Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Merhaba . Ben de normalde iki aylik hamileyim az once doktorum kalp atisi yok gebeligi sonlandirmamiz gerek dedi cok üzgünüm ne yapacagimi da bilmiyorum . Kanama m falan da yok ne yapmaliyim sizce ??
Cok gecmis olsun canım ya ama Doktor neyi uygun gördüyse onu yap canım kürdas uygunsa bir an önce yapilsin cünkü anneye zarar verecek duruma gelmeden nasil uygunsa o yapilsin bir an önce sonucta seninde sagligin önemli Allah Kismet ederse Gene Anne olursun hayirlisiyla ama zaman geciktirme Doktor kontrolünde kal :(

Merhaba, Benim 4 yaşında bir oğlum var,kardeş planladık geçen sene hamile kaldım ama kalp atışı duyulmadığı için yedinci haftada kürtaj oldum Iki ay önce tekrar hamile kaldım ve bu da boş gebelik oldu ve bayram dördüncü günü ikinci kurtajimi oldum Doktorumuza göre bu tamamen kötü şans öyle üzgünüm ki...Ne zaman geçer icimdemi acı bilmiyorum...
Ah cnm sıkma canını evladın var ona sarıl ıns kardes nasip eder Allah ogluna

Cok gecmis olsun canım ya ama Doktor neyi uygun gördüyse onu yap canım kürdas uygunsa bir an önce yapilsin cünkü anneye zarar verecek duruma gelmeden nasil uygunsa o yapilsin bir an önce sonucta seninde sagligin önemli Allah Kismet ederse Gene Anne olursun hayirlisiyla ama zaman geciktirme Doktor kontrolünde kal :KK43:

Cok gecmis olsun canım ya ama Doktor neyi uygun gördüyse onu yap canım kürdas uygunsa bir an önce yapilsin cünkü anneye zarar verecek duruma gelmeden nasil uygunsa o yapilsin bir an önce sonucta seninde sagligin önemli Allah Kismet ederse Gene Anne olursun hayirlisiyla ama zaman geciktirme Doktor kontrolünde kal :KK43:
Ah cok gecmiş olsn :(

Çok teşekkür ederim insallah Allah isteyen herkese nasip etsin aratmasin.Biz iki haftaya yakın bekledik bir gelişme olmayınca bayramın dördüncü günü ikinci kurtajimi oldum,doktorum çok iyi geçti operasyon herşey yolunda dedi,ama beklemenin bir faydası yok zaman kaybı dedi üstüne bastırarak. Zaten biz bir seneye yakın bekledik kaderde varsa aci verici yaşayacaklar yaşanıyor her şekilde.Inşallah başımıza birdaha böyle birşey gelmez oğlum heyecanla beklediği minik kelebek kardeşine kavuşur...

Çok teşekkür ederim insallah Allah isteyen herkese nasip etsin aratmasin.Biz iki haftaya yakın bekledik bir gelişme olmayınca bayramın dördüncü günü ikinci kurtajimi oldum,doktorum çok iyi geçti operasyon herşey yolunda dedi,ama beklemenin bir faydası yok zaman kaybı dedi üstüne bastırarak. Zaten biz bir seneye yakın bekledik kaderde varsa aci verici yaşayacaklar yaşanıyor her şekilde.Inşallah başımıza birdaha böyle birşey gelmez oğlum heyecanla beklediği minik kelebek kardeşine kavuşur...
İnşallah kavusurAllah herkese nasip etsn evlat aahibi olmayı

Rose61 durumun nasil oldu canım?
Hala hastalanmadm ve ben hastalancagm zmn karnım siser öle bişide yok agrıda yok anlamıorm bende halimibugun ucuncu gunu adetimin ucuncu testi yaptm snra kırdım cöpe artm saatler snra copten baktm hafif silik amaa cok hırpaladım testi belkide ondn cıktı sonra uzuldm keske kırmadan atsaydm die :(

Hala hastalanmadm ve ben hastalancagm zmn karnım siser öle bişide yok agrıda yok anlamıorm bende halimibugun ucuncu gunu adetimin ucuncu testi yaptm snra kırdım cöpe artm saatler snra copten baktm hafif silik amaa cok hırpaladım testi belkide ondn cıktı sonra uzuldm keske kırmadan atsaydm die :KK43:
Hayirlisi ama sende bir kan tahlili yapmamaya inat etmissin kendine izdirap cektiriyon simdiye kadar gitseydin hamile olup olmadigini rahatlikla ögrenirdin ama bence sen hamilesin:anneadayı:

Hayirlisi ama sende bir kan tahlili yapmamaya inat etmissin kendine izdirap cektiriyon simdiye kadar gitseydin hamile olup olmadigini rahatlikla ögrenirdin ama bence sen hamilesin:anneadayı:
Canım inş amaa suan cıkmayablr ucuncu gün yani herkesn hemen belli olmuorr anladmzmı o yzdn gitmişken tam örenmek istiorm eger ben bgn gitseydım negatif cıksaydı ve adet olmamaya devam etseydm dr ıllaki yne cagırcak baksanıza adet olmuorm cnku dilerm güzel dusuncen gibi olr

Canım inş amaa suan cıkmayablr ucuncu gün yani herkesn hemen belli olmuorr anladmzmı o yzdn gitmişken tam örenmek istiorm eger ben bgn gitseydım negatif cıksaydı ve adet olmamaya devam etseydm dr ıllaki yne cagırcak baksanıza adet olmuorm cnku dilerm güzel dusuncen gibi olr
Olur mu hiç doktor adetine 3-4 gün kala bile belli olur dedi bana.

Olur mu hiç doktor adetine 3-4 gün kala bile belli olur dedi bana.
Cnm belli olmaz o işler bak araştır oku anlıcaksın ne demek istedgmi bu işkenceyi cekmeye meraklı değilm bende bak smdi 12. Gün kanında cıkan ınsanlar var bes günde cıkmayıp anladn bende diormki en songüne kdr bekliyim gittgmde negatif dediklernde aa bikac gn snra yne baktırırım belkide pozitiftir die dusunmek ustemıorm ztn kötü hisediorm hoffff kafa yicem

Merhaba . Ben de normalde iki aylik hamileyim az once doktorum kalp atisi yok gebeligi sonlandirmamiz gerek dedi cok üzgünüm ne yapacagimi da bilmiyorum . Kanama m falan da yok ne yapmaliyim sizce ??
Tatlım sakin kurtaj olma bebek geç döllenme olabilir benim bi arkafsdiminki 3 aylıkken duyulmuş oyüzden bebegin seni bırakmadan sen sakin bırakma zehirlenme yapar diye sakin korkma benimde aynı senin gibi oldu kalp atışı yoktu bi umut canlanır diye bekledim ama olmadı kanamayla birlikte parça geldi ozaman dedimki bebeğim beni terk etti ve kürtaj oldum umarım seninki mutlu sin olur canım umudunu yitirme sakin

Tatlım sakin kurtaj olma bebek geç döllenme olabilir benim bi arkafsdiminki 3 aylıkken duyulmuş oyüzden bebegin seni bırakmadan sen sakin bırakma zehirlenme yapar diye sakin korkma benimde aynı senin gibi oldu kalp atışı yoktu bi umut canlanır diye bekledim ama olmadı kanamayla birlikte parça geldi ozaman dedimki bebeğim beni terk etti ve kürtaj oldum umarım seninki mutlu sin olur canım umudunu yitirme sakin
Arkadaslar herkesın durumu bir değil yanlıs yönlendirme olur falan böle seler söleme carenss dr ne diosa odur ya kıza bırsey olsa nasıl böle rahatca yönlendiriosn ciddi bir konuda

Merhaba, Benim 4 yaşında bir oğlum var,kardeş planladık geçen sene hamile kaldım ama kalp atışı duyulmadığı için yedinci haftada kürtaj oldum Iki ay önce tekrar hamile kaldım ve bu da boş gebelik oldu ve bayram dördüncü günü ikinci kurtajimi oldum Doktorumuza göre bu tamamen kötü şans öyle üzgünüm ki...Ne zaman geçer icimdemi acı bilmiyorum...
Canim gerçekten çok zor bi dönem geçirmiş sin çok büyük gecmis olsun kurtaj dan sonra kaç ay korundun acaba çok erken mi hamile kaldın

Arkadaslar herkesın durumu bir değil yanlıs yönlendirme olur falan böle seler söleme carenss dr ne diosa odur ya kıza bırsey olsa nasıl böle rahatca yönlendiriosn ciddi bir konuda
Canim tabiki riske atmak istemem ama kanamasi yok ağrı sızı yok neden böyle birşey yapsın evet belki bebeğini dusurecek onu biz bilemeyiz Rabbim bilir sıkıntılı bi durumu yoksa beklesin ne kaybeder bebeğinin canlanması söz konusu içinde keşke ler kalmasın ama kendisi bilir doktor bana iki hafta önceden kurtaj dedi ben bekledim ama olmadı enazindan içimde bi soru işareti kalmadı oyüzden son söz onun

Ne olrsa olsn tehlikeli herkes dr unu dinlesin mesuliyet almasın kimse can bu can asla böle bilgilendirmeler yapmayın her bünye bir değil her yasanan bir değil basınıza bela alırsınızz vee öteki dünyadada bedelini ödemek zorunda kalablrsnzz Allah korusun aman aman ..

Back