Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Kızlar ACİİİİL yardım edin .
Yaklaşık 1 saat önce eşimle ilişkiye girdik ilişkiden hemen sonra çok açık pembe kanamam oldu kısa sürdü hiç agrim olmadı ,4+3 günlük hamileyim.
Acile gittim sadece alttan muayene ettiler bisey olmadığını söylediler ama içim hiç rahat değil . Tecrübeli anne adayları yardım edin lütfen !!:KK43:

Yaklaşık 1 saat önce eşimle ilişkiye girdik ilişkiden hemen sonra çok açık pembe kanamam oldu kısa sürdü hiç agrim olmadı ,4+3 günlük hamileyim.
Acile gittim sadece alttan muayene ettiler bisey olmadığını söylediler ama içim hiç rahat değil . Tecrübeli anne adayları yardım edin lütfen !!:KK43:
Hamileyken ben giremem şahsen korkarım ama dr bişi yk diosa için ferah olsun alttan muayenede hersy görünür cnkü cnm sakın ol

Kanamam akinti seklindemiydi eyer kisa sureyle devam Ederse korkma rahat ol cunku yerlesme kanasi olabilir ama kahve rengi veya kirmiziya dönüsen ve akinti degil kanaman olursa tekrar kontrola git ve kan tahlilerini yaptir düsüs olup olmadigina baktir kalbini ferah tut birsey olmaz inshallah stres yapma meleginin stresten etkilenecegini unutma

Amin aminn ama her şerde bir hayır var sözü cok dogru benım dünden beri aşırı halsizliğim eklemlermde yorgunluk var belime sortıma bazen omzuma bacaklarma mınık mınık agrılar saplanıo krampımsı tatildeym acaba yataklardanmı yoksa baska sebebımı var blmem
Canım yatak değişikliği olabilir ama hamilelik belirtisi de olabilir birde salgın var dikkat et kendine

Göüslermin etrafı agrıoo bnm adette şişer ztn hep ondn anlayamıormki bişi rengindede henüz değişm yok ilk gebelıkte bıle adetimn besinci gununde falan değişmişti
Aslında hamilelikte daha gergin olur daha fazla ağrır göğüslerinin yanlarına dokunduğunda hissedersin birde damarlar daha belirgin hale gelir

İşte yanlaragrıyor gaz problemi yasıorm halsizlik cabuk yorulma sürekli yatasım gelmesi falan
Canım sen daha bir Test yapmadinmi?meraktan catlardim helede bu kadar belirti yasasam uc dört defa yapmisimdir zaten eczaneci teyze Beni ayliga baglamis gibi Beni görür görmez masaya Test koyuyor Test Kolik olmus gibiyim ya:)

Canım sen daha bir Test yapmadinmi?meraktan catlardim helede bu kadar belirti yasasam uc dört defa yapmisimdir zaten eczaneci teyze Beni ayliga baglamis gibi Beni görür görmez masaya Test koyuyor Test Kolik olmus gibiyim ya:)
Canım tatildeyizz yaa kalabalıgızz ailecekk ne blm döncez yarn yaparım eve gidimde bnde ck mrk ediorm yaaaaa

Kızlar birde benden su gibi akıntı gelior renksiz berrak denizdenmi acaba giriyorum ya ama dort gundur girriorum olmuodu bugn oldu adetmede 3 gun kaldı bu arada

Kizlar kurtaj olduktan snr ikinci adetim korunmadm ama olmadi 2 aydr bnzer durumda olan varmi?tekrar hormonlarima falan mi baktrsam ?fikri olan varmi

Back