe kalmak istiyorum doktor 1 2 ay dedi 2 aya yaklaştık ben gebe kalsam sorun olmaz demi tekrar gebe kalan varmı bilgi istiyorum hamile kalmak isteyen herkeze rabbim bebek versin ben çok istiyorum ilk gebeliğimdi
Çok istiyorum 7 aydır içimde eksik bişeylerle geziyorum yavrumun bagirsaklari disardaydi ve bı sürü anomali bunları atamıyorum kimseyle konuşamıyorum kızım var 8 yaşında.tekrar yaşar miyim diyorum .tek tesellim o onun tek kalmasını da istemiyorum .fetal anomali teşhisi kondu gebelik sonlandırıldı 4 gün kalbi dursun diye dua ettim şimdi bunları ben mi yaşadım kabus gibi geliyor ciğliklarim kulagimda bu durumda olup tekrar hamile kalıp sağlıklı doğuran var mıkorkmayın Allah'a sığının başka çare de yok zaten.Kafanızı rahatlatın önce sonrada yeniden bebek düşünmeye başlayın 14 hafta boyunca hiç şikayetim olmamasına bebeğim gününden önde gdior olmasına rağmen yaşadım bunu ama inanıyorum ALLAH daha hayırlısını verecek sizde öyle düşünün yoksa ne bu duyguyla başa çıkabilir nede hamilelik düşğünme evresine gelebilirsiniz.3 hafta içinde kendimi topladımsa bu yeniden anne olmak istediğim çin
Çok teşekkür ederim ilginiz içinÇok istiyorum 7 aydır içimde eksik bişeylerle geziyorum yavrumun bagirsaklari disardaydi ve bı sürü anomali bunları atamıyorum kimseyle konuşamıyorum kızım var 8 yaşında.tekrar yaşar miyim diyorum .tek tesellim o onun tek kalmasını da istemiyorum .fetal anomali teşhisi kondu gebelik sonlandırıldı 4 gün kalbi dursun diye dua ettim şimdi bunları ben mi yaşadım kabus gibi geliyor ciğliklarim kulagimda bu durumda olup tekrar hamile kalıp sağlıklı doğuran var mı
Bende doktora gittiğimde baktı herşey güzel dedi 1 2 ay gebe kalırsın dedi 2 aya yaklaştık ben kendim ne kadar sağlıklı olsamda yüce rabbim verir rabbim alır inşallah bebegim olur inşallah sağlıklı bi şekilde kucagimida alırım allahım inşallah herkez anne olmak isteyen herkez yüce rabbim çocuk olmasını nasip etsin amin .muayene ederken doktor sorun olmadığnı söylediyse deneyin benim 41 gün oldu bugün doktor ilk erken dedi muayene sonrası hi.bir engel yok heşey iyi istersen 1 ay daha bekle ama sen blirsin dedi ben korunmayı bıraktığımı söylemiştim