Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Ben kendi adıma herkesten Özür diliyorum eğer yanlış birsey soylediysem affedin lütfen kimseyi yanlış yönlendirmek istemem isterimki herkes annnelik duygusunu tatsin aklında soru işaretleri kalmasın oyüzden hakkınızı helal edin yanlış birsey soylediysem Rabbim hepimizin gönlünun muradini versin AMİN ....

Ben kendi adıma herkesten Özür diliyorum eğer yanlış birsey soylediysem affedin lütfen kimseyi yanlış yönlendirmek istemem isterimki herkes annnelik duygusunu tatsin aklında soru işaretleri kalmasın oyüzden hakkınızı helal edin yanlış birsey soylediysem Rabbim hepimizin gönlünun muradini versin AMİN ....
Her gün defalarca dua ediyorum. Tanıdık tanımadık herkese, anne olmak isteyen tüm kadınlara. Rabbim inşallah anneliği isteyen herkese nasip eder.

Bizler meleklerimizi kaybetigimiz icin daha da hasaslasiyoruz sende bebek gitmesin son anina kadar beklesin keskeler akilda kalmasin diye söyledin gülüm:(daha hasassin. Allah yardimcisi olsun doktoru ne gerekiyorsa yapacaktir zaten :(

Bizler meleklerimizi kaybetigimiz icin daha da hasaslasiyoruz sende bebek gitmesin son anina kadar beklesin keskeler akilda kalmasin diye söyledin gülüm:KK43:daha hasassin. Allah yardimcisi olsun doktoru ne gerekiyorsa yapacaktir zaten :KK43:
Aynen öyle gulum çünkü hepimizin derdi ortak aynı sıkıntıları yaşadık yani yürek soğutmak değil niyetim biz yaşadık başkası yasamasin diye art niyetle söylediğim hiç birşey yok gerçekten tek temennim inşallah bebisimin kalp atışı duyulsun inşallah öyle olur hepinizi çok seviyorum yüzünüzü gormesemde seviyorum çünkü siz benim kader arkadaslarimsiniz :)

Aynen öyle gulum çünkü hepimizin derdi ortak aynı sıkıntıları yaşadık yani yürek soğutmak değil niyetim biz yaşadık başkası yasamasin diye art niyetle söylediğim hiç birşey yok gerçekten tek temennim inşallah bebisimin kalp atışı duyulsun inşallah öyle olur hepinizi çok seviyorum yüzünüzü gormesemde seviyorum çünkü siz benim kader arkadaslarimsiniz :)
Allah kimseye yaşatmasın. Çok istediğimiz evlatlarımızın verilip tekrar bizden koparılması ne kadar zor. 7 ay oldu benimkine ve benim düşünmediğim bir an yok. Yaşasaydı ekimin ikinci haftası doğacaktı. İnanın ekim ayının gelmesini iste istemiyorum. Ne halde olacağımı düşünemiyorum.

Benim ilk kurtajim geçen sene bu zamanlar kalp atışı duyulmadigi icin oldu, doktorum tekrat gebelik icin beklemeye gerek yok demişti ama ben dinlemedim vücudum dinlensin diye 9 ay bekledim sonra tekrar hamile kaldım ve bu defa boş gebelik oldu yani kese var ama içinde embriyo görünmüyordu :( Bekledim 15 gün ama hiçbir gelişme olmadi üç ayrı doktor bu bos gebelik oluşmaz artık dedi kürtaj oldum maesef :( Kaderde olan yaşanıyor beklemek birşey değiştirmiyor,bu defa doktorumu dinleyecegiim ve bir adet dönemi geçtikten sonra tekrar gebelik planlayacagim.Herşey nasıp kısmet tabiki, ama iki kürtaj beni psikolojik olarak çok etkiledi tekrar hamilelikten cok korkar oldum :(

Benim ilk kurtajim geçen sene bu zamanlar kalp atışı duyulmadigi icin oldu, doktorum tekrat gebelik icin beklemeye gerek yok demişti ama ben dinlemedim vücudum dinlensin diye 9 ay bekledim sonra tekrar hamile kaldım ve bu defa boş gebelik oldu yani kese var ama içinde embriyo görünmüyordu :KK43: Bekledim 15 gün ama hiçbir gelişme olmadi üç ayrı doktor bu bos gebelik oluşmaz artık dedi kürtaj oldum maesef :KK43: Kaderde olan yaşanıyor beklemek birşey değiştirmiyor,bu defa doktorumu dinleyecegiim ve bir adet dönemi geçtikten sonra tekrar gebelik planlayacagim.Herşey nasıp kısmet tabiki, ama iki kürtaj beni psikolojik olarak çok etkiledi tekrar hamilelikten cok korkar oldum :KK43:
Cok gecmis olsun canım ya:( inshallah en kisa zamanda hamile kalirsin ve bu sefer melegin saglikla kucagina alirsin üst üste yasadigin acilari unuturack bebisin olur korkma stres yapma hayirlisi buymus deyip tekrar hamile kalip saglikla kucagina alacagin o gunun gelmesi icin dua et bu yasadiklarimizdan vardir elbet bir hayir:(

Hala hastalanmadım ve hastalancagıma dair hiçbir belirti yok ben inanamıorm yaa nie böle oldu h sonu giderm dr a artk kan için

Cok heyecanlıyım bu kdr durumdan snra hasta olrsam garip hisedrm ya ben günlerce kendmi üzmem öle biri deilm amaa bu brz farklı oldu hoofff

Ya kizlar benim kimyalsal gebelik uzerinden 32 gün gecti kasiklarima igne batmasi gibi ince ince batmalar var Ara Ara akintim cogaldi sivi seklinde belime Ara Ara agrilar giriyor hastalanmadim da bu yasadiklarimi neye bagliyim simdi anlayamuyorum ya Beni aydinlatirsaniz sevinirim beklemedeyim bat olmadan hamile kalabilirmiyim acaba Doktora gitmek icin cok Erken diye dusunuyorum:(

Canim benim ya Kıyamam sana hayırlısı olsun demedik mi oyüzden fazla kafana takma içini ferah tut güzel düşün güzel olsun

Ya kizlar benim kimyalsal gebelik uzerinden 32 gün gecti kasiklarima igne batmasi gibi ince ince batmalar var Ara Ara akintim cogaldi sivi seklinde belime Ara Ara agrilar giriyor hastalanmadim da bu yasadiklarimi neye bagliyim simdi anlayamuyorum ya Beni aydinlatirsaniz sevinirim beklemedeyim bat olmadan hamile kalabilirmiyim acaba Doktora gitmek icin cok Erken diye dusunuyorum:KK43:
Hayda :))) kız yoksa sende demi bebiş var hadi hayırlısı diyelim adetinden kaç gün geçti tatlım

Canim benim ya Kıyamam sana hayırlısı olsun demedik mi oyüzden fazla kafana takma içini ferah tut güzel düşün güzel olsun
Ne blm yani dusun ben sene basnda dusnmeye baslamısdm haziranda güzel haber aldmm ve devamı kötü oldu kendmı üzmdm sdce ck agrı acı sızı cektm cok agladm canım yandı die iğne ck agırdı kabus gibi günlerdi psikolojmi bozmadm güclü oldm hep hamdolsn saglıgımda ii oldu amaa ustndn uc ay gecio dorduncu ay dr deneyin dio vee deneme sonu adetm gecikior testler yok dio adetm gelcwk gibi deil karın hep sıserdı adet zamanı sınırlerm ck bozk olrdu zerre etki yok bı yanım umutlu bı yanım kendını olmsuz olmasınada hazırlıo cözemiorm belirsizlklerden nefrt ediorm ınss bu sıkıntılarm güzel bi haberle mutlu sona ulaşır hepmzn yüzü gülsn bu knuda inş

Herkezin bası saolsun bende cumartesi gunu 18+4 gunluk ikizlerimi toprağa verdik rabbim kimseye yasatmasin .. Normal doğum yaptm kalp atslari vardi doğum yapana kadar melek oldular kuzularim

Back