Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Bence de normal, hormanlarimiz şu anda cok farkli çalışıyor bu ay erken yumurtladin demekki..Dusuklerden veya kurtajlardan sonra daha kolay hamile kalınır diyor bazıları,,bu durumdan dolayı herhalde,hormonlar daha hizli çalışıyor demekki...
evet canım ay belkikorunmayı bırakınca hemen hamile kalırım içimdeki bu bulutlar dagılır gunes acar

Kızlar dün adet gunumdu hafif kahve rengi leke geldi ama devamı olmadı şimdi test yaptım ikinci çizgi var mi...hastaneye gidecem 9 da kan testi için ama şimdi heyecanlandim biraz ;)

Eklentiler

• IMAG0711.jpg
    IMAG0711.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar benim hala kanamam gecmedi az geliyor ama ne zaman gecer ? 11 gun oldu kizlar
11 gün önce kurtajmi oldunuz düşük mu oldu? Geçmiş olsun tekrardan.Benimde bugün 12.günüm iki gün önce bitti kanamam.Doktorum iki hafta sürebilir demişti Bana da.

Gecmia olsun bu arada rabbim tekrar bir bebis nasip etsin
Hepimize şifalar versin Allahim bidaha yasatmasin.Birkaç gune biter kanamaniz..6 haftalik bos gebelik tanisiyla kurtaj oldum ben :( Bir adet dönemi bekleyeceğim ve sonra korunmayacagim doktorumun ilettiği bilgiyle.Inşallah hepimiz tez zamanda tekrar sağlıklı hamilelikler yaşarız...

Hepimize şifalar versin Allahim bidaha yasatmasin.Birkaç gune biter kanamaniz..6 haftalik bos gebelik tanisiyla kurtaj oldum ben :KK43: Bir adet dönemi bekleyeceğim ve sonra korunmayacagim doktorumun ilettiği bilgiyle.Inşallah hepimiz tez zamanda tekrar sağlıklı hamilelikler yaşarız...
Rabbim bidaha yasatmasin bende kanamam bittikten sonra dusunuyorum beklemek istemiyorum

Rabbim bidaha yasatmasin bende kanamam bittikten sonra dusunuyorum beklemek istemiyorum
Doktor görüşleri farklı herkes doktoruna guvenmeli bence,benim doktorum beklemenin zaman kaybi olduğunu söyledi,korunmayin dedi herşey nasip kısmet,inşallah burda güzel haberleri de paylasacagimiz günler gelir..

Canlarim kan sonucu 136.63. Perşembe günü bakalım yükselecek mi ama dün kahverengi akintim oldu dr olabilir dedi ama sizce yine bana tutunmaz mi bebeğim. Dua edin ne olur...Allahım herkese nasip etsin inşallah
Gozun aydın canım cook sevindim :) Insalah bu defa herşey cok daha güzel olur olumlu düşün öyle olsun bundan sonrası birbirimize dua edeceğiz.Inşallah herşey çok güzel olur birdaha ayni acıları yasamayalim..Birinci güzel haber senden geldi inşallah gerisi sirayla bizlerden de gelir...

Back