Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Dün eski bir arkadaşla karşılaştım oda 6ay önce düşük yapmış şimdi 3aylik hamile.bana dediki düştükten sonra hiç düşünmedim sanki griptim iyileştim gibi düşündüm hep moralimi hiç bozmadim ve. istediğim an hamile kaldım doktoruda demiş çok sıkıntı yapanlar hemen hamile kalamıyor moral en önemlisi diye duygular hormonları etkiliyor buda kadindaki yumurtlamayı..kızlar moralimizi hep yüksek tutalım güzel haberleri birbirimize yakında vereceğiz inşaallah.

amin canım amin aynen bende 1 haftada 1 kılo verdım şuan hayırlısı bakalım bebek olana kadar rejıme devam

canım kendı kendıme düşük yapsam hiç düşünmeyeceğim ama resmen kürtaj masası psıkolojısı ve maddı yükü yıprattı.. keşke evde kendı kendıne kopup gdeydıde hastane psıkolojısını yaşamsaydık

Arkadaslar simdi doktordan geldim patoloji sonuclarim temiz cikti cok sukur ama nedeni bilinmiyor iste benim oglum 35haftalik dogdu son 1ay gelisme geriligi var demislerdi doktora anlattim oda 3ay sonra esinle genetik bolumune bi gidin kromozomlariniza baktirin ozaman dedi daha once baktiran oldumu aranizda fiyati nedir en az 3ay korunun dedi bide

yumurtlama takibini nası yapıosunuz ? kurtajdan kac gun sonra yumurtlama olur acba ? benim hala kanamam dewam edıo

Yumurtlama genelde kürtajin 15ila20.günü oluyor.benim 15.gün olmuştu yumurta akı gibi bir akis oluyor ordan anlaşılıyor zaten.kürtajdan sonra 3haftaya kadar azar azar kanama devam edende oluyormuş benim 1hafta sürmüştü ama dr kontrolünü ihmal etme yinede

Iki regl döngüsünün toplamını 14ten çıkarıyorsun,reglinin ilk gününden 14 sayıyorsun 14.gün yumurtlama günün oluyor ama insan biyolojisi değişebiliyor erken yada geç yumurtlama olabiliyor servikal mukus(yumurta akı kıvamlı akışı) akisinida takip etmelisin.

doktorm 20 gun sonra gel dedi hem yumurtlamaya bakıcak hemde rahme sanırım ozaman. kanama bendede az az oluyor.

ben de kendi kendime olanı kaldıramayabilirdim o daha üzüntülü ve ağrılı olabilirdi. bence hayırlı bölemiş demek daha güzel.. bunları düşünüp üzme kendini canımm..

ben de kendi kendime olanı kaldıramayabilirdim o daha üzüntülü ve ağrılı olabilirdi. bence hayırlı bölemiş demek daha güzel.. bunları düşünüp üzme kendini canımm..
kesinlikle katılıorm. bende kürtaj oldm oncesinde mahvolmustum. ama suanda Rabbim e sıgınıorm vardır bi bidiği vardır bi guzellikde ben göremiormdum. belkide bidahakne ikiz bebişlerim olur kim bilir :) hep istemişimdir ikiz biri kız biri erkek:) Rabbim en guzelni bilir

Merhaba öncelikle geçmiş olsun ben 20 ocak Son adet tarihim şuan 1 aylık hamileyim hcg m 3800 2 gün önce 2800 dü bugün ultrasonda kese görünmedi saha 4 haftalık ve doktor bebek gelişmiyorr alıcam dedi sizce ne yapmalıyım başka doktora gideyinmi

bende ikiz zor diye düşünüyodum baştan ama şimdi çoook istiyorumm :) ne kadar bekleyeceksin?

Tugcegedikli,Canım senin suan 1ay3hftlik olman gerekirdi yinede bence içinin rahat etmesi Îçin başka doktorada görün geç döllenmede olabiliyor iyice emin ol

YANLIŞ!!! Reglinin ilk gününden başlamıyorsun,durum şöyle ki kaç günde bir adet oluyorsun? örneğin 30 yani bu demek ki 30-14=16 yani senin adet olduğunun 15. günün yumurtan çatlıyor,yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olursun. Luteal faz denen şeydir bu işte

Bacım işte aynı şeyi söylüyoruz regl oluyorsun bidahaki regiline kadar geçen gunu (28,30..gb.)14ten çıkarıyorsun çıkan sayıyı son reglinin ilk gününden sayıyorsun yani 30_14=16gun sayican mesela

Can'ım benim de 18 şubatta alındı Bebeğim. Senin ikiz miydi? Normal yolla mı yoksa tüp bebek miydi?
Benim de 15 şubatta düşük oldu 1.5 hafta önce kan gönderdik. Doktorun kesin bunlarda bir problem çıkar deyip göndermeyi reddettiği ve bizim doktor dışında kendimizin gönderdiği genetik tahlil dışındaki 6 tahlil çıktı ve elhamdülillah sonuçlar iyi. Genetik tahlili bekliyorum şimdilerde. Doktora kalırsa önce bunlar olmadı genetik yapacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…