• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Canım benim çok teşekkür ediyorum.Maalesef artik paylasim yapilabilecek insan az,Ben sağlık sektöründe çalıştığım için bildiklerimi paylaştım ama böyle bir saygisizlikla karşılaştım,herşeyde olduğu gibi Allaha havale ediyorum.Sana da objektif yaklaşımın icin teşekkür ediyorum...
Milletin kocasına yazılarımı okuttuğu biyerde zaten işim yok bende daha burada durmayacaktımki bosuna kendini yormaa siz komplo kurmuşsunuz burda hadi bakın işinize saçma sapan birbirinizi doldurun başka birşey yaptıgınız yok ayrıca ben kimse ile kavga etmedim iftira resmen tartıştık burda bu gayet normall

R rose61 seni site yöneticilerine burdan şikayet ettim kimse senin burdaki gerginliklerini çekmek zorunda degil kaç gündür herkesle kavga ediyorsun. Ayrıca hamile değilsin.

Deniziminannesi Deniziminannesi yazdıklarının hepsi doğru ve gerçek olan da bu. Zamanını ayırıp anlatmissin çok sağol. Bunca yıldır tedavi görüyorum bütün dr lar aynısını hep söylüyor.

Yok annem yok ablam yok kaynanam şöyle dedi bunları geçelim artık. Sadece birbirimizin tecrübesi paylaşılıyor burda. Asilsiz olduğunu dusunenin burda işi yok !!!
Ayrıca hamileyim :) bugün örendim bilmediğiniz konularda yorum yapmak haddinizde değil kimse kimsenin avukatlıgını korumacılıgını yapmasın herkes bi bireydir

Bu saatten sonra yazılanları görmeyeceğim görmek gibi bi isreğimde yok attırın tutturun ah aldıgınızla kalıcaksınız kapatıyorum sizede hakkımı helal etmiorum

Bu saatten sonra yazılanları görmeyeceğim görmek gibi bi isreğimde yok attırın tutturun ah aldıgınızla kalıcaksınız kapatıyorum sizede hakkımı helal etmiorum
Yazık sana ruh hastası,o sonuçla hamile olman olanaksız ama ben senin gibi hasta ve fesat olmadığım için Allah sana tez zamanda hamilelik nasip eder inşallah diyorum.Ancak böyle bu kötü kişiliğinden kurtulusun belki...

Rose61 :) Ne hakkin var da bize helal etmiyorsun acaba ruh hastası,yazık senin kocana, dogacak çocuğuna Allah yardımcıları olsun...

merhaba kızlar.. bende 1,5 ay önce 15 haftalık bebeğimi kaybettim içimdeki acı kucağıma bebeğimi alamadan gecmicek gibi daha korunma suresindeyim kabul ederseniz sizlerle devam etmek istiorum

Canim yaa rabbim herşeyin en hayirlisini bilir inşallah acıların tez zamanda geçer...sadece zaman geçmesi lazım.

merhaba kızlar.. bende 1,5 ay önce 15 haftalık bebeğimi kaybettim içimdeki acı kucağıma bebeğimi alamadan gecmicek gibi daha korunma suresindeyim kabul ederseniz sizlerle devam etmek istiorum
Çook geçmiş olsun çok zor bir acı Allah hepimiz güç versin,benimde 10 gün oldu hala atlatamadim :(

saolun kızlar aynı acıyı yasamaktan cok korkuyorum :KK43: cok zor bi sürecten gectim
Bende aynı durumdayım aynı aciyi üst uste iki kez yaşadım şimdi öyle çok korkuyorum ki :KK43: ilk kurtajimdan sonra çok bekledim birdaha ayni şeyi yaşamamak için ama maalesef yine aynı talihsizliği yaşadım.Doktorum beklemenin sadece zaman kaybı olduğunu söyledi şimdi sadece bir ay beklemeyi düşünüyorum.Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasıp etsin..

Bende aynı durumdayım aynı aciyi üst uste iki kez yaşadım şimdi öyle çok korkuyorum ki :KK43: ilk kurtajimdan sonra çok bekledim birdaha ayni şeyi yaşamamak için ama maalesef yine aynı talihsizliği yaşadım.Doktorum beklemenin sadece zaman kaybı olduğunu söyledi şimdi sadece bir ay beklemeyi düşünüyorum.Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasıp etsin..
drum 3 ay beklemezsen rahim toparlanmaz yıne dusuk yaparsın dedi. dusuk yapmadım aslında kalbi durdu oğluşumun suni sancıyla normal dogum yaptım ardındanda parcalar temizlendı. en bastan riskli gebelikti benimki her anım kaybetme korkusuyla gecti tam risk gecti dedi dr o gun hastanelik oldum gitti bebeğim

drum 3 ay beklemezsen rahim toparlanmaz yıne dusuk yaparsın dedi. dusuk yapmadım aslında kalbi durdu oğluşumun suni sancıyla normal dogum yaptım ardındanda parcalar temizlendı. en bastan riskli gebelikti benimki her anım kaybetme korkusuyla gecti tam risk gecti dedi dr o gun hastanelik oldum gitti bebeğim
Çok geçmiş olsun canım :( Benim geçen sene bu zaman 8 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum3 ay bekle dediler ben 9 ay bekledim ama psikokojimi ancak toparladim demek daha doğru olur,ama şimdi aynı şey yine oldu :( Doktorum Tibet bey beklemenin bir faydası olmadığını,çok gebelige şahit olduğunu kurtajdan hemen sonra devam edip saglikla dogdugunu bazilarinin da araya ne kadar zaman koyarsa koyulsun ayni durumun yasandigini soyledi,beklememin zaman kaybi olduğunu söyledi bu defa da boyle deneyeceğim.Herşey nasip bendr iyle düşünüyorum.Yasayacagi varsa sahkikls gelir bebeklerimiz ama yine de bir adet donemi geçireceğim sonra korunmayacagim..Hepimize Allah yardımcı olsun tekrar güzel haberleri burda paylaşalım inşallah...Içim çok buruk :(

Çok geçmiş olsun canım :KK43: Benim geçen sene bu zaman 8 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum3 ay bekle dediler ben 9 ay bekledim ama psikokojimi ancak toparladim demek daha doğru olur,ama şimdi aynı şey yine oldu :KK43: Doktorum Tibet bey beklemenin bir faydası olmadığını,çok gebelige şahit olduğunu kurtajdan hemen sonra devam edip saglikla dogdugunu bazilarinin da araya ne kadar zaman koyarsa koyulsun ayni durumun yasandigini soyledi,beklememin zaman kaybi olduğunu söyledi bu defa da boyle deneyeceğim.Herşey nasip bendr iyle düşünüyorum.Yasayacagi varsa sahkikls gelir bebeklerimiz ama yine de bir adet donemi geçireceğim sonra korunmayacagim..Hepimize Allah yardımcı olsun tekrar güzel haberleri burda paylaşalım inşallah...Içim çok buruk :KK43:
benimde içim buruk elimde usg görüntüleri kaldı bi tek :( 3 ayımı doldurmak istiyorum tekrarlarsa kendımı suclamamak için

bigun öncesinde kıpır kıpırdı videosu duruo ayak ayak uzerine atmıştı ertesi günü hareketsiz :(

bigun öncesinde kıpır kıpırdı videosu duruo ayak ayak uzerine atmıştı ertesi günü hareketsiz :(

bigun öncesinde kıpır kıpırdı videosu duruo ayak ayak uzerine atmıştı ertesi günü hareketsiz :KK43:
Kalbinden nasil geçiyorsa,için nasıl rahat edecekse ve doktorun ne dediyse onu yap bencede haklisin.Insallah bir sonraki gebeligin cok guzel gecer ve saglikla bebegini kucagina alirsin,Allahim sana sabırlar versin..Ben birinci kurtajdan sonra beklemeyi denedim ama kötü şans beni yine ikinci kez buldu :( Bu doktorumun dediğine göre kötü şans mış...Şimdi dediğini yapacağım ve beklemeyecegim bakalım bu defa kaderimde ne var ama icimde bir korku birdaha hamile kalamazsam diye neden bunu düşünüp kendimi uzdugumude hiç bilmiyorum :(

bigun öncesinde kıpır kıpırdı videosu duruo ayak ayak uzerine atmıştı ertesi günü hareketsiz :KK43:
Canim seninki büyükmüş baya, test yapildi mi neden kaybettin acaba çok üzüldüm inan :( Benimkiler cok küçüktü ben daha göremedim bile doktorumun dedigine göre ilk uc ayda olan kayıplar sağlıksız spermlerden kaynaklanıyormuş.Ve sağlıksız olduğu için vücut onu yasatmadan atiyormus..Zaman çabucak geçse keşke unutsak bu zor gunleri,Allahım yardım edecektir bize inşallah...

Kalbinden nasil geçiyorsa,için nasıl rahat edecekse ve doktorun ne dediyse onu yap bencede haklisin.Insallah bir sonraki gebeligin cok guzel gecer ve saglikla bebegini kucagina alirsin,Allahim sana sabırlar versin..Ben birinci kurtajdan sonra beklemeyi denedim ama kötü şans beni yine ikinci kez buldu :KK43: Bu doktorumun dediğine göre kötü şans mış...Şimdi dediğini yapacağım ve beklemeyecegim bakalım bu defa kaderimde ne var ama icimde bir korku birdaha hamile kalamazsam diye neden bunu düşünüp kendimi uzdugumude hiç bilmiyorum :KK43:

Canim seninki büyükmüş baya, test yapildi mi neden kaybettin acaba çok üzüldüm inan :KK43: Benimkiler cok küçüktü ben daha göremedim bile doktorumun dedigine göre ilk uc ayda olan kayıplar sağlıksız spermlerden kaynaklanıyormuş.Ve sağlıksız olduğu için vücut onu yasatmadan atiyormus..Zaman çabucak geçse keşke unutsak bu zor gunleri,Allahım yardım edecektir bize inşallah...

drum banada tekrarlama riski var dedi her dusukte risk artıyormus. benim 7 yasında oğlum var onda sorunsuz bir hamilelik yasadım sadece aylık kontrollerıme gidiyordum. pıhtılasma sorunu veya plasenta previa dan kalbı durmus olabilir dedi dr ama dusuk yaptırırken plasenta ayrılmamıs buyuk ıhtımal pıhtılasma ded pıhtılasma testi yaptırcaz aspirin verdi önlem olarak. ikili testim ense kalınlıgı falan cok iyiydi canım olabilecek en iyi sonuc dedi dr. oğlumada travmaoldu kardes cok istiodu. hergun dıo daha ne kadar beklicem diye . ben zor hamile kalıyorum hiç sorunum olmamasına ragmen1 yılda ancank hamile kalabildim oğlumdada aynı sekıldeydı

Back
X