- 3 Mart 2015
- 2.270
- 2.339
- 133
- 36
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #20.461
Canım henüz eşimle birlikteliğe başlamadık psikolojik olarak hazır değilim galiba,bu aralar folic asite başlamayı düşünüyorum tekrar,ben normalde folbiol kullanıyordum ama dr bana inofolik kullan demişti ve inofoliğin üzerine hamile kaldım,galiba o yumurta kalitesini daha iyi arttırıyor.Ben de aynını yaptım hep. Folik asit kullanımını ihmal etmeyin
Psikolojik olarak acı duyman normal. Eşinle birlikte olurken çocuk için değil de evliliğin muhabbetin eşin için ol yoksa aksi durumda acı ve soğuk havalarda banyo oluyor birliktelik :) her doktor folbiol verip duruyor valla hücre yenileyip hamile kalmaya yardımcı oluyormuş va bebeğin kemik gelişimi içinCanım henüz eşimle birlikteliğe başlamadık psikolojik olarak hazır değilim galiba,bu aralar folic asite başlamayı düşünüyorum tekrar,ben normalde folbiol kullanıyordum ama dr bana inofolik kullan demişti ve inofoliğin üzerine hamile kaldım,galiba o yumurta kalitesini daha iyi arttırıyor.
Ben adetten sonra korunmayacağım zaten olmadı bir sene boyunca sanki hemen olacak mı? ama sanki şimdi ilişki olsa canım yanacakmış gibi düşünüp tedirgin oluyorum.
Canım henüz eşimle birlikteliğe başlamadık psikolojik olarak hazır değilim galiba,bu aralar folic asite başlamayı düşünüyorum tekrar,ben normalde folbiol kullanıyordum ama dr bana inofolik kullan demişti ve inofoliğin üzerine hamile kaldım,galiba o yumurta kalitesini daha iyi arttırıyor.
Ben adetten sonra korunmayacağım zaten olmadı bir sene boyunca sanki hemen olacak mı? ama sanki şimdi ilişki olsa canım yanacakmış gibi düşünüp tedirgin oluyorum.
bende pıhtılasma kromozm yaptırdım ama kurtajdan hemen on gun sonra adet falan beklemedıler onu sadece hormonlarına bakacaksa adetı beklemelı ama ne yazıkkı bazı doktorlar 3 ay bıle bekle sonra tahlıl yaparız dıyor hatta bana da dedı sonra ben baska doktora gıdıp yaptırdım alakası oldugunu dusunmuyorum rahım fılmı ıcın ve bazı testler ıcın adetı bekletebıılır ama bu pıhtı kroomozom deıl canımArkadaşlar gittim Dr a hiçbir sorun görünmüyor rahim kendini toparlıyor gayet iyi Dedi. Şimdilik ilişki olmasın çünkü psikolojik olarak kendini çok yıprattın Dedi (narkozdan ayılırken neler söylemişim neler ) . Genetik sonuçları bekleyeceğiz Artık normal yoldan hamilelik için bir yol izleyeceğiz Dedi. Adetin 3. Günü gel duruma göre tahliller isteyeceğim Dedi ama ben bu Dr a devam edip etmemekte kararsızım eşim bir kere daha buna gidelim de sonra gitmeyiz diyor adet sonrası tahlilleri yaptırdıktan sonra diyor. Adet sonrası hangi testleri isteyecek bilen var mı? Pıhtılaşma falan isteyecek de mi
Zorlayınca oluyormuş adamlara kalsa bekle diyorlar da. Çok şükür yaptırdım ben önce doktor, üstüne de ben ektradan yaptırınca baya tahlil oldu 3 tane falan çıktı geri kalanı hala bekliyorumbende pıhtılasma kromozm yaptırdım ama kurtajdan hemen on gun sonra adet falan beklemedıler onu sadece hormonlarına bakacaksa adetı beklemelı ama ne yazıkkı bazı doktorlar 3 ay bıle bekle sonra tahlıl yaparız dıyor hatta bana da dedı sonra ben baska doktora gıdıp yaptırdım alakası oldugunu dusunmuyorum rahım fılmı ıcın ve bazı testler ıcın adetı bekletebıılır ama bu pıhtı kroomozom deıl canım
Zorlayınca oluyormuş adamlara kalsa bekle diyorlar da. Çok şükür yaptırdım ben önce doktor, üstüne de ben ektradan yaptırınca baya tahlil oldu 3 tane falan çıktı geri kalanı hala bekliyorum
Valla arkadaşlar ona da müdahale edip erken çıkartırmaya çalışırız dediler. Bakalım artık ne zaman çıkar. Antep üniversitedesinde yaptırdım. 3. oldu deyin istiyorum illa deyin zorlayın. Kimse hergün bir umutla belki deyip beklemeye zorlanmamalıGeç cikiyo ssonuçlar canim sevindim yaptirmissin en azindan
Ona mudahale edemiyorlar çünkü ona gore inceleme yapiliyor yani duzgun cikmasi için analizin bekleme suresi var laboratuar ortamında arkadasm[/QUOTE][QUOmüdahale edemiyorlar deniz, post: 45433794, member: 720810"]Valla arkadaşlar ona da müdahale edip erken çıkartırmaya çalışırız dediler. Bakalım artık ne zaman çıkar. Antep üniversitedesinde yaptırdım. 3. oldu deyin istiyorum illa deyin zorlayın. Kimse hergün bir umutla belki deyip beklemeye zorlanmamalı
Demek kandırıldımOna mudahale edemiyorlar çünkü ona gore inceleme yapiliyor yani duzgun cikmasi için analizin bekleme suresi var laboratuar ortamında arkadasm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?