- Emoji Skoru
- 544
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #21.141
Merhaba canım ben de 20 martta kürtaj oldum ara ara anamalarım oldu ama adet olamadım . bugün 50. gün doktoora gittim canım kist var dedi yasmin verdi onu kullanıyorum burdaki arkadaşlarım yasmin kullandıgın sürece adet olmazsın demiş.. keşke senin dedigin gibi gebe olmuş olsam canım
Maalesef bende bebeğimi yavrum kaybettim..hemde çok acılı ve zor bir süreçle
Uç buçuk aylıktı öncesinden her hangi bir sorunum yoktu ne olduysa bir haftada lekelenmem ardından kanama ve sancı ile dusuk yaptım...
Neyseki bebek zorlada olsa kendiliğinden düştü....peşinden kurtaj oldum
Bir kaç gün sonra kontrolün var...
Çok merak ediyorum doktor ne diyecek
Bana hamile kalmadan oncr cirf rahimli olduğum söylenmişti ama hamilelik surecinde ve sonrasında bir sorun yada tedavi gerekmediği için yapılmadı
Sadece günde bir tane progesteron içtim
Ne olduysa bir haftada eşi assagida oolduğu söylenmişti kanamanın nedeni bu dendi 20 haftaya kadar çıkar yukarı dendi ama olmadı
Çok üzüldüm ilk gebeligimde ve tedavisiz kendiliğinden 7 ay ugrasinlar oldu
Şimdi kesin benden rahim filmi isteyecekler dimi
Rahimde perde oolsaydı USG cikmazmiydi kaçtane ddoktor muayene etti
Hiç biri kanamanın nedeni bununla alakası yok dediler
Offff ne yapsam ki çok kptuyum
Merhaba hanımlar bende bugün test sonuçlarımı aldım 18 inde rahim filmi çekilecek , 28 haftalık ve 8 haftalık bebeklerim öldü .. Doktorum olmadığından sonuçları gösteremedim sizlerden başına gelen varsa yardımcı olabilir mi ?
Mthfr A1298C - homozigot mutant
PAI -1 4G/5G - Heterozigot mutant
Saplanmış diğerlerinde herhangi bir sorun yok
Kizlar merhaba hepinize gecmis olsun bende 3ay once dusuk yaptim ama doktorum dedi korunmana gerek yok rahim kendi kendine toparlanicakmis uc aylik bisure icinde bende simdiayin 7sinde adet olmam lazim ama bes gun gecti olmadim test yaptim negatif cikti acaba dogruluk payi varmidir. Olsaydi cikardi diye dusunuyorum. Rabbim kimseyi beletmeden biran once saglikli hayirli bebisler nasip etsin
Çok geçmiş olsun canım kolay değil zor bir süreç gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun...Maalesef bende bebeğimi yavrum kaybettim..hemde çok acılı ve zor bir süreçle
Uç buçuk aylıktı öncesinden her hangi bir sorunum yoktu ne olduysa bir haftada lekelenmem ardından kanama ve sancı ile dusuk yaptım...
Neyseki bebek zorlada olsa kendiliğinden düştü....peşinden kurtaj oldum
Bir kaç gün sonra kontrolün var...
Çok merak ediyorum doktor ne diyecek
Bana hamile kalmadan oncr cirf rahimli olduğum söylenmişti ama hamilelik surecinde ve sonrasında bir sorun yada tedavi gerekmediği için yapılmadı
Sadece günde bir tane progesteron içtim
Ne olduysa bir haftada eşi assagida oolduğu söylenmişti kanamanın nedeni bu dendi 20 haftaya kadar çıkar yukarı dendi ama olmadı
Çok üzüldüm ilk gebeligimde ve tedavisiz kendiliğinden 7 ay ugrasinlar oldu
Şimdi kesin benden rahim filmi isteyecekler dimi
Rahimde perde oolsaydı USG cikmazmiydi kaçtane ddoktor muayene etti
Hiç biri kanamanın nedeni bununla alakası yok dediler
Offff ne yapsam ki çok kptuyum
Kirmizilar geldi canm. Dogru diyosun cunku udusk oldigunda bende erken yapmistim cikmisti. Neyse artik diger denemelere rabbim herkeze zamaninda saglikli hayirli evlatlar nasip etsinadet gecikmeden bile idrar testinde çıkıyor canım. benim öyle olmuştu. bi ihtimal geç döllenme olabilir ama yine de stresten dolayı adetin gelmiyo da olabilir. benim doktorum da korunmaya gerek yok dedi. daha adetime var.
Canım rahimdeki perde ultasonla zor görünür biraz. ama rahim filminde hersey net görünür. ben de 20 nisanda düşük yaptım 1.5 yıllık bekleme ve tedaviyle olmuştu. rahimde perde bebek bu kadar küçükken asla sorun olmaz. ama büyüyünce epey zorlardı. tabi ben rahimin ortasında perde varsa diyorum. belki de kenarda çok etki etmeyecek bi yrde perde vardır, büyüyünce de zarar vermez. Rahim filmi de ben çektirdim ocak ayında. sakın insanların korkuttuğuna bakma. anestezi vs olmadan 3 saliselik bi ağrı oldu bitti.. insanlar beni o kadar korukuttu ki çıkınca psikolojik olarak topallamıştım ama birşeyim yoktu. allah sabrrını versin
Çok geçmiş olsun canım kolay değil zor bir süreç gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Canım ben de çift rahimliydim yani septum vardı rahmimin ortasında. Ve sadece hamileyken gördü dr um hamilelikte gittiğin drlar ben demeden fark edemiyorlardi çift rahimli miyim diye sorunca tekrar ayrıntılı bakıp a evet kavis var ortada septum olabilir diyorlardı. Hamilelikten sonra göremediler özel devlet hiç biri dokuz Eylül é gittim orda da göremediler sonra tüp bebek merkezine gittim ordaki dr gördü baya ayrıntılı baktı 20 dk filan ultrasondaydim hatta bana da gosterdi perdeyi yarım olduğunu aşağıya kadar inmedigini söyledi. Tüp bebek mrk. Dr bir kez daha denenebilir ciddi bir fiziksel bozukluk yok dedi ama ben kafam rahat olsun diye aldırdım tüp bebek mrk dr a histeroskopi oldum zor bi işlem değildi 15 dk uyutuldum sadece uyandık tan 1 saat sonrada taburcu oldum. Şuanda spiral takili adet olunca spiral ı cikarttircam insaAllah.Geçen cuma kontrole gittim ama doktor ( birde özel olacak) doğru düzgün bir açıklama yapmadı... Benimde o an aklıma doğru düzgün soru sormak gelmedi...
Sadece alltan ve ustten USG ile baktı her şey yolunda gorunuyor rahimde bir sıkıntı yok dedi...
Bende dedim neden düştü bebek diye
İşte tipda her şeyi açıklayamıyorum dedi
Her hangi bir test istemedi yada onlar yaptırmamış....
İnternetten okuduğum kadarı ile patoloji ye mi gönderiyorlar neden dusuk olduğu anlaşılsın diyeama bunlar ggöndermenin sanırım
CIFrahimi sordum tahmin ettiğim gibi rahim filmi istedi
Perde var yada yok demedi
Hatta bence cirf rahim den bile emin değil
USG ile cirf rahim tanısı konabiliyor mu peki
Hamile kalmadan önce bir tane doktordum bu tanıyı ypkdu ama rahim filmi istemedi
Bende sonraki bir kaç kadın doğuma gittiğimde onlar hiçbir sşey söylemedi
Ancaben bir doktor cirf rahim dedi sizcede varmı diyince olabilir dediler onlar baktığında girmedi ama ben söyleyince olabilir dediler
Acaba diyorum bende cirf rahim olmayabilr mi belki de yoktu öyle bir şey kaç ay progesteron içtim günde bir tane iki tane
Yanlış teşhis koyup dusuk yapmama bu ilaçlar sebeb olmaz değil mi
Sonuçta rahmi genişleten bir ilaç
Kafam çok karıştı artık ne yapacağını bilmiyorum
Yorumun için çok tesekkur ederim canm
Allah hepimize sağlıklı gebeliklerde ve bebekler nasip etsin en kısa zamanda
Merhaba benim de 3 değerde mutasyon var ve ileri derece kan pıhtılaşması dendi ya günde iki iğne yada yüksek doz tek iğne dendiMerhaba hanımlar bende bugün test sonuçlarımı aldım 18 inde rahim filmi çekilecek , 28 haftalık ve 8 haftalık bebeklerim öldü .. Doktorum olmadığından sonuçları gösteremedim sizlerden başına gelen varsa yardımcı olabilir mi ?
Mthfr A1298C - homozigot mutant
PAI -1 4G/5G - Heterozigot mutant
Saplanmış diğerlerinde herhangi bir sorun yok
Gebelikler hemen oluşmadı bir süre kullanıp bıraktım hep. Bi de 2. ve 3. direkt tehlikeli olarak öğrenildi o yüzden hiçbirşey anlamadımb
bebek asprini falan kullanmısmıydın peki ?
Geçen cuma kontrole gittim ama doktor ( birde özel olacak) doğru düzgün bir açıklama yapmadı... Benimde o an aklıma doğru düzgün soru sormak gelmedi...
Sadece alltan ve ustten USG ile baktı her şey yolunda gorunuyor rahimde bir sıkıntı yok dedi...
Bende dedim neden düştü bebek diye
İşte tipda her şeyi açıklayamıyorum dedi
Her hangi bir test istemedi yada onlar yaptırmamış....
İnternetten okuduğum kadarı ile patoloji ye mi gönderiyorlar neden dusuk olduğu anlaşılsın diyeama bunlar ggöndermenin sanırım
CIFrahimi sordum tahmin ettiğim gibi rahim filmi istedi
Perde var yada yok demedi
Hatta bence cirf rahim den bile emin değil
USG ile cirf rahim tanısı konabiliyor mu peki
Hamile kalmadan önce bir tane doktordum bu tanıyı ypkdu ama rahim filmi istemedi
Bende sonraki bir kaç kadın doğuma gittiğimde onlar hiçbir sşey söylemedi
Ancaben bir doktor cirf rahim dedi sizcede varmı diyince olabilir dediler onlar baktığında girmedi ama ben söyleyince olabilir dediler
Acaba diyorum bende cirf rahim olmayabilr mi belki de yoktu öyle bir şey kaç ay progesteron içtim günde bir tane iki tane
Yanlış teşhis koyup dusuk yapmama bu ilaçlar sebeb olmaz değil mi
Sonuçta rahmi genişleten bir ilaç
Kafam çok karıştı artık ne yapacağını bilmiyorum
Yorumun için çok tesekkur ederim canm
Allah hepimize sağlıklı gebeliklerde ve bebekler nasip etsin en kısa zamanda
Benim de adetlerim düzensiz genç kizligimdan beri hiç düzenli gelmedi ama korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım. Ben de düşük yaptım ama adet düzensizliği ile alakası olduğunu duymadım hiçBende dusuk yaptim ama benm adetlerim duzensiz doktora gitm ultrasonla bakylyi bisey yok dedi benim gibi olanlar varmi yardim lutfen
Canım hayırlı haberlerle gel inşaAllah ne çıktı sonuç ne dedi dr?Rahim filmi çekildi şuan ben baygınlıklardayım sonuçları da göstericem bakalım ne dicek doktor
Benim dusukten sonra duzensiz oldu normalde duzenlydi dusukten sonra duzensiz olurmu iki ay geciyo 40 gunBenim de adetlerim düzensiz genç kizligimdan beri hiç düzenli gelmedi ama korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım. Ben de düşük yaptım ama adet düzensizliği ile alakası olduğunu duymadım hiç
Merhaba canım çok geçmiş olsun bence korunma devam et çalışmalara derim ben küçük şeylerden zaten rahmine zararı olmadıysa ki olmamıştır devam et derimarkadaşlar merhaba siteye yeni uye oldum bnde 2 hafta önce kimyasal geçirdim ama bnm değerlerim bayağı yüksekti 2010 olmuştu en son ama doktor kese görünmüyor haftaya filan görünür demişti daha sonra kanamam oldu ve doktora gittik değerim 1800 lere düşmüştü doktorum kese görünmediği için kendiliğine sıfırlanır dedi o hafta sürekli hastaneye gittik bu çarşamba değerim 45 e düşmüş sıfırlanınca ne yapmalıyım sizce korunmalı mıyım kafam çok karışık hastane ortamından nefret ediyorum bu hafta gitmek istemiyorum o yüzden
Ben düşükten 56 gün sonra adet oldum onu da sokturucuyle. Normalmis dr um öyle demiştiBenim dusukten sonra duzensiz oldu normalde duzenlydi dusukten sonra duzensiz olurmu iki ay geciyo 40 gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?