- 1 Temmuz 2017
- 115
- 99
Canım peki klomen başlayınca mutlaka çatlatma iğnesi vurdurmak gerekiyor muŞimdilik iyiyim Allah'a şükür. Adet oldum ve 5. Gün tekrar klomen başlıycam bakalım hayırlısı artık
Çok geçmiş olsun canım... kanaman ne kadar sürede durdu genelde 32 falan diyorlar, ovu testini 3 ay denemiştim ben daha çok stres yapmıştık eşimle takip etmediğim ilk ayda hamile kalmıştım ama tabi verimli sonuç alanlar da var ben alamamıştım hakkımızda hayırlısı olsun canım inşallah rabbim hepimizin üzüntülerini tez zamanda yeni sevinçlere çevirir
Eğer bir sakıncası yoksa özelden birşey sorabiirmiyimBen çok araştırdım netten korunanlarından korunmadan hemen hamile kalanlarında düşük yapma olasılığı aynıymış. Ama doktorlar enfeksiyon olmasın rahim kendini toplasın diye bekleyin diyor ama bence 2 ay yeterli. Bana 2 ay yeterli demişti
Hayır yumurtanda çatlama sorunun yoksa gerekli değil ama yumurtan çatlamiyotsa gerekir cunku klomen sadece yumurtaları büyütür çatlamada bir etkisi YokCanım peki klomen başlayınca mutlaka çatlatma iğnesi vurdurmak gerekiyor mu
Canım hiç moralini bozma biz şanslı anneleriz düşen bebekler öbür dünyada şefaatçi olacaklar inşallah benimde üç tane düştü şimdide olmuyo bekliyoruz sabırla bir yıl oldu en son düşüğüme ondan sonra olmadı hiç bi sorun yok gebe kalınca kan sulandırıcı iğneye başlayacağm allah izin verirse inşallah herşey allahtanKızlar ben 4 aylık normal Doğumla düşük yaptım ve tekrar gebe kalmak istiyorum. Benim gibi olan güzel annelerin hikayelerini dinlemek dertleşmek ve birlikte takip yapmak isterim
Doğum yapan var da benim problem oluyorr canım 2 ay bekleyeceğim sonra tekrar başlayacağız bakalımÇok geçmiş olsun canım.çok zor ya. Çözümü yok mu pıhtılaşmanın ilaçla hamile kalıp sağlıkla Doğum yapan var diye biliyorum
Hayır daha kontrole gitmedim . Düşügün sebebi ne hiç bilmiyoruz . Bebeğim patoloji ye gitti . Ben kürtaj oldum . Ne kadar korunmak gerek ne kadar süre sonra gebelik olur hiç bilmiyorum .
Benimde lohusa kanaman 57 gün sürdü. Hep stresten. Zaten lohuslaığım bitince bıraktım korunmayıKafam iyice karışıyor off napsam bende isterdim korunmamak ama doktor çok korkuttu psikolojim o kadar alt üst ki daha ne olacağı belli değil kanamalarım tekrar başladı ..
Sana da çok geçmiş olsun canım saol güzel sözlerin için :) ben o psikolojiyi biraz olsun atlattım hayatıma devam ediyorum yenisi için çalışmalara başladım. :)Canım hiç moralini bozma biz şanslı anneleriz düşen bebekler öbür dünyada şefaatçi olacaklar inşallah benimde üç tane düştü şimdide olmuyo bekliyoruz sabırla bir yıl oldu en son düşüğüme ondan sonra olmadı hiç bi sorun yok gebe kalınca kan sulandırıcı iğneye başlayacağm allah izin verirse inşallah herşey allahtan
Hayırlısı artık canım ama çok takılma Allahım kimseye dermanı olmayan dert vermez rabbimden iste hep :)Doğum yapan var da benim problem oluyorr canım 2 ay bekleyeceğim sonra tekrar başlayacağız bakalım
Yok ben vurulmadım mesela çünkü yumurtam zamanı gelince kendiliğinden çatlıyorCanım peki klomen başlayınca mutlaka çatlatma iğnesi vurdurmak gerekiyor mu
Tabi sorabilirsin canımEğer bir sakıncası yoksa özelden birşey sorabiirmiyim
Hadi bakalım hayırlıs olsun canım :) geçen ay bende değerlendirdim ama olmadı bakalım bu ay yine yarın başlıyorum ovülasyon testine :)kızlar ben çok heyecanlıyım ovulasyon testi koyulaştı
bu ara boş geçmiyoruz
yeniden hamile kalabilecekmiyim yine tutacakmı korkularım da var
ah bir daha olsun el bebek gül bebek bakcam ben ona karnımda dahi
Hadi bakalım hayırlıs olsun canım :) geçen ay bende değerlendirdim ama olmadı bakalım bu ay yine yarın başlıyorum ovülasyon testine :)
Evet canım çok faydalı havucu da ekle biBu arada incir kürüne de başladım bakalım yumurtalıkları daha kaliteli yapıyormuş ilk kez yapıyorum umarım faydasını görürüm