.Merhaba kizlar . Bende 3.5 aylık bebeğimi kaybettim geçen hafta .
kürtajdan hemen sonramı yaptınız soğan suyunu.bende 23 kasımda kürtaj oldum soğan suyuna başlıycaktım rahim zedelenir yeni operasyon geçirdin dediler.Saraçoğlunun danışmalığını aradım sordum.onlarda kürtajdan sonra bir adet olduktan sonra başlanmalı rahme zarar verir dediler.Çok geçmiş olsun canım. Ben soğan kürü yaptım sadece
üzülme tatlım daha yeni başladın çalışmaya hem adet olmanda güzel :)Adet oldum
çok geçmiş olsunMerhaba kizlar . Bende 3.5 aylık bebeğimi kaybettim geçen hafta .
Sebep henüz belli değil . Bebeğimi patoloji ye gönderdiler. Doktor kontrolüne de daha gitmedim . Tüp bebekti . Malesef kaybettimçok geçmiş olsunneden acaba
.Sebep henüz belli değil . Bebeğimi patoloji ye gönderdiler. Doktor kontrolüne de daha gitmedim . Tüp bebekti . Malesef kaybettim
Pıhtılaşma ya bakildi diye biliyorum . Zaten ilk 3 ay da önlem amaçlı coraspin kullandım . Eğer pıhtılaşma olsa coraspin ı de biraktirmazlardi herhalde.
Pihtilasma testi yaptirdin mi canım?Benim kandaki pihtilasmadan ölmüş büyük ihtimal..
Merhaba öncelikle gecmis olsun bende hemen hemen senin gibi yaptım ilk bebegimin kalbi durdu iki ay sonra yani 21 kasımda fakülteye gidip kendi istegimde kayıt actırdım persembe günü kan sonucları cıkacak insallah bakalım ne diyecekler ikinci bebegi herkes gibi bende cok istiyorum pıhtılasma cıkarsa gebe kalmadan mı tedavi veriyolar yoksa gebe olsak bile tedavi görebiliyor muyuzBu arada ben hacettepeye gidip kendimi tekrarlayan dusuk yasayan hasta yazdirdimneler çektim ama basardim. Baska turlu pihti testi vs yaptiramadim cunku. Pihtilar da 6 testten 3 u heterezigot cikti. Hamile kalinca ilac verecegim baska sikinti yok dediler. Endokrine kalsa daha oooooo bana kilolarca ilac verecekti ama dogal tedavi duzeltti. Herkese de gecmis olsun kizlar. Alan da veren de Allah sabirli olacağız
Pıhtılaşma çıkarsa gebe kalınca iğne veriyorlar claxene . Benim ablamda öyle olmuştu ..Merhaba öncelikle gecmis olsun bende hemen hemen senin gibi yaptım ilk bebegimin kalbi durdu iki ay sonra yani 21 kasımda fakülteye gidip kendi istegimde kayıt actırdım persembe günü kan sonucları cıkacak insallah bakalım ne diyecekler ikinci bebegi herkes gibi bende cok istiyorum pıhtılasma cıkarsa gebe kalmadan mı tedavi veriyolar yoksa gebe olsak bile tedavi görebiliyor muyuz
Persembeyi iple cekiyorum insallah iyi seyler duymak nasip olurPıhtılaşma çıkarsa gebe kalınca iğne veriyorlar claxene . Benim ablamda öyle olmuştu ..
Orası öyle ama insan hevesleniyor işteüzülme tatlım daha yeni başladın çalışmaya hem adet olmanda güzel :)
Çok geçmiş olsun canım.Bende bugün düşük yaptım bu 3. Kayıp
Şimdilik iyiyim Allah'a şükür. Adet oldum ve 5. Gün tekrar klomen başlıycam bakalım hayırlısı artıkTeşekkür ederim canım... senin durumlar nasıl
Ben çok araştırdım netten korunanlarından korunmadan hemen hamile kalanlarında düşük yapma olasılığı aynıymış. Ama doktorlar enfeksiyon olmasın rahim kendini toplasın diye bekleyin diyor ama bence 2 ay yeterli. Bana 2 ay yeterli demiştiDoktora gittim bir problem Yok dedi ama mutlaka 3 ay korunacaksınız dedi napayım kafam çok karışık iki ay korunsam yetmez mi doktorun bir bildiği var deyip 3 ay mi korunsam kafam çok karışık ama patoloji sonucu da temiz çıktı
Seni çok iyi anlıyorum canım bende 4 aylık kaybettimMerhaba kizlar . Bende 3.5 aylık bebeğimi kaybettim geçen hafta .
Canım ben kürtaj olmadım ama yinede ilk adetin geçmesini bekledim. Lohusalığım bitti adet oldum ondan Sonra kürü yaptım ama o ay korundumkürtajdan hemen sonramı yaptınız soğan suyunu.bende 23 kasımda kürtaj oldum soğan suyuna başlıycaktım rahim zedelenir yeni operasyon geçirdin dediler.Saraçoğlunun danışmalığını aradım sordum.onlarda kürtajdan sonra bir adet olduktan sonra başlanmalı rahme zarar verir dediler.
Hayır daha kontrole gitmedim . Düşügün sebebi ne hiç bilmiyoruz . Bebeğim patoloji ye gitti . Ben kürtaj oldum . Ne kadar korunmak gerek ne kadar süre sonra gebelik olur hiç bilmiyorum .Seni çok iyi anlıyorum canım bende 4 aylık kaybettimbişey dediler mi sana ?
Kafam iyice karışıyor off napsam bende isterdim korunmamak ama doktor çok korkuttu psikolojim o kadar alt üst ki daha ne olacağı belli değil kanamalarım tekrar başladı ..Ben çok araştırdım netten korunanlarından korunmadan hemen hamile kalanlarında düşük yapma olasılığı aynıymış. Ama doktorlar enfeksiyon olmasın rahim kendini toplasın diye bekleyin diyor ama bence 2 ay yeterli. Bana 2 ay yeterli demişti
Çok geçmiş olsun canım... kanaman ne kadar sürede durdu genelde 32 falan diyorlar, ovu testini 3 ay denemiştim ben daha çok stres yapmıştık eşimle takip etmediğim ilk ayda hamile kalmıştım ama tabi verimli sonuç alanlar da var ben alamamıştım hakkımızda hayırlısı olsun canım inşallah rabbim hepimizin üzüntülerini tez zamanda yeni sevinçlere çevirirselam canım
ben de aynı şekilde 7 haftalık bebeğimi kaybettim 21 eylülde
kürtaja gerek kalmadı yalnızca biraz kan çekti ve örnek aldı dr
benim kanamam çok geç durdu
sonra yeniden korunmadık
şimdi ovu testi yapıyorum bakalım inşallah olur
iyi beslen soguk almamaya çalış ve ben b12-çinko-folik asit aldım canım