Gebeliğe Hazırlık Düşük yapan güzel anneler bizde toplanalım birbirimize destek olalım yeni melekler için :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
5. Ay tuttu 5 ay denedik sürekli olmadı ama.Ek derken eşim vitamin kullandı E vitamini ve c vitamini o kadar.Ben Hiçbirşey kullanmadım
Saol canm cevabın için bende 4 aydır denyrm olmuyr bu vitaminler eczanede hap olarak satılıyo dimi gidip ben e vitamini ve c vitamini istyrm deyip alıyoruz

Saol canm cevabın için bende 4 aydır denyrm olmuyr bu vitaminler eczanede hap olarak satılıyo dimi gidip ben e vitamini ve c vitamini istyrm deyip alıyoruz
Evet.İçinde çinko Olan c vitaminleri var.Sende inofolic alabilirsin kendine.

Kızlar merhabalar ben de aranıza yeni katıldım 24 Kasım'da 6.4 haftalık bebeğini kalbi atmadığı için normal yoldan düşük yaptım düşükten 4 gün sonra kanama kesildiği için eşimle ilişkiye girmeye başladım 2 günde bir ilişkiye girdik Dr bu arada normal yolla düşük yatırım için ara vermemizi gerek olmadığını söyledi yalnız düşükten 10 gün sonra kaşık ve sırt ağrısıyla Dr gittik rahim duvarında kalınlaşma olduğu için beta HCG testi istedi ve test sonucunda 14 çıktı Dr sıfırlanması bu içinmiş yoksa yeni bir gebelik oluşumu muoldugunu anlamak için bir hafta bekleyelim dedi normalde bu hafta randevum var fakat ben en erken pazartesi gidebilecegim yalnız bir 3 -4 gündür aşırı baş dönmem baş ağrım istahsizlik kaşık ve sırt ağrım var ve sanırım 19 -20aralik gibi (eğer düşük son adet tarihi kabul ediliyorsa)adet olmalıyım
Size sormak istediğim bu kadar kısa sürede tekrar hamile kalmış olabilir miyim (bu arada 2 gün önce evde gebelik testi denedim sonuç negatif)ve ne zaman tekrar hamile kaldigimi anlatabilirim

Canım bence hamilesindir tekrar yeni başlamış bir gebelik olabilir çünkü 55 günde beta çoktan sınırlanmıştır insallah senin güzel haberini alır bizde umutlaniriz

Merhabalar sanırım seninle aynı şeyleri 1 gun arayla yaşamışiz umarım güzel haberleri alırız

Canım bence hamilesindir tekrar yeni başlamış bir gebelik olabilir çünkü 55 günde beta çoktan sınırlanmıştır insallah senin güzel haberini alır bizde umutlaniriz
Canim ne yazik ki adet oldum bu ay test cizgisi de maalesef sonraki gunlerde koyulasmadi

Canım bu arada inşallah hamile zincir bence hiç utanma bu arada zenne zaman yapmıştım koruduğunu ?
Canim ben 34.gün adet oldum
Yani hcg yaptirdiktan sonraki gün.
Galiba artik cocuk bile isteyemiyorum.
Ilk bebegimdi.iyice piskolojim bozuldu.çocuktan bile nefret eder oldum.kaynanamgil sağolsun.

Merhabalar sanırım seninle aynı şeyleri 1 gun arayla yaşamışiz umarım güzel haberleri alırız
inşallah canım.Ben geçen hamileliğimde adetimden 7 gün önce evde testle öğrenmiştim.Şimdi beklemedeyim.Haftaya 4 gün kala filan belki yaparım test.

Kızlar hepinize merhaba ben de 7 haftalık bebeğimi dün kaybettim normal düşük yaptım kürtaja gerek görmediler kabus gibi bir gündü rabbim bir daha yaşatmasın... şimdi bir umut hasta olmayı bekliyorum bu arada neler yapabilirim yumurtalıklarımın daha kaliteli olması için bir Öneriniz var mı kürlere mi başlasam

Çok geçmiş olsun canım. Ben soğan kürü yaptım sadece

selam canım
ben de aynı şekilde 7 haftalık bebeğimi kaybettim 21 eylülde
kürtaja gerek kalmadı yalnızca biraz kan çekti ve örnek aldı dr
benim kanamam çok geç durdu
sonra yeniden korunmadık
şimdi ovu testi yapıyorum bakalım inşallah olur

iyi beslen soguk almamaya çalış ve ben b12-çinko-folik asit aldım canım

Doktora gittim bir problem Yok dedi ama mutlaka 3 ay korunacaksınız dedi napayım kafam çok karışık iki ay korunsam yetmez mi doktorun bir bildiği var deyip 3 ay mi korunsam kafam çok karışık ama patoloji sonucu da temiz çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…