Gebeliğe Hazırlık Düşük yapan güzel anneler bizde toplanalım birbirimize destek olalım yeni melekler için :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim yanitin icin cok tesekkur ederim. Demek ki hcg iki ayda bile tam sifirlamiyor. Aynen gebelik olsa deger artar ve bu denli dusuk cikmazdi. Benim testler bu kadar dusuk bir degere neden hassas bilemedim.
Canım bu hassaslık kişiden kişiye değişiyor benim çıkmıyor mesela. İdrarda çok geç pozitif veriyor

Canım bence senin kısa bi tatile ihtiyacın var :)

günaydın kızlar, ya benim bu son bi kaç gündür kahverengi akıntım oluyor paranoyak oldum iyice ama adetim biteli 6 gün oldu ama hala iç çamaşırım kirleniyo kist mi oluştu acaba bugün soğan kürüne başlicam o işe yarıyordu

Soğan kürü yap kist varsa etkili olur ama akıntın kistten olsa adetten önce yada sonra gelmezmiydi o akıntı. Adetin de bitmiş. Doktora muayne olma imkanın varsa bi görün derim. Allahım kötü şeylerden korusun geçmiş olsun..

teşekkür ederim canım amin hepimizi korusun inşallah

inşallah kuzum amin, habire bişeyler çıkıyo zaten psikolojim sağlam değil iyice hastalık hastası oldum
Bende öyleydim yok pco yok basit kist yok enfeksiyon yok bilmem ne ama Allah'a şükür hepsi geçti geçen ay soğan kürü yaptım bende

ne kadar süre uyguladın canım? ya ben çalışıyorum diye sabah çok erken kalkıyorum sabahları yapmaya fırsatım olmuyo

Bende öyleydim yok pco yok basit kist yok enfeksiyon yok bilmem ne ama Allah'a şükür hepsi geçti geçen ay soğan kürü yaptım bende
soğan kürünü nasıl ve ne kadar uyguladın canım kaç gün yani? ben de yapmak istiyorum sabahları erken uyamıyorum ancak yetişiyorum işe o yüzden sabah yapamıyorum e öğlede ordayım sadece akşam kalıyo

Canım günden iki defa aç karnına adetten bitiminden başlanıp 15 gün içiliyor. Ama ben 10 gün yaptım yine de işe yaradı. Sende tek öğünde olsa yap. Akşam yemekten 15 dk önce iki soğanı dörde böl 15dk kaynat ılıktan sıcak iç. İnşallah şifa olur canım

inşallah canım burada bir yerde okudum çalışan bayanlar gece yatmadan önce içiyormuş bir de olur mu acaba ama arada az bir fark var

ne yaptın kan verdin mi

Merhabalar.Ben hap ile korunmayı bıraktıktan sonraki ay soğan suyu kullandım ve o ay hamile olduğumu adetimden 7 gün önce evde yaptığım testle öğrendim.Fakat 7.haftamda bebeğin gelişimin 5.haftada kaldığını boş gebelik olduğunu söylediler ve 23 Kasımda kürtaj oldum. Çevremde birçok arkadaşım bu şekilde boş geblikden kürtaj olduğu ay hamile kaldı ve doğum yaptılar.Ondan dolayı bende kürtajdan 10 gün sonra korumasız olarak tekrar başladm.Ovulasyon testime ve telefonumdaki yumurtlama takip programına göre 9 Aralıkda yumurtalama oldu ve değerlendirdim.Umarım bu ayın 23ünde adet olmam.Beklemedeyim.

Arkadaslar patoloji sonucunu aldım plasental dokular ,kürtaj ,tahliye yazıyor sonuç ta mikroskobik bulgular da da biraraya getirildiğinde 10 cc hacim oluşturan kanamalı kürtaj materyali BK 1K yazıyor ne demek yardım lütfen doktorum ameliyatta bekliyorum

Evet Can'ım.Olabilir herkeste oluyor zaten dediler.Rahme yerleşmediği için bunu gebelikten düşükten saymıyoruz dediler.Adet olarak sayın dediler.4 ay sonra hamile kaldım tekrar.
Canım 4. aydan sonra hamile kaldım demişin peki o arada ek tedavi ya da bitkisel bişey kullandın mı bide 4 ay denednz mi hep yoksa bekleyp 4. aydan sonra mı deneyip tuttrdn

Meraba kk hatunlari. Benimde normal yolla 5 dusugum oldu simdi tup bebek deniyoruz hayirlisiyla cumartesi transferim var sizde bana dua edin .insallah tutarda saglikli bir sekilde hamileligim ilerler. Malesef tutmasi yeterli olmuyor ilerlemesi de cok onemli

Canım 4. aydan sonra hamile kaldım demişin peki o arada ek tedavi ya da bitkisel bişey kullandın mı bide 4 ay denednz mi hep yoksa bekleyp 4. aydan sonra mı deneyip tuttrdn
5. Ay tuttu 5 ay denedik sürekli olmadı ama.Ek derken eşim vitamin kullandı E vitamini ve c vitamini o kadar.Ben Hiçbirşey kullanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…