Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Bilirim zaman gecmek bilmez bu durumlarda ama dua et hersey yolunda gitsin ki kalbin ferahlassin:)
Bnm normalde şaşmaz bakalm hayırlısı ama dusunmekten alıkoyamıorm kendmi böle vucudumda halsizlik var kolumu kaldırsam eklemlerme kdr yorgnlk hısedıorm erken uykm gelio adet agrısını bı hafta önce cektimm sımdı tık yok normalde ben olur olmaz en fazla bı saat cekerm biter gider ve duzenlıdır

Ya blmiormmmmmm deli olcmmm caresizlik zor yaaaaaaa hal hastalanmadm ben hiç böle olmamkiii hıc olmamm neden yaniiiii içimde sanki kelebekler ucusuo cok heyecanlıyım strestenmi olmadmmm yksa bebekmi var blmiorm cnm skılıo evde dusun dusun tv bile oyalamıor oje sürüorm kafam dagılmıoo resm cekıorm dagılmıo hıc böle olmamısdm yaaa artk olcksam olimm yaa midemde bulanmaya basladı tatlı tatlı amaa heyecanda vurmus olblr belirsizlik deli ediooooo

Ya blmiormmmmmm deli olcmmm caresizlik zor yaaaaaaa hal hastalanmadm ben hiç böle olmamkiii hıc olmamm neden yaniiiii içimde sanki kelebekler ucusuo cok heyecanlıyım strestenmi olmadmmm yksa bebekmi var blmiorm cnm skılıo evde dusun dusun tv bile oyalamıor oje sürüorm kafam dagılmıoo resm cekıorm dagılmıo hıc böle olmamısdm yaaa artk olcksam olimm yaa midemde bulanmaya basladı tatlı tatlı amaa heyecanda vurmus olblr belirsizlik deli ediooooo
Kız test alıp yapsana Ayy patlıcam :)))

Bir kan tahlili yaptirdir sende rahatlarsin senin yerinde olsam en yakin saglik ocagina gider yaptirirdim haydi sende yaptir kanda cıkar hem gununde gecmis :KK54:

Canım hayırlısı olsun. Bir kan testi yaptır istersen. Ben diğer gebelik testlerine pek güvenmiyorum. Belirsizlikten kurtarmış olursun kendini. :)

Slm kızlar R rose61 hayırlı bi haber varmı durumlariniz nasıl benim kanamam tam anlamıyla kesildi sağ taraftaki agrida yok oldu
Ben beklemedeyim ya:( tam bir ay oldu kimyalsal gebelik yasamam daha kac gün sonra hastalanirim onuda bilmiyom hastalanmadan hamile kalirmiyim onuda bilmiyom Offff yaa gecen bir Arkadas burdan paylasmisti hastalanmadan hamile kalmis ama malesef Oda kimyalsal olmus bide Gene ayni seyler olurmu korkusu var hayirlisi artik canım ya:(

Benmde öle endişelerm vardı ama öle oldgmda hıc bi etki görmedm smdi etkiler var hala aynı kızlar olmadım bgn iknci gün işte dün test yapmıstm sizce bgnde yapsammı yoksa yarınmı yapayım sabredip

Valla sizden ses yok ben yne yaotm yne negatif ıkı gun daha olmazsam dr gidicm
Canim düşükten sonra kaçıncı adet olusun eğer ilkse günü gününe olmaya bilirsin seni yaniltmak istemem ama bi kaç testi yap garanti olur sabahtan sağlık ocağına git bizede haber et öpüyorum seni Rabbim gönlünun muradini versin.....

Cnm ben düşük yapmadım dıs genelık geıcrdm oda eritildi neyse uzerne uc ay gecti dorduncu aydı ve adetm ztn hemen arkasndan düzenlenmişti temmuz 21 agustos 20 oldum sımdıde 19 u dün olmam lzmdı hemen arkası olsa bu kdr heveslenmemki ve ılkkez bu ay denedk dr un demesiyle

Cnm ben düşük yapmadım dıs genelık geıcrdm oda eritildi neyse uzerne uc ay gecti dorduncu aydı ve adetm ztn hemen arkasndan düzenlenmişti temmuz 21 agustos 20 oldum sımdıde 19 u dün olmam lzmdı hemen arkası olsa bu kdr heveslenmemki ve ılkkez bu ay denedk dr un demesiyle
Ayy çok heyecanlandim kız inşallah hamilesindir sana yasin okuycam :) annem eğer adet gecikmesi yasiyosa rahim bebek arıyordur dedi eğer adet olursa uzulmesin bırakıp ay tekrar denesin diyo sanada çok slm var :)

Öperim ellerndn aleykm selam ay nolck blmiorm carens yaniii cok belirsiz durumdayım ben haziran ayında ıkıncı günü adetimin gecikince hemen test yaptm direk iki cizgide görülmüştü ama hiç belirtim yoktu snra dış gebelık oldugu ortaya cıktı ilacla eritildi bak uc aydır denemedık bu 4.ay dr kontroluyle denedık vee sasknm hala adet olmdm

Öperim ellerndn aleykm selam ay nolck blmiorm carens yaniii cok belirsiz durumdayım ben haziran ayında ıkıncı günü adetimin gecikince hemen test yaptm direk iki cizgide görülmüştü ama hiç belirtim yoktu snra dış gebelık oldugu ortaya cıktı ilacla eritildi bak uc aydır denemedık bu 4.ay dr kontroluyle denedık vee sasknm hala adet olmdm
Fazla kafaya takma diyorum ama biliyorum elinde değil umarım mutlu son olur suan yapacağımız teksey dua etmek tatlım

Back