- 2 Ocak 2016
- 5
- 1
- 1
- 34
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #20.021
Mrb canim gebelik ihtimalin varmı bu at gebelik belirtileri bunlar sık idrara çıkma filanBen Yaklasık 2ay önce kürtaj oldum.9 aralık da ilk adetimi oldum normalde bugün adet olmam lazımdı olmadım. Ama bende yaklasık bir haftadır sık idrara çıkma.susama.mide bulantısı ve göğüs büyümesi oldu. Adet öncesi hiç bu belirtileri yasamamıstım ilk defa bunları yasıyom. Kürtaj sonrası adet öncesi belirtiler değişiyor mu
Canım Dün betahcg baktırdım 0,446. O yüzden bir fikrim yokMrb canim gebelik ihtimalin varmı bu at gebelik belirtileri bunlar sık idrara çıkma filan
Hifa erva bence hamilesin bendeki belirtiler bunlardi hamileligimde.Ben Yaklasık 2ay önce kürtaj oldum.9 aralık da ilk adetimi oldum normalde bugün adet olmam lazımdı olmadım. Ama bende yaklasık bir haftadır sık idrara çıkma.susama.mide bulantısı ve göğüs büyümesi oldu. Adet öncesi hiç bu belirtileri yasamamıstım ilk defa bunları yasıyom. Kürtaj sonrası adet öncesi belirtiler değişiyor mu
Acaba Adet öncesi belirtilerim mi olusmusMrb canim gebelik ihtimalin varmı bu at gebelik belirtileri bunlar sık idrara çıkma filan
Bende Hamileyken bunları yasamıstım. Bakalım biraz beklicem ne olcak bende bilmiyomAcaba Adet öncesi belirtilerim mi olusmus
Havalar soğuk sık idrara çikman bu yuzdende olabilir.Acaba Adet öncesi belirtilerim mi olusmus
Dr a göstermedinmi sonucunuBende Hamileyken bunları yasamıstım. Bakalım biraz beklicem ne olcak bende bilmiyom
Ooo o zamana kadar zaten ogrenirsin gebemisin degilmisin :) bi kaç gun daha gecikirsen eczaneden test alip yap :)Bakalım Biraz zaman geçsin detaylı gitmeyi düsünüyorm.15 tatili bekliyorum
Mrb benim ilkinde sorun yoktu 2.de gecikme oldu kisiye gore degisirKızlar kürtaj olanlar bilirler...
Kurtajdan sonra 1. Adette gecikmeler olabiliyor benim 5 gün gecikti mesela..2.adette normal adet döngüsü zamanına geliyor mu? Yoksa gecikmeler devam mı ediyor
Belki Regl olurum. Korkuyom. Yakın zamanda düsük yasayıp. Neyle karşılasacağımı bilmiyorum
Mrb benim ilkinde sorun yoktu 2.de gecikme oldu kisiye gore degisir
Bisey dil canim eksik yazmsim,ilki derken kürtajdan sonraki ilk adette sorun yoktu ikinci adetm gecikmişti yanlış anlatim olmş.Mrb teşekkür ederim cevabın için..kafamdan hesaplar yapıyordum bende hamilelik için..beklemem gerekiyor adeti o zaman
Önemli değil canım, eksik değil anladım ben..çok saol tekrar cvp içinBisey dil canim eksik yazmsim,ilki derken kürtajdan sonraki ilk adette sorun yoktu ikinci adetm gecikmişti yanlış anlatim olmş.
Mrb bende sizin gibii 2 ay önce suni sancı ile 3 aylık doğum yaptım karnımda kalbi durduğu içinMerhaba bende 1 hafta once suni sanci ile normal dogum yaptim. 3,5 aylikti bebegim. Ensefalosel vardi. Icim aciyarak ayrildim yavrumdan. 2 ay sonra hamile kalmak istiyorum varmi bu sekilde bi aci yaşayan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?