Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Cok iyi sayilmam acikcasi, hep bi can skntsi uzuntu var nasil gecer nasil unuturum bilmiyorum ilk oldugu icin mi bu kadar agir geldi cok hevesliydik herkese duyurmustuk nerden bilecektik boyle olacagini buna da sukur ne diyelim sizler nasilsiniz
Tatlım fazla kafana takma senin ve eşinin psikoloji çok önemli lütfen iyi düşün iyi şeyler olsun biliyorum çok zor ama taktir ilahi oyüzden dua etmekten başka çare yok ben inanıyorum ki çok zaman geçmeden ben hamileyimmnm diye yazacaksın öpüyorum seni :)

Kizlar dun korunmadan ilski oldu kanamam yoktu kahve rengi gibi gelyodu arada bugun parca ve koyu renkli kan gelms baya doktora gitmelimiyim ?

iyi akşamlar agustısata 16 haftalık bebiğim kalb atşı durdugu için ölü dogum yaptım ve kurtaş oldum 16 ve 10 yaşında iki oğlıum var duşuk yaptıgım kızmıştı eşimde bende çok üzüldük 7 agustosta kurtaj oldum 5 eylülde adet oldum şimdi 2 ekim adet olmadım 10 gundur beyaz akıntım var kasıklarımda agrıyor 3 gündür test yapıyorum negatif adet belirtileride yok doktor folibpl 5mg vermişti 1 aydır kullnıyorum bugun 28 gun adet olmadım acaba testi ne zaman yapayım adetim düzene girdiyse bu gun adet olmam lazımdı yok benim gibi olan varmı aranızda çok üzülüyorum eşim bi kız görse dalıp dalıp gidiyor

iyi akşamlar agustısata 16 haftalık bebiğim kalb atşı durdugu için ölü dogum yaptım ve kurtaş oldum 16 ve 10 yaşında iki oğlıum var duşuk yaptıgım kızmıştı eşimde bende çok üzüldük 7 agustosta kurtaj oldum 5 eylülde adet oldum şimdi 2 ekim adet olmadım 10 gundur beyaz akıntım var kasıklarımda agrıyor 3 gündür test yapıyorum negatif adet belirtileride yok doktor folibpl 5mg vermişti 1 aydır kullnıyorum bugun 28 gun adet olmadım acaba testi ne zaman yapayım adetim düzene girdiyse bu gun adet olmam lazımdı yok benim gibi olan varmı aranızda çok üzülüyorum eşim bi kız görse dalıp dalıp gidiyor
Canim 28 gün mu geçti adetinin üstünden eğer öyleyse teste çıkması lazım ama istersen bi doktora görün

buldugum yer doktora uzak oldugum için haftaya cuma gunu gitcem akıntı ve son iki gündür idrarımda agrı var birde kimyasal gebelik diye bişey duydum o nasıl oluyor cok üzülüyorum adet düzensiz olabilirmi akıntı neden oluyor hiç adet belirtim yok ümitleniyimmi üzüleyimiim bilemiyorum bana yardımcı olun

Gebelik varmi kizlar hastaneden geldm smdi yükselebilirmi acaba ?

Eklentiler

• IMG_20161003_000305.jpg
    IMG_20161003_000305.jpg
    34,6 KB · Görüntüleme: 63
17 gun oldu canim 15 .gun yumurtlama oluyor galiba korunmasiz olduk bide ondan once olmuatuk korunmasiz varmidir acaba
Canım aynen konuştuğumuz gibi,eski gebelikten vucudumuzda kalan degerler var henüz beta hcg tamemen vücuttan atılmamış olabilir,kurtajdan sonraki ilk ay yumurtlama gunu de sasiyor,tam gununu hesaplamak zor,kanda hcg ölçülmesi için erken gibi geldi bana yine de inşallah hamilesindir :) Ama şahsi fikrime göre daha yumurtlama günümüz gelmedi denemelere devam :)

Ya ben kürtaj oldum ilk adetimide 28 gün sonra 5eyluldu bugün 3 ekim adet yok hisside yok belim agriyo 1 haftadır akintimda var beyaz10 gundur dün test ettim negatif sabah kalıtım baktım teste ikinci çizgi yok ama çizginin yani kipkirmiziydi varmiyki çok istiyorum 3gundur test ediyorum negatif ama dünkü yaptığım sabah baktım karışık geldi uzun yazdm ama ozr dilerim

Back