Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Hee pardon ben yanlış anlamışım :) ozaman devam hayırlı haberlerini bekliyorum canım bide birsey sormam kurtaj olduktan kaç gün sonra adet kanaman yani rengli oldun ben kürtaj olalı 4 gün oldu azda olsa biraz kanamam oluyo acaba bidaha ne zaman olurum diye merak ettim :) kurtaj dan sonra herhangi bir ilaç kullandım mi
Canım ben kürtaj olmadımki erken farkettigmiz için cok sukurki ilacla eritildi ıkı hafta kadar kanamamm oldu ardından sonra durdu vee adetiö tekrr basladı onun uzerne ıkı kere adet bişe gördüm ben bu ayda işte üc gün sonra adet olmam lzm inş hayırlısı ise olmamda bebek sahibi olrm yaa Allah herkese nasip etsn sanada inş snn daha cok yeniymiş 4 gün olms seninkisi nasıl oldu anlatsana ben görmedim

Canım ben kürtaj olmadımki erken farkettigmiz için cok sukurki ilacla eritildi ıkı hafta kadar kanamamm oldu ardından sonra durdu vee adetiö tekrr basladı onun uzerne ıkı kere adet bişe gördüm ben bu ayda işte üc gün sonra adet olmam lzm inş hayırlısı ise olmamda bebek sahibi olrm yaa Allah herkese nasip etsn sanada inş snn daha cok yeniymiş 4 gün olms seninkisi nasıl oldu anlatsana ben görmedim
Ayy inşallah mutlu haber alırsın benimkisi 5 sene sonra gelen bi mutluluktu ama yarım kaldı 2.5 aylık hamileydim benim bebeğim 6 .haftadan sonra gelişmedi kesenin içinde hep aynı kaldı kan değerin yükseliyordu fakat bebek buyumuyordu bi umut gelişir diye haftalarca bekledim ama sonuç negatif ama Rabbim böyle uygun görmüş kısmet olmadı şimdi tekrar hamile kalmak için sabirsizlaniyorum inşallah sen hamilesindir

Ayy inşallah mutlu haber alırsın benimkisi 5 sene sonra gelen bi mutluluktu ama yarım kaldı 2.5 aylık hamileydim benim bebeğim 6 .haftadan sonra gelişmedi kesenin içinde hep aynı kaldı kan değerin yükseliyordu fakat bebek buyumuyordu bi umut gelişir diye haftalarca bekledim ama sonuç negatif ama Rabbim böyle uygun görmüş kısmet olmadı şimdi tekrar hamile kalmak için sabirsizlaniyorum inşallah sen hamilesindir
Canım benim ablam senın gibi yasamıstı ve üzerine bes yasında yegenım var suan o oldu ardından bi oglu daha oldu ıkı uc ay dınlenn sonra denemeye basla dr kntollerinle sey derler yaa bi bebek gidiypsa ayagını ıcerde bırakır falan ardı gelir merak etme vucudun sımdı gebelogı tanıdıı anladnmı emınım sendende en yakın zmnda güzel haberler alacagız ❤️

Canım benim ablam senın gibi yasamıstı ve üzerine bes yasında yegenım var suan o oldu ardından bi oglu daha oldu ıkı uc ay dınlenn sonra denemeye basla dr kntollerinle sey derler yaa bi bebek gidiypsa ayagını ıcerde bırakır falan ardı gelir merak etme vucudun sımdı gebelogı tanıdıı anladnmı emınım sendende en yakın zmnda güzel haberler alacagız ❤️
Ay ağzın bal yesin içimi actin valla umarım hersey senin dediğin gibi olur :) Rabbim seninde gönlünun muradini versin inşallah

Ay ağzın bal yesin içimi actin valla umarım hersey senin dediğin gibi olur :) Rabbim seninde gönlünun muradini versin inşallah
Amin amiin ya biz ne kdr karamsar olrsak işler okdr kötüye gider ve bırbırımızı doldurmus olrz negatif yönde saglıgımız yernde hamdolsun vee sonucta bikere hamile kaldın sımdı artk tanıştı vücudun o yüzdn hepten ferah ol

Uzun süre bekleyip ama kisa süren sevincin acisi cok kötü oluyor bende iki sene her ay umutlanip durdum ama hamilesiniz haberini duyunca doktordan dunyalar benim olmustu bes hafta esimle sevincle dolasiyorduk ama malesef 6haftama girmistimki öncelikle pempemsi bir sekilde akintim oldu doktorumu aradim biraz beklemem ve böyle olaylarin normal oldugunu söyledi bir kac Saat sonra kasiklarima agri girmesiyle kanamam oldu ve kan tahlilerinde anlasildiki kimyalsal gebelik yasadim nasip degilmis diye avutum kendimi biri veren Allah iki yi de verir deyip calismalara basladik hayirlisi artik:(

Uzun süre bekleyip ama kisa süren sevincin acisi cok kötü oluyor bende iki sene her ay umutlanip durdum ama hamilesiniz haberini duyunca doktordan dunyalar benim olmustu bes hafta esimle sevincle dolasiyorduk ama malesef 6haftama girmistimki öncelikle pempemsi bir sekilde akintim oldu doktorumu aradim biraz beklemem ve böyle olaylarin normal oldugunu söyledi bir kac Saat sonra kasiklarima agri girmesiyle kanamam oldu ve kan tahlilerinde anlasildiki kimyalsal gebelik yasadim nasip degilmis diye avutum kendimi biri veren Allah iki yi de verir deyip calismalara basladik hayirlisi artik:KK43:
Canim yaa büyük geçmiş olsun gerçekten zor bi süreç inşallah tez zamanda gebis olursun hayırlı haberlerini bekliyorum bende iki ay bekleyip başlıycam :) şimdilik bebisimin ultrason resimleri ile avunuyorum

Canim yaa büyük geçmiş olsun gerçekten zor bi süreç inşallah tez zamanda gebis olursun hayırlı haberlerini bekliyorum bende iki ay bekleyip başlıycam :) şimdilik bebisimin ultrason resimleri ile avunuyorum
Bu kdr üzme kmdni at o resımleri bn hıc bkmıorm aklma bile gelmio önüne bakman lazm herzmm

Tesekur ederim gülüm sendende hamileyiiiiimmm haberini beklerim en kisa zamanda inshallah ultrasyon resimlerini bir kenara koy kaybetigin melegin tekrardan gelecek ve bu sefer kucagina alacaksin inshallah:)

meraba bayanlar yorumlarınızın bır kısmını okudum rabbım hepımıze sabır nasıp etsınınsallah....bende bugun dusuk yaptım 2 aylık hamıleydım nedenının ne oldugunu bılmıyorum... parca patolajıye gıtmış ıkı hafta sonra gelır dedıler benımde once parca halınde dustu hemen doktora gıttım ultrasonla bakıldı hem karından hem vajınadan dusuk oluyosun dedıler ve kurtaj olmamı soyledıler .....once normal sargı bezlerıyle temızleyıp sonrada şırıngayla kalan parcaları aldılar..... suan bı agrım yok fakat sag tarafımda ve rahımde kasılmalarım oluyo benım tek korkum tekrar hamıle kalabılırmıyım acaba umarım kalırım cunku mıyomlarımdan dolayı hamıle kalamıyorum ben
Canım meraba.kurtaj olali ne kadar oldu sağ tarafindaki agri gectimi

Benim de 2 yıl önce bebeğimin karnımda kalbi durdu ve kürtaj oldum. Tam umudumu kaybetmişken hamile olduğumu öğrendim. Çok zor günlerden geçtim, sınandım. Umarım herkes düşükten sonra tekrar hamile kalır :)

Benim de 2 yıl önce bebeğimin karnımda kalbi durdu ve kürtaj oldum. Tam umudumu kaybetmişken hamile olduğumu öğrendim. Çok zor günlerden geçtim, sınandım. Umarım herkes düşükten sonra tekrar hamile kalır :)
Canim ne mutlu sana çok sevindim bizim için de dua et lütfen Rabbim yavruna uzun ömürler versin

Merhaba bayanlar
Ben de bir türlü toparlanamadım
Ben de 2 aylık bebeğimi kaybettim
Bunu söylemek bile nasıl Zor
Bayram zehir oldu bana

Back