- 30 Ağustos 2016
- 248
- 185
- 23
- 42
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #21.641
Bende anteplim istanbulda oturuyorum 33 yaşındayım 8 yaşında bi kızın var 5 senedir 2ci yi bekliyorumAntepliyim canım
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende anteplim istanbulda oturuyorum 33 yaşındayım 8 yaşında bi kızın var 5 senedir 2ci yi bekliyorumAntepliyim canım
ne tesadüf!Aaaa a hepimiz aynı yastamiyiz ne güzel :)))))
Aynı benim kocamda böyle dusunuyo vallaEşim benim gibi değil. O daha rahat. Birinci oldu yine olur diyor. Kendinde bir sıkıntı olduğunu düşünmüyor.
Amin gulum Rabbin tez zamanda sanada nasip etsin insallahne tesadüf!
Çok şükür teselli olacağın bir kızın varmış. İnşallah tez zamanda ikinci de olur.
Amin inşallah hepimize versinAmin gulum Rabbin tez zamanda sanada nasip etsin insallah
İnsan aynı şeyleri yaşayan kişilerle teselli buluyor. Kimse anlamıyor çünkü yaşayan bilir sadeceAmin inşallah hepimize versin
Anladm oda dogru olmş bikere onluk bişi olmz Allah yardım etsn inşş saglıkla olsn hepmzn bebişleri canımEşim benim gibi değil. O daha rahat. Birinci oldu yine olur diyor. Kendinde bir sıkıntı olduğunu düşünmüyor.
Anladm oda dogru olmş bikere onluk bişi olmz Allah yardım etsn inşş saglıkla olsn hepmzn bebişleri canım
Cnm ben valla uc ay önce dıs gebelık yasadm uc ay korunduk bu ay dr denememizi söledi o yasadgm aksilkten snra ılkkez bu ay dusunduk smdı adetmn ıkncı gunundeyim hıcte adet belirtim yok bı hafta önce sancı cektm normalde ben oldugumda cekerm sancı cok deısık tepkiler verdi vucudum testte negtf cıkıo anlamadm ama adette olck gibi değilm
İnşallah hamilesindirBeta hcg ye baktırmadın mı
İnşallah hamilesindir
Yok daha ıkınxı gunum teste cıkmadı kaynvalıdemde ıkı gun daha bekle dedi öle git beklcm ıkı gun daha sabretmek zprundayım
Kanda hemen çıkar bekleme yarın kan ver öğren
Yerleşme agrısı diye gecior o cok okudum ama nette yzanlar falan burda bebrmıze anlattıklrmz hıcbı işaret deil bliomsn sdce brbrmıze ıı gelioruz gibi gelio cnku her vucut baskadır merak merak irdeliyoruzz her kafadan bi ses cıkıo allak bullak oluo ınsan bn yeni üye oldm böle dusundm sey güzel sdce akıl vermek yerne cnm dua ederm sna ıns olr böle cumleler kurmak falan