Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

yok canım patolojıye nıye yolluolar anlamıorum bnce detaylı ıncelemıolar bndede bişe cıkmadı patalojıde
onu bende anlamadım ıkı kurtajımdada gıttı hatta ıkıncısınde gondermek ıstemıyorum dedım doktorumda bu kez hem patolojı hem genetıgfe yollayacagız dedı genetıkde bebegın kromozom bozuklugu vs varmı yokmu ona bakılıyo dedı ıyı kı gondermısım bebegımın turner sendromu oldugunu ogrendım patolojı b ı işe yaramıyor ancak devlete karsı kurtaj nedenını acıklamak ıcın yapılıyuor

pıhtılaşmayı jınekolojı yapıomuş kromozom testını hangı bolum yapıyor ????... Cok teşekkürler arkadaşım sağlıkla 3. bebegını kucağına alırsın ınşallah. benım kurtaj sonrası ılk adetım yenı oldum şimdi doktor 2 ay korun dedı bılemıyorum bende bıraksammı korunmayı adet sonrası dıye

PIRILTI1471 canım ben de aynı durumdayım bide hakkarideyiz özel doktor yok tip Fakültesi yok
Bizde erzrumdayız canım doğuda daha da zor bu tip durumlarla karşılaşmak ınsan ne yapacağını şaşırıyor korunımmı bu adet bıtınce korunmımmı hadı bıda olursa falan cevremızde adam akıllı soru soracak ne doktr ne hemşire

Rabbim yardımcımız olsun canım. Ben nisan da izmire gideceğim o zaman histeroskopi olacağım rahmimdeki perde için ama korkuyorum.

canım kürtaj kadar kötü v e urkutu olacamaz hayırlısıyla atlatrsın korkma
InşaAllah canım beni uyuttu lar kurtajda ama 3 gün sonra kontrolde parça kalmış kısa bir işlem dedi uyutmadan yaptı ama bağıra bağıra canımdan can gitti.. bir daha böyle bişey yaşamak istemiyorum çok korkuyorum..

kım ıster tatlım bende genel anestezı oldum senın perde işlemıde anestezı ıle olur ısrar et anestezıde rahat ama işte duygusal acılar gbı olmaz ıkıncı işlemın... yalnız ne kadar korunmamız gerek hangı yolu ızlesek bılemıyorum bu adet bıtsın bı doktora gdıp sorcam rahım toparlandımı dıe

InşaAllah rahmin toplanmıştır beklemek zorunda kalmazsin canım sonra da sağlıklı sihatlı kucağına alırsın inşaAllah yavrunu

Aynen canım ben de çok korkuyorum.. Rabbim bir daha göstermesin insaAllah. Amin canim. Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin insaAllah hepimize..

ben tıbbi genetikte yaptırdım illkez senden duydum jınekolojı dıye tıbbi genetik boılumu hem pıhıtlasma hem kromozm analızı yapıyor benim 3.düşüğümdü canım inşallah 4 bebegımı kucagıma alırım saglıklısıyla hepımızın evlerı bebıs seslerıyle neselensın ınsallah bana kendı doktorum 3 ay dedı sonra gittiğim prf doktor dırek denemeye basla senınkı sansmıs dedı hısteroskopı yaptırcaktım onada hazırana kadar hamıle kalmazsan yaparız dedı kafam da deli sorular

Ne kadar oldu canım bebeğini kaybedeli? Ben daha çok beklemeliyim.. Rahim ameliyatı olmam lazım
rahim amelıyatı neden ? PIRILTI1471 BENİMDE kürtajdan sonra içimde kan pıhtısı olusmustu ılacla atamazsam kurtajla alcaz dedıler cok sukur kı ılacla atmıstım cok gecmıs olsun hepımıze saglıklı hamılelıkler nasıp etsın Rabbim

Bnm doktorum korunma gerek yok rahim hazir sa kalirsin değilse zaten kalamazon dedi

Canım ben çift rahimliyim rahminde perde varmis doktor aldırmadan hamile kalma dedi buralarda da aldiramiyorum anca uni hastanelerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…