Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Ağrı'n falan oldu mu ya da bir zararı

YOK CANIM BEN ANASTEZİ İLE OLDUM UYANDIĞIMDA HERŞEY BİTMİŞTİ YARIM SAAT SÜRMÜŞ ZATEN.. KÜRTAJDAN SONRA RAHİM TOPARLANDIKTAN SONRA Kİ AY HAMİLE KALDIM ZATEN ALLAH TEKRAR NASİP ETTİ İNŞALLAH SANA DA EDER TEKRAR YETER Kİ UMUDUNU KAYBETME.. BEN KÜRTAJDAN SONRA ARI SÜTÜ İÇMEYE DEVAM ETTİM RAHİM KOLAY TOPARLANIYORMUŞ AYRICA İNOFOLİC KULLANDIM FOLİK ASİT OLARAK SANA DA TAVSİYE EDERİM. BU HAMİLELİĞİMDE HEMEN KONTROLE GİTTİM DOKTOR PIHTILAŞMA OLUP OLMADIGINI BİLMEDİĞİMİZ İÇİN CORASPİRİN VERDİ ONU KULLANIYORUM ŞİMDİ

Bende nasip olsaydı ekim annesi olucaksın ilkini de ekim ayında kaybettim arı sütü bulayım o Zaman , büyük ihtimal bende tahliller yapılır çünkü üniversite de doktora gitmiştim o istemişti birşeyler ama o an ben üzüntülü olduğumdan net ne istedi hatırlamıyorum Çarşamba gel kalp atmazsa alıcaz demişti eve geldiğim de düştü zaten Çarşamba ek kontrole gider testleri isterim , folik asit solgarınki ni kullanıyordum ben bi yan etki falan yapmadı ona devam ederim kanama bitikten sonra

yaptır testlerini tabiki canım benim doktorum test falan istemedi sadece patolojiye gitti ben 26 ağustosta hamile oldugumu öğrendim 18 eylülde ikinci kontrolde bebeğin gelişmediğini öğrendim ve aynı gün kürtaj oldum çünkü aynı gün 4 ayrı hastanede muayne oldum ve hepside aynısını söyleyince aynı gün kürtaj oldum

Bana da hastane ve üniversite haftaya gel dediler sonra eve geldim kimse de bilmiyordu hamile olduğumu eşim dışında anneme dedik böyle böyle sonra yemek yiyeyim bari dedim babamla karşılıklı oturuyorduk eyvah diyip fırladım banyoya kıyafetimi indirdiğim gibi elimi uzattım elime düştü aynı gün ama ben çok kanama ve parça gelince kürtajdan korkup istemedim 1 gün yattım kontrol ettiler az bişey kalmış büyük ihtimal düşer de dediklerin de gerek yok o zaman dedim düşen parçayı genetiğe gönderdik demişlerdi ama göndermemişler çok küçük bişey çıkmaz bından demişler anneme

canım sn korunmaıdnmı kurtajdan sonra ılk ay mı kaldın Allah kucagına almayı nasıp etsin inaşşalsaglıkla

ay cok ıyıymiş darısı başıma bende ıkıncı adetımıbeklıorum ondan sonra düşünüyoruz ınşallah hayırlsı olur

ZATEN NE SAĞLIKLISI ÖYLEYMİŞ CANIM BEN ADETLERİDE DÜZENLİ OLDUM HATTA DAHA ÇOK DÜZENE GİRMİŞTİ O YÜZDEN ŞANSLIYDIM SANIRIM RABBİM İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA SİZE DE TÜM İSTEYENLLERE DE NASİP ETSİN İNŞALLHHH

Mrb kizlar ben de iki kez düsük yasadim ikinci bebegimde kalbi Durdu kurtaj oldum ve aradan 8 ay gecti hala hamile kalamadim bende cok endiseliyim neden olmuyor bilmiyorum cok üzülüyorum

Benimde kürtajdan beri 8 aydir olmuyor niye bilmiyorum insallah bize de Allah o sevinci yasatir

PIHTILAŞMA İÇİN TEST YAPIRDIN MI CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
evet canim yaptirdim ztn kann pihtilasmam varmis bebekler beslenemedigi icin ölüyormus suan kan sulandirici haplar kulaniyorum hamile kalinca da 9 ay boyunca igne vuracam her gün ama hamile kalamiyorum neden bilmiyorum adetime bir hafta var ins bu ay kalmisimdir

İNŞALLAH CANIM MA STRES YAPMA ÇOK ETKİLİYOR O OLURUNA BIRAKTIGIN AN OLUYOR EMİİN OL Kİ

kaç gunde cıkmıştıcanım pıhtılaşma testı hatırlıyormusun uzun suruyormu

Ben nasıl yapcam hiç bilmiyorum ben de yaptırmak istiyorum

Ben nasıl yapcam hiç bilmiyorum ben de yaptırmak istiyorum
canım muhakkak yaptır benım bır ıkı sonuç çıktı ama kesın sonuç daha gelmedı o sonuçlarda bıle bunyenın pıhtılaşmaya meyıllı oldugu gozlemlendı eger pıhtılaşma varsa onlemını alacağım neden bıdaha kaybedelım aynı acıyı yaşayalımkı sen gereklı onlemı al gerısı Allaha kalmış

Ben önlemi almak istiyorum canım ama nerde yaptırabilir im ki devlet yapmıyor araştırma hastaneleri de 3 dusuk istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…