Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Hepiniz icin hakkinizda hayirlisi olsun bende bi dusuk yaptim sadece bir adet dongusu bekledim oda kendi istegimle simdi 2aylik bi kizim var ins

Öncelikle merhaba cuma günü 9+4te bebeğimin kalbi durduğu için önce Normal sancı yla düşürmeye çalıştırdı doktorum sonra kürtaj lâ aldı yavrumu.. çok kötüyüm.. rahmimde bide perde varmış doktor onu aldırmadan hamile kalmasın demiş eşime oysaki ben hiç beklemek istemiyorum.. kurtajdan sonra ne zaman adet oldunuz benim bide adet duzensizligim var nasıl olcak hiç bilmiyorum

bende 31 inde düşük yaptım kendiliginden düştü kanamam bitti doktor 1 ay korun dedın ama korunmuyorum ben

Kanaman ne kadar sürdü canım. Ben perdeden bi kurtulsam hemen istiyorum bebek. Beklemek çok zor.. Rabbim inşaAllah sağlıcakla kavuştursun yavrularimiza..
ben 31. de düşük yaptım dünden önceki gün bitti kanamam 1 hafta yani. ben kendım düşürdüm ama kürtaj olmadım. valla bekle diolar ama bu benim 3. düşüğüm 2,5 senelık evliyim zaman kaybetmek istemiorum. rabbım yardımcımız olsun hepimizin

ben 31. de düşük yaptım dünden önceki gün bitti kanamam 1 hafta yani. ben kendım düşürdüm ama kürtaj olmadım. valla bekle diolar ama bu benim 3. düşüğüm 2,5 senelık evliyim zaman kaybetmek istemiorum. rabbım yardımcımız olsun hepimizin
Amin canim benim insaAllah Rabbim bidaha yaşatmasin beterinden saklasin.. sağ salim yavrularimiza kavuşmak nasip etsin.. çok zor... peki doktor bi sebep söylemedi mi sana?

Öncelikle merhaba cuma günü 9+4te bebeğimin kalbi durduğu için önce Normal sancı yla düşürmeye çalıştırdı doktorum sonra kürtaj lâ aldı yavrumu.. çok kötüyüm.. rahmimde bide perde varmış doktor onu aldırmadan hamile kalmasın demiş eşime oysaki ben hiç beklemek istemiyorum.. kurtajdan sonra ne zaman adet oldunuz benim bide adet duzensizligim var nasıl olcak hiç ő

Öncelikle geçmiş olsun. Bende 10 haftalık kürtaj oldum. Ben iki ayda ancak kendime gelebildim. Sonra başka bir doktora tetkikler yapılsın diye gittiğimde, kan pıhtılaşması ve tahmimde perde olduğu anlaşıldı. Geçen hafta histeroskopi perde ameliyatımı oldum. İlk adetten sonra denemeye başlayabilirsiniz dedi. Bence perde olayını halletmelisin. Bebeği aşağı itiyormuş. Kolay bir operasyon.

Rabbim yardımcımız olsun canım. . Çok şükür sen kurtulmussun perdeden inşaAllah bende biran evvel kurtulur hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlara kavusurum kavusuruz inşaAllah. . Canım ameliyat nasıl oluyor zor mu bide nerde oldun ameliyat? Ne kadar sürdü kurtajdan ne kadar zaman sonra gittin perdeyi aldirmaya

Rabbim yardımcımız olsun canım. . Çok şükür sen kurtulmussun perdeden inşaAllah bende biran evvel kurtulur hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlara kavusurum kavusuruz inşaAllah. . Canım ameliyat nasıl oluyor zor mu bide nerde oldun ameliyat? Ne kadar sürdü kurtajdan ne kadar zaman sonra gittin perdeyi aldirmaya

Saol canım teşekkür ederim. Ben 2 kere adet olduktan sonra perde ameliyatı oldum. 2 ay geçti aradan yani. Ameliyatımı Hacettepe hastanesinde oldum. Genel anestezi ile yapılıyor hissetmiyorsun bile. Sadece uyanırken adet sancısı gibi belki daha ağır bir sancı çekiyorsun. Onuda ağrı kesici iğne ile hallediyorlar. Sonra hiç ağrım olmadı. Kanamam devam ediyor. Hiç korkma çok kolay olacak. Ama iyi bir doktor bulmalısın.

Kanaman ne kadar sürdü canım. Ben perdeden bi kurtulsam hemen istiyorum bebek. Beklemek çok zor.. Rabbim inşaAllah sağlıcakla kavuştursun yavrularimiza..
canım en basit operasyonlardan biri benm doktorum eger perde varsa hayatın degısecek dedı hersey cok guel olcak dedı 3 dusuk yaptım bende

Back