Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Canım dis gebelik geciren Anne adayi bir kac ay korunmasi daha uygun ama daha yerlesme sirasinda kendiliginde gebeligi sonlandirilan kimyalsal gebelik yasayan Anne adayinin korunmasi gerek yokmus öyle demisti doktorum:)
Valla benmkısı adetimn 8. Gununda belli olmstu kemoterapi iğnesi olmsdm cok zordu c okk hastaneyi yıkmısdm cektiğim acı sızıdan manevi olrk deil yani canım acıdı iğne cok agırdı mafoldm o an sdce kendmı dusundm sag tüpte oldugu ıcın sag bacagımı esir almıstı okdr agrılar cektmki anlatamammmmm

Valla benmkısı adetimn 8. Gununda belli olmstu kemoterapi iğnesi olmsdm cok zordu c okk hastaneyi yıkmısdm cektiğim acı sızıdan manevi olrk deil yani canım acıdı iğne cok agırdı mafoldm o an sdce kendmı dusundm sag tüpte oldugu ıcın sag bacagımı esir almıstı okdr agrılar cektmki anlatamammmmm
Allah tekrarini yasatmasin canım ve inshallah tekrardan saglikli hamilelik ve saglikli bebisle o anlari unuturur inshallah Buda bizim sinavimizdir deyip hayirlisini dileyelim canım :olamaz:

Korununcada olmuyo diyorlar cnm blmyorm
Yok öyle birsey canım senin saglikli bir gebelik yasaman icin öncelikle rahim temizlenip kendisini gebelige hazirlanmasi gerek ve bu sürec te bir kac ay korunmayla saglarsin acele edip hüsrana ugraman daha da aci canım sen sakin yok birdaha olmaz diyenlere kulak asma sonucta hamile kalabiliyorsun bir kac ay sabredip Allah hayirlisini nasip etsin canim

Yok öyle birsey canım senin saglikli bir gebelik yasaman icin öncelikle rahim temizlenip kendisini gebelige hazirlanmasi gerek ve bu sürec te bir kac ay korunmayla saglarsin acele edip hüsrana ugraman daha da aci canım sen sakin yok birdaha olmaz diyenlere kulak asma sonucta hamile kalabiliyorsun bir kac ay sabredip Allah hayirlisini nasip etsin canim
Amin canm blmyorm kanamam gecsn gidicem bakalm doktora

Sürekli dusunuyorum bebeklerimi acım tekrar hamile olup bebeğimi hayirlisiyla kucağima alrsam ancak o zaman acim diner .. Canim cok yaniyo :(

Kıyamam ben sana yaa canım benim özel değilse neden oldu ogrenebilirmiyim çünkü baya buyukkermis
3 santim acklğm vardi dikmediler kendi basma doğum yaptm dikselerdi yasarlardi belki .. Doktor ihmalide var diye dusunyorm cuma 6 da falan basladi galba sancm 10 da hastaneye gittim yoğum bakma yatrdilar ertesi gunu 10 da ilk bebeğimi 45 50 dakika sonra ikinci bebeğimi sonra esini doğurdum onlari esimle beraber yikadik o kadar guzellerdiki iki kiz bilekligi taktilar yikarken yikayan kadin biri erkek dedi meğersek biri kiz biri erkekmis canm cok yaniyo guzeller cok

3 santim acklğm vardi dikmediler kendi basma doğum yaptm dikselerdi yasarlardi belki .. Doktor ihmalide var diye dusunyorm cuma 6 da falan basladi galba sancm 10 da hastaneye gittim yoğum bakma yatrdilar ertesi gunu 10 da ilk bebeğimi 45 50 dakika sonra ikinci bebeğimi sonra esini doğurdum onlari esimle beraber yikadik o kadar guzellerdiki iki kiz bilekligi taktilar yikarken yikayan kadin biri erkek dedi meğersek biri kiz biri erkekmis canm cok yaniyo guzeller cok
Cok zor canım ya yasadiklarin.Allah en kisa zamanda seni teseli edecek bebisler verir insallah:(

Oyyy kurban olurum yaa canım benim nasıl bi durumda olduğunu düşünemiyorum allahım sana sabır versin ilk bebeklerinmiydi

Allahim sabir versin güç versin benim acimda çok yeni ama seninki daha beter :( Dayanmaya çalış yuce rabbim gucunu verir inşallah.Bende çok korkuyorum Bidaha olur diye icimdeki bu korku kemiriyor beni :(

Çok zor bir şey. Allah kimseye yaşatmasın, yaşayana da yardım etsin. İnşallah rabbim tez Zamanda bize evlat verir bu sıkıntılarımızı unutturur.

Allah yardımcın olsun cok zor cokk insanlar bı bucuk aylık düşükte nasıl delirio senın durumun güç istio gercekten amaa rabbım yüzünü guldurur ınss canım bak heomz snn için iyi seler dilioruz ne olr duusunmemeye calısss dicem olmck o yzdn napıcaksın iştee Allah ne isterse o .. :(

"Olan hayırlıdır." Ben bu cümleye Allah'a sığınıyorum ve teselli buluyorum. Biliyorum ki o her şeyin en iyisini biliyor. Beni benden daha çok düşünüyor. Nasipte yokmuş diyorum. Rabbim senin de acını hafifletsin. Sana ve ailene uzun hayırlı ömür versin.

"Olan hayırlıdır." Ben bu cümleye Allah'a sığınıyorum ve teselli buluyorum. Biliyorum ki o her şeyin en iyisini biliyor. Beni benden daha çok düşünüyor. Nasipte yokmuş diyorum. Rabbim senin de acını hafifletsin. Sana ve ailene uzun hayırlı ömür versin.
Dualarım seninle olacak.

Kızlar hamilekik gecirenlere bi sorum olck nasıl hisediodunuz yani ılk haftalarda bnm suan varsa blmıormda varmıs gibi hisetmiorm enteresan sıfır agrı kasıklarımda bazn bı yokluyo agrı okdr göüslermde agrı var baska hıcbısı yk azck iştah acılması aman ne blm belkide yok ama adet olcak gibide hiç deilm

Back