Merhaba hanımlar , 13 ekimde 28+2 haftalık bebeğim karnımda öldüğü için normal doğum yaptım , ocak ayında eşim deneyelim mi Dedi şükür ilk sefer de hamile kalmıştım ama iki gün önce 6 haftalıkken düştü bebeğim , hastane de yattım bir gün ama kürtaj istemedim zaten elime düştü hastane de de baya geldi kendisi bitebilir Dedi doktor yani düşer Dedi o yüzden istemiyorum içimde parça kalırsa sonra en son yaptırırım dedim , kalp atışı görülüp bir gün büyümüş sonra durmuş kalbi .. Üniversite de doktor bazı testleri yaparız demişti kontrol ettiğinde ama düşmemişti o Zaman , ben doktora düşen parçayı verdim genetiğe gitsin diye doktor anneme vermiş bundan birşey çıkmaz atın demiş annem de ben üzülürüm diye gömmüş şimdi söyledi bana . Ağrı'm çok ama ara ara geliyor doğum sancısı gibi sol tarafımdan içimde parça kalmasın diye benim yapmam gereken birşey var mk ne bileyim sıcak suyun buharına oturmak falan gibi be bileyim yiyecek falan olsun , göğüslerim hemen dolmuştu şuan akıyorlar zaten maydonoz yiyorum bu yüzden