- 16 Mayıs 2015
- 1.653
- 1.917
- 83
- 33
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #20.621
benim doktorm 3 ay dedi direk korun die. neye göre korunma diolar acaba bende merak edıormKızlar günaydın... 18inde düşük yaptım hala bekliyorum reglimi. Bi arkadaşım da düşük yapmıştı doktoru İzmirde çok başarılı bir operasyon geçirdin hemen denemelere başlayabilirsiniz demişti siz ne yapıyorsunuz? birde doktorum ilişki yasağı vermişti 20 gün, bitti o çok şükür.. ama korunuyoruz şuan. kürtaj sonrası korunmayın diyen doktor var mı?
ben pıhtılsma testi dedm direk yaptılar birinci dusuktecanım ılk düşükte tum doktorlar gerek yok dıyor ama benım arkadaşlarımda ılk düşükde bu testı yaptıranlar var ve 3 ünden 2 side ıyıkı yaptırmışım yoksa ıkıncı cocugumuda kaybedecektım pıhtılaşma varmış dıyor o yuzden işini şansa bırakma derim.Üniveristenin araştırma hastanelerı 3 düşükden sonra yapıyorlar bu testı ama ısrar edersen yapacakalrını düşünüyorum yınede. masraflı bı test oldugu için yanaşmıolar genelde ssk vs sosyal guvencen varsa ucretsız
Sadece vücud kendini toparlasın mantığı. Vücud zayıf düşerse tekrar aynı şeyi yaşarsın hem psikolojik hem de vücuden daha çok zayıflarsın diye. Benim ilk kürtajda da, bu son düşükte de doktor korun demedi sadece hormon testi baktılar o kadarbenim doktorm 3 ay dedi direk korun die. neye göre korunma diolar acaba bende merak edıorm
şanslısın canım ozaman çok zorluk çıkartanlar oluyorben pıhtılsma testi dedm direk yaptılar birinci dusukte
Eşin de tahlil verdi mi, yoksa başka testler mi yaptılar acaba? Çünkü bana da Dr başka testler yaptı beta 2 falan 6 test yaptıben pıhtılsma testi dedm direk yaptılar birinci dusukte
bence o psikolojik olarak kendini iyi hissetmek için oluyor benim de tatlı istiyordu canım e tabi hormonlar da henüz normale inmedi. Ama daha çok psikolojik bence.. Sen dikkat et yine de canım :) tatlı bu hiiiç masum değilKızlar tekrardan geçmiş olsun benim 1 hafta oldu düşük olalı kürtaj yaptırmadığım için 2 gün Metiler kullandım doktor çok az parça kaldı demişti dün kontrole gittim artık kullanma çok minikler var onlar da düşer Dedi kanamam idrarımı yaparken geliyor sadece geceleri iki gündür hiç yok sol tarafımda ağrı var sadece sızı o da hep vardı kist var diye düşünüyorum , doktor 3 ay içinde bekliyorum senden testleri yaptırdıktan sonra başlayabilirsiniz Dedi koruma falan demedi sadece adet olunca gel kistine bakalım Dedi , antibiyotik kullansam mı acaba ? İlk çıktığımda vermişti iki gün kullandım sonra metileri verince kullanmamıştım sizler kullandınız mı antibiyotik ? Bir de aşırı tatlı yiyorum ben kan kaybından Dedi annem ama bildiğiniz aşeriyor gibiyim
canım günaydın. Ben de 18 şubatta kürtaj olmuştum,dr bana 10 gün ilişki olmasın demişti,kontrole gittiğimde korunun bu ay adet olana kadar dedi ama biz korunmuyoruz,zaten fazla da bir birlikteliğimiz olmadı,sadece 2 kere. Biz 1 sene denemenin sonucunda tam tüp bebek yaptırmaya karar vermişken hamile kaldım ben,eşimin değerlerinde sorun var biraz.zaten çok zor oldu diye sallamadım,ilk ilişkide belki psikolojiktir bilemiyorum ama canımın yandığını hissettim. Ama yine de korunmayı düşünmüyorum. Veren rabbim her şekilde verir.Kızlar günaydın... 18inde düşük yaptım hala bekliyorum reglimi. Bi arkadaşım da düşük yapmıştı doktoru İzmirde çok başarılı bir operasyon geçirdin hemen denemelere başlayabilirsiniz demişti siz ne yapıyorsunuz? birde doktorum ilişki yasağı vermişti 20 gün, bitti o çok şükür.. ama korunuyoruz şuan. kürtaj sonrası korunmayın diyen doktor var mı?
Nerde yaptırdın canm testiben pıhtılsma testi dedm direk yaptılar birinci dusukte
Evet canım haklısın kesinlikle... ama korkuyorum arka arkaya düşük yaparım diye. Yine de arkasından hamile de kalabiliriz ve bu sefer herşey yolunda da gidebilir. Psikolojimiz iyise kendimizi iyi hissediyorsak zaten hazırız demektir. Eşim doktor 3 ay bekle dedi diye bekleyecek gibi.. Kandırmanın bir yolunu bulmalıyımcanım günaydın. Ben de 18 şubatta kürtaj olmuştum,dr bana 10 gün ilişki olmasın demişti,kontrole gittiğimde korunun bu ay adet olana kadar dedi ama biz korunmuyoruz,zaten fazla da bir birlikteliğimiz olmadı,sadece 2 kere. Biz 1 sene denemenin sonucunda tam tüp bebek yaptırmaya karar vermişken hamile kaldım ben,eşimin değerlerinde sorun var biraz.zaten çok zor oldu diye sallamadım,ilk ilişkide belki psikolojiktir bilemiyorum ama canımın yandığını hissettim. Ama yine de korunmayı düşünmüyorum. Veren rabbim her şekilde verir.
Canım ben şöyle düşünüyorum,1 sene eşimle o kadar uğraştık ki,tedaviler ilaçlar kürler artık yeteri kadar yıpranmış ve artık dr ların aşılama ya da tüp düşünün laflarından sonra randevu öncesi bu haberin gelmesi şok etkisi yarattı bizde,doğurganlığım varmış artık bunu biliyoruz ki en azından hamile kalabiliyormuşum. Sonraki süreç nasıl olacak bilmiyorum. Hanüz adet olmadım,genetik sonuç da daha çıkmadı. Bizim durumumuz farklı yani istedim oldu değil istedik ama çok zor oldu. Eşim de bildiği için daha doğrusu olmayacağını düşündüğümüz için saldık çayıra. Eğer gerçekten hazır hissediyorsan kendini başlayın çalışmalara.Evet canım haklısın kesinlikle... ama korkuyorum arka arkaya düşük yaparım diye. Yine de arkasından hamile de kalabiliriz ve bu sefer herşey yolunda da gidebilir. Psikolojimiz iyise kendimizi iyi hissediyorsak zaten hazırız demektir. Eşim doktor 3 ay bekle dedi diye bekleyecek gibi.. Kandırmanın bir yolunu bulmalıyım
canım sen genetik test falan yaptırmayı düşünüyor musun,benim sonuç da bu hafta içinde çıkacakmış,pıhtılaşma testlerini falan yaptırsaydın en azından. Benim genetik testler çıktıktan sonra bakalım neler olacak.Evet canım haklısın kesinlikle... ama korkuyorum arka arkaya düşük yaparım diye. Yine de arkasından hamile de kalabiliriz ve bu sefer herşey yolunda da gidebilir. Psikolojimiz iyise kendimizi iyi hissediyorsak zaten hazırız demektir. Eşim doktor 3 ay bekle dedi diye bekleyecek gibi.. Kandırmanın bir yolunu bulmalıyım
kürtajdan sonra hemen düzelmiyor zaten canım,bir kaç ay böyle devam edebiliyor diye biliyorum. Stres yaparsan da gecikme yaşayabilirsin sakin kalmaya çalışKızlar ben kürtaj sonrası 2 şubatta regl oldum hala gelen giden yok.
Belirtimde yok. Test yaptım sabah negatif...
Kasık ve bel ağrım var ama adetim hala gelmedi.
genetik testi bebkler için yaptırmıştım onda 47 kromozom çıkmıştı. ama eşimle benim genetik testine girmeyeceğiz. oradaki süreç beni daha çok yıpratabilir bu yüzden tekrar deneyeceğiz.. bakalım ondan sonra genetik test belki.canım sen genetik test falan yaptırmayı düşünüyor musun,benim sonuç da bu hafta içinde çıkacakmış,pıhtılaşma testlerini falan yaptırsaydın en azından. Benim genetik testler çıktıktan sonra bakalım neler olacak.
sen genetik testi kendin için mi yaptırdın kuzum?canım sen genetik test falan yaptırmayı düşünüyor musun,benim sonuç da bu hafta içinde çıkacakmış,pıhtılaşma testlerini falan yaptırsaydın en azından. Benim genetik testler çıktıktan sonra bakalım neler olacak.
yok canım bebek için,seninle aynı gün kürtaj olmuştum,18 şubat! senin testler çıktı ama benim test daha çıkmadı. Dr um parçanın sonucuna göre isteyecek bizden testleri. Eğer kromozomsal bir sorun çıkarsa bizden de genetik testler isteyecek sizin dr unuzun istediği gibi. Ama çıkmazsa (inşallahhhhhhhhhhhh) pıhtılaşma,hormon vitamin testleri falan isteyecek diye biliyorum. Sen pıhtılaşma testi falan yaptırdın mı? Kaç senelik evlisin,ne kadardır istiyorsunuz bebek.sen genetik testi kendin için mi yaptırdın kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?