Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Sagol canım insallah acilarimiz yenilenmeden rabbim bize de anne olmayı nasip eder :KK66:
Amin insallah.Senin başka çocuğun var mi yoksa ilk mi olacak bu inşallah :) Dusugunun ustunden ne kadar gecti hamile kaldin merak ettim.Bu defa inşallah melegin sana sıkıca tutunur inşallah...

Amin insallah.Senin başka çocuğun var mi yoksa ilk mi olacak bu inşallah :) Dusugunun ustunden ne kadar gecti hamile kaldin merak ettim.Bu defa inşallah melegin sana sıkıca tutunur inşallah...

Başka çocuğum yok canım 2 yıllık evliyim. İlk hamileliğim düşük oldu haziran ayindaydi. Zaten tedaviyle olmuştu. 2 ay korunduk. Bu ay korunmamistik tedavisiz pozitifi gördük.inşallah sağlıkla nasip olur bakalım.

Başka çocuğum yok canım 2 yıllık evliyim. İlk hamileliğim düşük oldu haziran ayindaydi. Zaten tedaviyle olmuştu. 2 ay korunduk. Bu ay korunmamistik tedavisiz pozitifi gördük.inşallah sağlıkla nasip olur bakalım.
41 kere maşallah bak tedavisiz Allahim sana mucizeni vermiş saglikla kucagina al inşallah.Annelik duygusunu en kisa zamanda yaşamayı nasip etsin rabbim sanada..

Canlarim kan sonucu 136.63. Perşembe günü bakalım yükselecek mi ama dün kahverengi akintim oldu dr olabilir dedi ama sizce yine bana tutunmaz mi bebeğim. Dua edin ne olur...Allahım herkese nasip etsin inşallah
Ayyyy ne guzel gözünaydin canım ya:)Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inshallah :anne:

Kizlar benim durumuma ne demeli pisikolijim bozuldu ya:( iki yil bekleyisin ardindan yasadigin kimyalsal gebeligin 37.gunumdeyim bu Sabah pempemsi bir akintim oldu ama gerisi gelmedi günlük Pet kulandim hastalanacam galiba diyerek.ama birsey yok Allahim ne olur hastalanmayayim diye dualar etim cok kötü bir durumdayim stresliyim esime soguk davraniyorum yazik Oda ne yapacagini sasti:(

Kizlar benim durumuma ne demeli pisikolijim bozuldu ya:KK43: iki yil bekleyisin ardindan yasadigin kimyalsal gebeligin 37.gunumdeyim bu Sabah pempemsi bir akintim oldu ama gerisi gelmedi günlük Pet kulandim hastalanacam galiba diyerek.ama birsey yok Allahim ne olur hastalanmayayim diye dualar etim cok kötü bir durumdayim stresliyim esime soguk davraniyorum yazik Oda ne yapacagini sasti:KK43:
Canim biraz uzak kaldım sizden neler olmuş yeni arkadaşlarımız gelmiş mutlu haberler aldım çok mutlu oldum sende yarın bi tahlil yap bence bütün arkadaşlarımı öpüyorum sendende hayırlı bi haber bekliyorum canım

Canim biraz uzak kaldım sizden neler olmuş yeni arkadaşlarımız gelmiş mutlu haberler aldım çok mutlu oldum sende yarın bi tahlil yap bence bütün arkadaşlarımı öpüyorum sendende hayırlı bi haber bekliyorum canım
Evet gülüm kac gundur yoksun fark etim ama iyisindir insallah Allah hepimize güzel haberler almayi nasip etsin inshallah bende birkac gün bekleyeyim hastalanmasam tahlil yapticam inshallah :)

Evet gülüm kac gundur yoksun fark etim ama iyisindir insallah Allah hepimize güzel haberler almayi nasip etsin inshallah bende birkac gün bekleyeyim hastalanmasam tahlil yapticam inshallah :)
Hadi hayırlısı tatlım #rose61 odami hamileymis bi tatsizlik olmuş galiba çıkmış umarım hamile dir sende haber alırsan özelden yaz lütfen

Bu Sabah kizmizilarla uyandim Gene hüsran:( hayirlisi artik ama calismalara devam:)Belkide ayni aylarda hamile kaliriz gülüm haberlesiriz:KK54:

Bu Sabah kizmizilarla uyandim Gene hüsran:KK43: hayirlisi artik ama calismalara devam:)Belkide ayni aylarda hamile kaliriz gülüm haberlesiriz:KK54:
Canim hiç sorun değil kafaya takma bu iyiye işaret söyle adet gecikmesi iyi bi durum çünkü rahim bebek ararmis yani çalışmalara devam ;) umarım dediğin gibi olur tatlım beraber hamile kalırız nasip herseyin hayırlısı öpüyorum seni

Herkese selam bende 30 agustosta 8haftalik bebegimin kalp atisini duyamayinca kurtaj olmak zorunda kaldim. Ilk bebegimdi allah boyle bir aciyi kimseye yasatmasin gercekten cok zormus simdi adetimin gelmesini bekliyorum yakin zamanda gelir ins doktor 6 ay korunmami soyledi bu arada. Herkese 3 ay yeterli demisler bnmki nedense 6 ayda israrci hic olmazsa 4 ay kesinlkkle korunmami soyledi.

Herkese selam bende 30 agustosta 8haftalik bebegimin kalp atisini duyamayinca kurtaj olmak zorunda kaldim. Ilk bebegimdi allah boyle bir aciyi kimseye yasatmasin gercekten cok zormus simdi adetimin gelmesini bekliyorum yakin zamanda gelir ins doktor 6 ay korunmami soyledi bu arada. Herkese 3 ay yeterli demisler bnmki nedense 6 ayda israrci hic olmazsa 4 ay kesinlkkle korunmami soyledi.
Çok geçmiş olsun kötü bir acı maalesef kolay unutulmuyor :( Allah size de en yakın aanda sağlıklı hamilelikler nasıp etsin..Herkesin doktoru farklı söylüyor doktorlarimizin söylediklerine mutlaka uymamiz lazım bir bildikleri vardır..Ben gecen sene bu zaman 8 haftalik bebegimin kalp atisi olmadığı için kürtaj oldum çok zor günlerdi :( Doktorum bir adet dönemi gecsin tekrar gebelik planlayabilrsin dedi ama ben psikokojimi hazır hissetmediğim için araya yaz tatili falan da girdi 9 ay bekledim ve gebelik iki ay sonra oldu ama.maalesef o da bos gebelik tanisiyla aynı kürtaj olmak zorunda kaldım :( Simdi doktorumun tavsiyesine uyacagim ve bir adet dönemi gectikten sonra korunmayacagim.Yasayacagi varsa Allahim alnimiza yazmissa saglikla bize gelir, bu defa beklemeyecegim,birde böyle deneyeceğim .Allah herkese hayırlı gebelikler nasip etsin...

Gecmis olsun canım Allah saglikli bebisler nasip Eder insallah ama sen genede doktor takibinde kal benimde genyeme 6 ay demisti ama 4 ay sonra Doktora gitiginde yumurtalarin catlama olmak üzere hatta bu gunleri degerlendirmesini demisti ve o ay hamile kalmisti inshallah hayirlisiyla sende en kisa zamanda hamile kalirsin:)

Gecmis olsun canım Allah saglikli bebisler nasip Eder insallah ama sen genede doktor takibinde kal benimde genyeme 6 ay demisti ama 4 ay sonra Doktora gitiginde yumurtalarin catlama olmak üzere hatta bu gunleri degerlendirmesini demisti ve o ay hamile kalmisti inshallah hayirlisiyla sende en kisa zamanda hamile kalirsin:)
Ben hep kontrollerin zaten doktorum,yakın arkadaşım şimdide öyle takip ediyor iki haftada bir,benim üç buçuk yaşında bir oglum var Allah uzun ömürler versin gebelik oluşuyor ama maalesef iki kez kötü şans geldi başımıza :( Allah kimseye yasatmasin o günleri unutmak zor zaman kaybi yaşamak istemiyorum :( Şüphesiz ki Rabbim en iyisini bilir ve ona sebep olur...

Ben hep kontrollerin zaten doktorum,yakın arkadaşım şimdide öyle takip ediyor iki haftada bir,benim üç buçuk yaşında bir oglum var Allah uzun ömürler versin gebelik oluşuyor ama maalesef iki kez kötü şans geldi başımıza :KK43: Allah kimseye yasatmasin o günleri unutmak zor zaman kaybi yaşamak istemiyorum :KK43: Şüphesiz ki Rabbim en iyisini bilir ve ona sebep olur...
Dedigin gibi canım Allah kimseye yasatmasin:( senin daha 3 yasinda Kucuk melegin var sükür canım benim ilk melegim olacakti ama malesef olmadi ama bizden giden meleklerimiz bize tekrardan gelecekler buna inaniyorum insallah.

Canim
büyük geçmiş olsun aramıza hoş geldi tarifi anlatılmaz bi acı tabiki ama taktir ilahi Rabbimin dediği oluyu herzaman zaman herseyin ilacı umarım tez zamanda hamile kalır bebisini kucağına alırsın 6 ay uzun bi süre gibi geldi bana doktoruna sor bence benim doktorum 2 ay süre verdi inşallah sende bi sıkıntı yoktur opuyom canım

Dedigin gibi canım Allah kimseye yasatmasin:KK43: senin daha 3 yasinda Kucuk melegin var sükür canım benim ilk melegim olacakti ama malesef olmadi ama bizden giden meleklerimiz bize tekrardan gelecekler buna inaniyorum insallah.
Aynen inşallah dediğin gibi olacaktır bende ona inanıyorum...

Hosbuldum arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim. Sizlere de cok gecmis olsun rabbim hepimize saglikli bebekler nasip etsin ins. tez zamanda. Doktorun kendi politikasi gibi geldi bana 6 ay sure vermesinin nedeni daha yasin kac ki filan dedi acele etme tekrar kendini yenilemesin emin olalim filan dedi. Bende farkli bir sehirdeyim artik o doktora muayene olamayacagim yasadigim sehirde ne kadar surede kontrole gitmeliyim bilmiyorum. Kurtaj oldugum doktor hamile kalinca gidersin folik asit kullanmaya devam et dedi

arkadaslar öncelıkle herkeze merhaba demek istiyorum,gecen ay maalesef basımdan talıhsiz bi olay gectı ,cok istedıgım bebeğimi düşürdümsenağlamasenağlamasenağlama ama umudumu hiç kaybetmedım ve benım gıbı düşük yapan , tekrar hamıle kalmak için can atan arkadaslarla derdımızı paylasıp:1hug: umutla beraberce beklemek istiyorum.hem derdımızı paylasalım hem umutla bekledıgımız aylarda bırbırımıze ortak olalım........ a.s. a.s. a.s.

Back