- Konu Sahibi minik_kelebek
- #21.741
Oyyy yaa böle kan sonucumda beklerken mafolurm bennnnnBakalım N Narreeeemm mi yoksa R rose61 hamile :))) Evet kızlar ben ikisinden de güzel haber bekliyorum hadi bizi yaniltmayin çabuk kan testine gidin :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyyy yaa böle kan sonucumda beklerken mafolurm bennnnnBakalım N Narreeeemm mi yoksa R rose61 hamile :))) Evet kızlar ben ikisinden de güzel haber bekliyorum hadi bizi yaniltmayin çabuk kan testine gidin :)))
Narem e katılıorm dr unla hep irtibatta ol cnmCanım senin kanaman bitince önce doktoruna Danis cünkü senin durumun korunmayi gerektirecek bence.saglikli bir hamilelik olmasi icin lutfen doktoruna Danis![]()
Valla benmkısı adetimn 8. Gununda belli olmstu kemoterapi iğnesi olmsdm cok zordu c okk hastaneyi yıkmısdm cektiğim acı sızıdan manevi olrk deil yani canım acıdı iğne cok agırdı mafoldm o an sdce kendmı dusundm sag tüpte oldugu ıcın sag bacagımı esir almıstı okdr agrılar cektmki anlatamammmmmCanım dis gebelik geciren Anne adayi bir kac ay korunmasi daha uygun ama daha yerlesme sirasinda kendiliginde gebeligi sonlandirilan kimyalsal gebelik yasayan Anne adayinin korunmasi gerek yokmus öyle demisti doktorum:)
Korununcada olmuyo diyorlar cnm blmyormCanım senin kanaman bitince önce doktoruna Danis cünkü senin durumun korunmayi gerektirecek bence.saglikli bir hamilelik olmasi icin lutfen doktoruna Danis![]()
Allah tekrarini yasatmasin canım ve inshallah tekrardan saglikli hamilelik ve saglikli bebisle o anlari unuturur inshallah Buda bizim sinavimizdir deyip hayirlisini dileyelim canımValla benmkısı adetimn 8. Gununda belli olmstu kemoterapi iğnesi olmsdm cok zordu c okk hastaneyi yıkmısdm cektiğim acı sızıdan manevi olrk deil yani canım acıdı iğne cok agırdı mafoldm o an sdce kendmı dusundm sag tüpte oldugu ıcın sag bacagımı esir almıstı okdr agrılar cektmki anlatamammmmm
Yok öyle birsey canım senin saglikli bir gebelik yasaman icin öncelikle rahim temizlenip kendisini gebelige hazirlanmasi gerek ve bu sürec te bir kac ay korunmayla saglarsin acele edip hüsrana ugraman daha da aci canım sen sakin yok birdaha olmaz diyenlere kulak asma sonucta hamile kalabiliyorsun bir kac ay sabredip Allah hayirlisini nasip etsin canimKorununcada olmuyo diyorlar cnm blmyorm
Amin canm blmyorm kanamam gecsn gidicem bakalm doktoraYok öyle birsey canım senin saglikli bir gebelik yasaman icin öncelikle rahim temizlenip kendisini gebelige hazirlanmasi gerek ve bu sürec te bir kac ay korunmayla saglarsin acele edip hüsrana ugraman daha da aci canım sen sakin yok birdaha olmaz diyenlere kulak asma sonucta hamile kalabiliyorsun bir kac ay sabredip Allah hayirlisini nasip etsin canim
Kıyamam ben sana yaa canım benim özel değilse neden oldu ogrenebilirmiyim çünkü baya buyukkermisSürekli dusunuyorum bebeklerimi acım tekrar hamile olup bebeğimi hayirlisiyla kucağima alrsam ancak o zaman acim diner .. Canim cok yaniyo![]()
3 santim acklğm vardi dikmediler kendi basma doğum yaptm dikselerdi yasarlardi belki .. Doktor ihmalide var diye dusunyorm cuma 6 da falan basladi galba sancm 10 da hastaneye gittim yoğum bakma yatrdilar ertesi gunu 10 da ilk bebeğimi 45 50 dakika sonra ikinci bebeğimi sonra esini doğurdum onlari esimle beraber yikadik o kadar guzellerdiki iki kiz bilekligi taktilar yikarken yikayan kadin biri erkek dedi meğersek biri kiz biri erkekmis canm cok yaniyo guzeller cokKıyamam ben sana yaa canım benim özel değilse neden oldu ogrenebilirmiyim çünkü baya buyukkermis
Cok zor canım ya yasadiklarin.Allah en kisa zamanda seni teseli edecek bebisler verir insallah3 santim acklğm vardi dikmediler kendi basma doğum yaptm dikselerdi yasarlardi belki .. Doktor ihmalide var diye dusunyorm cuma 6 da falan basladi galba sancm 10 da hastaneye gittim yoğum bakma yatrdilar ertesi gunu 10 da ilk bebeğimi 45 50 dakika sonra ikinci bebeğimi sonra esini doğurdum onlari esimle beraber yikadik o kadar guzellerdiki iki kiz bilekligi taktilar yikarken yikayan kadin biri erkek dedi meğersek biri kiz biri erkekmis canm cok yaniyo guzeller cok
Amin insallah cnm rabbim kucağımızı bos birakmasinCok zor canım ya yasadiklarin.Allah en kisa zamanda seni teseli edecek bebisler verir insallah![]()
Oyyy kurban olurum yaa canım benim nasıl bi durumda olduğunu düşünemiyorum allahım sana sabır versin ilk bebeklerinmiydi3 santim acklğm vardi dikmediler kendi basma doğum yaptm dikselerdi yasarlardi belki .. Doktor ihmalide var diye dusunyorm cuma 6 da falan basladi galba sancm 10 da hastaneye gittim yoğum bakma yatrdilar ertesi gunu 10 da ilk bebeğimi 45 50 dakika sonra ikinci bebeğimi sonra esini doğurdum onlari esimle beraber yikadik o kadar guzellerdiki iki kiz bilekligi taktilar yikarken yikayan kadin biri erkek dedi meğersek biri kiz biri erkekmis canm cok yaniyo guzeller cok
Allah yardımcın olsun cok zor cokk insanlar bı bucuk aylık düşükte nasıl delirio senın durumun güç istio gercekten amaa rabbım yüzünü guldurur ınss canım bak heomz snn için iyi seler dilioruz ne olr duusunmemeye calısss dicem olmck o yzdn napıcaksın iştee Allah ne isterse o ..3 santim acklğm vardi dikmediler kendi basma doğum yaptm dikselerdi yasarlardi belki .. Doktor ihmalide var diye dusunyorm cuma 6 da falan basladi galba sancm 10 da hastaneye gittim yoğum bakma yatrdilar ertesi gunu 10 da ilk bebeğimi 45 50 dakika sonra ikinci bebeğimi sonra esini doğurdum onlari esimle beraber yikadik o kadar guzellerdiki iki kiz bilekligi taktilar yikarken yikayan kadin biri erkek dedi meğersek biri kiz biri erkekmis canm cok yaniyo guzeller cok
"Olan hayırlıdır." Ben bu cümleye Allah'a sığınıyorum ve teselli buluyorum. Biliyorum ki o her şeyin en iyisini biliyor. Beni benden daha çok düşünüyor. Nasipte yokmuş diyorum. Rabbim senin de acını hafifletsin. Sana ve ailene uzun hayırlı ömür versin.3 santim acklğm vardi dikmediler kendi basma doğum yaptm dikselerdi yasarlardi belki .. Doktor ihmalide var diye dusunyorm cuma 6 da falan basladi galba sancm 10 da hastaneye gittim yoğum bakma yatrdilar ertesi gunu 10 da ilk bebeğimi 45 50 dakika sonra ikinci bebeğimi sonra esini doğurdum onlari esimle beraber yikadik o kadar guzellerdiki iki kiz bilekligi taktilar yikarken yikayan kadin biri erkek dedi meğersek biri kiz biri erkekmis canm cok yaniyo guzeller cok
Dualarım seninle olacak."Olan hayırlıdır." Ben bu cümleye Allah'a sığınıyorum ve teselli buluyorum. Biliyorum ki o her şeyin en iyisini biliyor. Beni benden daha çok düşünüyor. Nasipte yokmuş diyorum. Rabbim senin de acını hafifletsin. Sana ve ailene uzun hayırlı ömür versin.