Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

banada belırtısız geldı canım anıden40 gune kadar suresı var merak etme bnm doktor 40 gun olmazsan gel demişti 35.gun sabah a karşı geldı agrıyla beraber ve bayaı uzun surdu yogun geçtı
Gerçekten mi :KK17: Bian Evvel Gelsin De insaAllah hayırlısıyla ameliyati mi olayım tez zamanda

yok canım bende demedın ama genel problemı bayanların maalesef duyuyorum .... operasyon kısa surer hemen ıyıleşirsin inşallah ne zamn kurtaj olmştun bu arada
5 şubatta oldum canım. İnşaAllah yaaa sonra da inşaAllah hemen hamile kalirim. Yaa kimden duydunuz kim var başka benim gibi olan ameliyat olan var mı acaba

5 şubatta oldum canım. İnşaAllah yaaa sonra da inşaAllah hemen hamile kalirim. Yaa kimden duydunuz kim var başka benim gibi olan ameliyat olan var mı acaba
forumda okumuştum canım hatırlamıyorum ınan goz gezdırırken evet senın yenıymiş bende 9 ocakda oldum... ıkıncı adetımı beklıyorum pıhtılaşma testı yaptırdım onun sonucunu beklıyorum bakalım neler olacak

forumda okumuştum canım hatırlamıyorum ınan goz gezdırırken evet senın yenıymiş bende 9 ocakda oldum... ıkıncı adetımı beklıyorum pıhtılaşma testı yaptırdım onun sonucunu beklıyorum bakalım neler olacak
İlk düşük muydu canım senin kaç haftalikti ben de yaptırmak istiyorum testleri ama 3 düşükten önce yapmiyorlarmis :(

İlk düşük muydu canım senin kaç haftalikti ben de yaptırmak istiyorum testleri ama 3 düşükten önce yapmiyorlarmis :KK43:
evet canım ılk düşükdü... kalbı durmuş ben attıgını bıle gormedım 6 haftalıkken kürtaj oldum. ılk gebelıklerde normal dedı doktor yapılmıyor 3 düşük dedı ozel hastanelerde 700-800 cıvarıymış. benım arkadaşlarımdan yaptıranlar vardı unıversıte hastanesınde bende oraya gıdıp arkadaşımın hastanelerınde tek düşükle yaptırdıgını soyleyıp benımde hakkım oldugunu belırttım bıraz ıtıraz ettıler ama sonunda yaptılar zor bela

canım aradım ama pataloji yapılmamış,sinir küpü oldum. Nasıl patalojiye göndermemişler hayret bir şey yaaaaa. Bana dediler ki pataloji ve genetiğe yollanacak ama gerek görülmedi patalojiye diyorlar şimdi de. Sen ne kadar ücret ödedin? Benden 750 tl aldılar sadece testler için.
canım ben kürtajla beraber 1700 ödedim. 200 genetik. HRS Hastanesinde yaptırdım. pataloji senin rahminde kanser hücresi vb şeyler varmı diye bakıyor. belki kontrole gittiğinde bunun için tekrar test isteyebilirsin doktroruna bir sor istersen.

canım bizim genetik sonuç da 10 güne kadar çıkacakmış. Korkuyorummmmmm,zaman geçmiyor bir yandan da keşke geçmese öğrenmekten korkuyorum diyorum,aklıma geldikçe dizlerim titriyor. Dr bana dedi ki sebebinin bilinmesi iyi bir şey öğrenemezsek bu kez nasıl bir yol izleyeceğimiz muallakta kalır dedi. Genetik testlerinizi yaptırın bir an önce,çünkü parçanın genetiğinde sorun olması sizim genetiğinizde sorun olacağı anlamına gelmiyor.
genetik kodlarımızı bilmek bana çok iyi birşeymiş gibi gelmiyor ya.. :( birde genetikte problem var diyelim ilaç kullanmak çok istemiyorum. Farklı bir yol deneyebilirim bunun için. Benim 2-3 ayda bir gittiğim bir sağlık doktorum var sade yaşam doktorum o da tavsiye etmedi. Onunla görüşeceğim sanırım önce. tabiki bir yandan merak da ediyorum ne olmuş olabilir diye bilmiyorum. biraz sakin kafa düşüneceğim. geçen hafta halamın da (aramızda büyük bir yaş farkı yok) ikiz çocuklarının olduğunu ve birinin öldüğünü öğrendim. 3 tane oğlu var şimdi..

Bende 2subatta kürtaj oldum 26si regl oldum.bu genetik problem(anne,babadan kaynaklı) acaba ilk çocuğu sağlıklı doğmuş ikincide düşük olmuş çiftlerdede olabiliyorumu

Benim kanım hep pembe gelirdi çok kanım yoktu zaten ama en son düşük olduğu gün siyah gibi geldi neredeyse annem ve eşimde şaşırdı senin böyle değildi ne kadar koyu diye bu bir pıhtılaşma. Sorunu olduğunu gösterir mi

Benim kanım hep pembe gelirdi çok kanım yoktu zaten ama en son düşük olduğu gün siyah gibi geldi neredeyse annem ve eşimde şaşırdı senin böyle değildi ne kadar koyu diye bu bir pıhtılaşma. Sorunu olduğunu gösterir mi

CANIM ONU ÖĞRENMEK İÇİN TEST YAPTIRMAN GEREKİYOR

CANIM ONU ÖĞRENMEK İÇİN TEST YAPTIRMAN GEREKİYOR

2 gün oldu düşüreli kürtaj istemedim şuan yatıyorum evde yarın kontrole gideceğim eğer parça kalmışsa kürtaj olucam kalmadıysa kanamamın bittiğinde testlere gideceğim ama aklıma geldi bir sorayım dedim belki bir gösterge olabilir mi diye

2 gün oldu düşüreli kürtaj istemedim şuan yatıyorum evde yarın kontrole gideceğim eğer parça kalmışsa kürtaj olucam kalmadıysa kanamamın bittiğinde testlere gideceğim ama aklıma geldi bir sorayım dedim belki bir gösterge olabilir mi diye

TESTLE DAHA GARANTİ OLUR ÇÜNKÜ BENİM DE NORMALDE ÇOK KIRMIZI OLMAZDI AMA KÜRTAJDAN SONRA BAYAĞI KOYU OLDU KANAMAM

TESTLE DAHA GARANTİ OLUR ÇÜNKÜ BENİM DE NORMALDE ÇOK KIRMIZI OLMAZDI AMA KÜRTAJDAN SONRA BAYAĞI KOYU OLDU KANAMAM

Kanamam koyu ki normal bu haftalardır akmıyor birde ilk Zaman'lar biraz kokulu gelir , benden kan aldıkların da koyu çıktı internette yazdım direk pıhtılaşmalar falan çıktı ama aramızda bunu yaşamış olan var mı yok mu bilgisi vardır belki diye sordum , sen kürtaj oldun mu ?

Kanamam koyu ki normal bu haftalardır akmıyor birde ilk Zaman'lar biraz kokulu gelir , benden kan aldıkların da koyu çıktı internette yazdım direk pıhtılaşmalar falan çıktı ama aramızda bunu yaşamış olan var mı yok mu bilgisi vardır belki diye sordum , sen kürtaj oldun mu ?

EVET CANIM BEN İLK HAMİLELİĞİMDE KÜRTAJ OLDUM

Back