- 19 Kasım 2015
- 1.195
- 1.084
- 133
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #20.141
Canim gunaydin banada oyle olmustu kanama olmus icimdee pihti seklinde neyseki ilacla dusmus yoksa tekrar kurtaj olcaktim agri yapiyodu pantolonun onunu kapatamipdum bide git doktoryna mutlaka eger agrin varsa durna zatn bnmde kanamam devam ediyo hala ama dojtr norml dediBende 25 aralıkta kürtaj oldum.
Hala kanamam devam ediyor.
Geçen hafta acile gittim benimde kan değerlerim düşük çıktı. Kanama olduğundan dedi dr.
Hcg ye bakmadılar kanzstbünyeye göre değişir dediler.
Ama hala devam ediyor acile mi gitsem ki?
Yanlis oldu pardonKizlar
Normal.canim benim.ilk.kurtajda da on gunu asmisti ikinci adetim ilk ay normal.maustum ikinci gecikmstiSlm kızlar..kürtajdan sonra ilk adetimi oldum, ikinci adetimin günü geçeli 4 gün oluyor ve 4 gündürde adet ağrısı çekiyorum..sizce bu normal mi, neden adet olamıyorum. Bu durumu yaşayan var mı
Normal.canim benim.ilk.kurtajda da on gunu asmisti ikinci adetim ilk ay normal.maustum ikinci gecikmsti
Korunmayi biraktinizmi canim ben hamile olmadigimi biliyodum ama doktorum yinede test yapmiati emin olmak istiyorim demstiAdetim geldi canım, acaba hamilemiyim diye şüpheye düşmüştüm..cevabın için teşekkürler
Korunmayi biraktinizmi canim ben hamile olmadigimi biliyodum ama doktorum yinede test yapmiati emin olmak istiyorim demsti
Canim bemm kurtaj olali daha 20gun oldu benmde icimde pihti olusmustu kurtajdan sonra ilacla atmisim cok sukur yoksa kurtaj olcaktim korunuyoruz doktor 3ay diyoda ben testlerim.temiz cikarsa ilk adetten aomra dusunuyorum cnku uc qy korundugumdada dusuk yaptmYok korunuyoruz canım, ama ovulasyon gününün dışında yani hamile kalınamayacak günlerde olan korunmasız ilişkilerde acaba gebelik oldumu diye düşündüm...adetten sonra dr tekrar muayene edecek benim rahimde halen küçük parçalar görmüştü..inşallah temiz çıkarda artık hamilelik için engel kalmaz..sende varmı Bi engel gebelik için
Canim bemm kurtaj olali daha 20gun oldu benmde icimde pihti olusmustu kurtajdan sonra ilacla atmisim cok sukur yoksa kurtaj olcaktim korunuyoruz doktor 3ay diyoda ben testlerim.temiz cikarsa ilk adetten aomra dusunuyorum cnku uc qy korundugumdada dusuk yaptm
Suanda kromozom pihtilasma ve torch grubu yaptirdim bildiklerim bunlar ama kdin dogum doktoru baska testlerde yapti onlarda 22sinde cikaacak bakalim bide rahim filmi cektirecegimNe testleri yaptirdin canın bnm
Suanda kromozom pihtilasma ve torch grubu yaptirdim bildiklerim bunlar ama kdin dogum doktoru baska testlerde yapti onlarda 22sinde cikaacak bakalim bide rahim filmi cektirecegim
Keske ilkinde yaptirsaydim gerek yok dediler ikincide.kimyasal yasadim.tam arastirmya baslicsktim.hamile.oldugumu ogrendim oda 8+5te kalbi durdu.simdi arastirmalara basladim.herkse soyluyorum.ilk dusukte arastirmaya baslayin belki ikincide normal.hamilelik.yasayacaksiniz.ama sansa birwkmayinIlk dusukte mi baktı bunlari canim
Canim bemm kurtaj olali daha 20gun oldu benmde icimde pihti olusmustu kurtajdan sonra ilacla atmisim cok sukur yoksa kurtaj olcaktim korunuyoruz doktor 3ay diyoda ben testlerim.temiz cikarsa ilk adetten aomra dusunuyorum cnku uc qy korundugumdada dusuk yaptm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?