Gebeliğe Hazırlık Düşük yapan güzel anneler bizde toplanalım birbirimize destek olalım yeni melekler için :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pko adet düzensizliği yapar.Devlete degil özele gidiyorsun Degil mi.Çünkü tedavi yapamıyorlar orda klomenden başka.Pko için hayıt otunu öneririm
Evet her ay tam ginünde olmuyorum bi ay 28 bi ay 31 bi ay 30 ondan yukarıya cıkmıyor gerçi. Bu ay hayıt otu ve soğan kürü yapıyorum bide progestan kullanıyorum eet prf gidiyorum özel muay.

Yumurtlama günüm dün bugün gösgeriyor takvim bakalım elimden geleni yaptım gerisi rabbime kaldı bekleyiş başlar bata bugünü saymassam son 14

Ne

güzel masallah canım . Bende sopan kürü yapıyorum pazartesi son bakalım . Kür de . Bu aydan ümitli değilim ama ocak ayı için tertemiz yumurtalıklarla bulusmak dileğim inş
İnşallah canım Allahım güzel haberlerini nasip etsin :)

Neden kimseler yazmiyor arkadaslar . Kürtaj olalı bir hafta oldu ama ben çok kötüyüm hayattaki sorunlar bana ağır geliyor nefes alamıyorum sebebi diğer sorunlar mi kürtaj la alakası varmi içim daralıyor nefes alamıyorum

Canlarım soğan kürü sayesinde kistlerimden kurtuldum bu ay klomen kullandım geçtiğimiz Perşembe çatladı yumurtam bat 13 Aralık. Bekliyoruz bakalım :)
ben ümitsizliğin dibini yaşıyorum 11 gün geçti hala adet olamadım hamile değilim eminim..akıntı yok hiç yumurtlama da olmadı sanırım..inofolic ve asprin kullandım sanırım zerre işe yaramadı..off adet olsaydım soğan kürü deneyecektim soğanlarımı bile aldım pazardan..köyde olmak çok zor çok..ulaşım yok doktor yok ağlak bir şey oldum çıktım

Merhaba bu yasadgn zaman zaman hepimize oluyor ama hayatta bütün sıkıntıları yasayabiliriz .

Canım aynı şeyi bende yaşadın kğrtaj okdun hayat bitmiş gibi bımboş geliyo bazen sevmediğim insanlara yalandan gülerdim fark etrim mi yalandan bile gülemiyorum artık. Aksi gibi etrafımdaki herkes 2, çocuguna hamile olması ve bana aman nolcak kalbini bile duymadın demeleri vr ya insanın canı bi söze yanar mı benim yandı yalnız degilsin ama bu hayatın sonu degil

Merhaba kızlar nasılsınız? Hamile olanınız çalışmaya başlayanınız var mı..? Nasık geçti kürtaj sonrası bekleme süreniz.. Ben çok zor geçirdim kendimi yalnız hissediyorum 2. Hamileligimden şimdeden çok korkuyorum dr gitcem muayeneye adetimi bekliyorum

Kızlar ben Pihtilasma testi ve genetik test yaptirdim bugün ama hepsi çıkmadı sonuçların.
Yüksek çıkan degerim PROTEİN C 148 çıkmış..Ne anlama geliyor acaba?Sizinki ne kadardı?Cevaplarsaniz sevinirim.Sevgiler..

Kizlar sizin degerleriniz kurtajdan sonra ne kadar surede sifirlandi? Hic beta hcg yaptirdiniz mi? Ya da soyle sorauim bir adet gecti 2. Adetiniz yaklastiginda gebelik testinde silik cizgi cikti mi? Ben kurtaj sonrasi hic beta hcg baktirmamistim dustu mu dusmedi mi diye. Gecen gun ilk kez test yaptim 3 gundur hayalet ve silik cizgiler var. Gittim kan verdim 0.63 gibi garip bir deger cikti 4 gun once. Cok erken kan verdim belki bilmiyorum su an adetime 3 gun kaldi. Bu sabah da bello belirsoz cizgi var. Ama hayalet cizgi gibi. Yani cizgi koyulasmiyor da aslinda 3 gndur ayni eski gebelikten parca mi yeni bir gebelik mi anlamadim hicbir sey bugun kurtaj olali 55 gun oluyor. Muhtemelen yeni bir gebelik yok cunku cizgi koyulasmiyor gibi ve deger boyle dusuk olmazdi vs. Parca mi kaldi kist mi oldu ne oldu acaba Siz hic boyle bir durum yasadiniz mi?

Canim ben de kurtaj oldugum zaman cok etkilenmistim hepimiz gibi. Oncelikle gecmis olsun. Evet acisi kaliyor arada aklina geliyor ama inan bir ay sonra daha iyi olacak gundelik yasantina doneceksin. Calisiyor musun bilmiyorum ama seni mesgul tutacak bir seylerle ilgilen. Bir is bir hobi alisveris vs. Artik kafani ne dagitirsa. Su an bu dedigim seylerin hicbirini yapmak istemiyorsun biliuorum ama zamanla toparliyorsun.

Canım eğer gerçekten hamile olmadığına eminsen ; eczaneye ulaşma imkanın varsa tarlusal al söktürsün adetini eğer ona da imkanın yoksa maydanoz limon kürü yap canım netten bul tarifini

Canım benim düşükten 60 gün sonra 0.700 çıkmıştı ondan da bir ay sonra 0.300 çıktı. Bhcg hemen düşmüyor öyle. Ama benim böyle küçük değerlerde test pozitif çıkmıyor. Düşüğe hamile olduğum zamanlarda 200lerde bile negatif çıkmıştı

Hamile haberimiz yok daha canım ama bende çalışma var. Korku hepimizde var ve hiç geçmiycek canım. Allahım en doğru zamanda kucaklarımızı doldursun inşallah :)

Canımmm kendini ne kadar çabuk toplarsan o kadar kolay atlatırsın ve Yen'i bi gebelik için çalışmaya başlarsın. Ben 4 aylık kocaman bi Bebek kaybettim ve sadece 3 ay oldu kaybedeli. Hiç bişeyi unutmadım hala içimde çok taze ama kendimi hiç bırakmadım. Allahım verdi allahım aldı kendimi ona teslim ettim. Şimdi ise yenisi için çalışmalara başladım

Canim yanitin icin cok tesekkur ederim. Demek ki hcg iki ayda bile tam sifirlamiyor. Aynen gebelik olsa deger artar ve bu denli dusuk cikmazdi. Benim testler bu kadar dusuk bir degere neden hassas bilemedim.

Canım eğer gerçekten hamile olmadığına eminsen ; eczaneye ulaşma imkanın varsa tarlusal al söktürsün adetini eğer ona da imkanın yoksa maydanoz limon kürü yap canım netten bul tarifini
insan yüzde yüz emin olamıyor cumartesi acile girip kan testi vereyim diyorum inşallah alırlar..negatif çıkarsa soğan suyu içerim yada tarlusal sağlık ocağınıda ta cehennemin dibine koymuşlar gitmeyelim diye sanırım

Hamile haberimiz yok daha canım ama bende çalışma var. Korku hepimizde var ve hiç geçmiycek canım. Allahım en doğru zamanda kucaklarımızı doldursun inşallah :)
hadi inşallah bende kürtaj dan 2 ay sonra denedim olmadı dr gitcem

Benimki galiba birikim
sikintilarim kaybettiğim bebeğimi düşünüp te değil hiç düşünmüyorum insallah tekrar olur diyorum veren de rabbim Alanda rabbim diyorum sıkıntı hayatımda diğer konularda çıkıyor hiç gücüm Yok bunalıyorum her ne kadar düşünmesem de güçsüzlüğüm de bunalımım da yaşadıklarımdan yanı bebeğimin sorunları kürtaj bundan kaynaklanabilir mi diyorum çok sükut iki evladım var ama onlar kardeş çok istiyorlardı belki onlarda biraz etkiliyor kafam karmakarışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…