Zaten kalmamak daha iyidir.Önce diğer problemleri atlatmak lazım Can'ım.Kilo yok Degil mi ya da pkoBenim kürtaj sonrası 3 bucuk ay bttiyor hamile kalamadım hala banada hemen hamile kalırsın demişlerdi ama tam tersine bir sürü kist olusmus stresten o yüzden de hamile kalamıyorum şu anda
Canım ben kürtaj olmadım normal Doğumla düşük yaptım ama ilk adetim 57. Gün geldi. Ben çok merak ediydum nasıl ayırt edicem diye ama ayırt ediliyor adet kanaması normal adet kanaması gibi çok oluyor leke gibi değilYa kızlar kurtajdan sonra ne zaman adet oldunuz. Bende hic adet belirtisi yok ve 1 ay oldu kurtaj olali. Geçen günlerde 3 günlük bir kanlı akinti oldu acaba o adet miydi ki kafam çok karisik
Ben de bu karmaşıklığa düşmemek için duphastondan kullanmıştım kürtaj sonrası 30. Gün olmuştum adet donra tıkır tıkır düzene girdi.Hem de rahmi toparladı.Bekleyin bi bakalım.Maydonoz veya kekik suyu içebilirsiniz.Ya kızlar kurtajdan sonra ne zaman adet oldunuz. Bende hic adet belirtisi yok ve 1 ay oldu kurtaj olali. Geçen günlerde 3 günlük bir kanlı akinti oldu acaba o adet miydi ki kafam çok karisik
Cevap için teşekkür ederimCanım ben kürtaj olmadım normal Doğumla düşük yaptım ama ilk adetim 57. Gün geldi. Ben çok merak ediydum nasıl ayırt edicem diye ama ayırt ediliyor adet kanaması normal adet kanaması gibi çok oluyor leke gibi değil
Doktor mu önermişti bu ilacıBen de bu karmaşıklığa düşmemek için duphastondan kullanmıştım kürtaj sonrası 30. Gün olmuştum adet donra tıkır tıkır düzene girdi.Hem de rahmi toparladı.Bekleyin bi bakalım.Maydonoz veya kekik suyu içebilirsiniz.
Yoo zaten bu hamile kalmak adet düzenlemek ve rahmi toparlamak için kullanılan bir progesteron ilacıdır.Ben kendim aldım kullandım.Düzene girdi şükür.Doktor mu önermişti bu ilacı
Peki teşekkür ettim. :) ben doktor önermeden kullanamamYoo zaten bu hamile kalmak adet düzenlemek ve rahmi toparlamak için kullanılan bir progesteron ilacıdır.Ben kendim aldım kullandım.Düzene girdi şükür.
Önermez zaten merak etmeyin:)Ben erken hamilelik istediğim için kullandım.Peki teşekkür ettim. :) ben doktor önermeden kullanamam
Niye önermesin :)Önermez zaten merak etmeyin:)Ben erken hamilelik istediğim için kullandım.
İlk ayınız geçmiş zaten.Ben ilk ay adetim erken gelsin strese girmeyin diye kullandım.Niye önermesin :)
Siz kürtajın/düşüğün hemen ardından mı kullanmaya başladınızİlk ayınız geçmiş zaten.Ben ilk ay adetim erken gelsin strese girmeyin diye kullandım.
Evt kürtaj oldum eşim asker oldugu için göreve gidecekti ve birkaç ayımız vardı ben 2 ay ilk adeti bekleyemem dedim kullandım adet oldum.Sonra düzene girdi zaten.Doktora kalsa uzatır da uzatır.Siz kürtajın/düşüğün hemen ardından mı kullanmaya başladınız
Geçmiş olsun sen de inşallah bir daha yaşamazsın bu kötü olayı.Evt kürtaj oldum eşim asker oldugu için göreve gidecekti ve birkaç ayımız vardı ben 2 ay ilk adeti bekleyemem dedim kullandım adet oldum.Sonra düzene girdi zaten.Doktora kalsa uzatır da uzatır.
İnşallah Can'ım ya hiçbirimize yaşatmasın.Geçmiş olsun sen de inşallah bir daha yaşamazsın bu kötü olayı.
ayır 54 kiloyum pko oldgunu söyledi ama onuda ilk defa. Bu doktor dedi bundan önce kaç doktora gittim hiçbiri var demedi aksine yok dedi sende kist . Ben bu ay düzelecegine inanıyorumZaten kalmamak daha iyidir.Önce diğer problemleri atlatmak lazım Can'ım.Kilo yok Degil mi ya da pko
güzel masallah canım . Bende sopan kürü yapıyorum pazartesi son bakalım . Kür de . Bu aydan ümitli değilim ama ocak ayı için tertemiz yumurtalıklarla bulusmak dileğim inşCanım bende aynı oldum düşükten sonra kanamam kesilmedi kocaman kistlerim oldu soğan kürü yaptım Allah'a şükürler olsun pco vardı o bile geçti şimdi hamile kalmaya çalışıyorum. Bu ay klomen başladık bat 13 Aralık bakalım :)
Pko adet düzensizliği yapar.Devlete degil özele gidiyorsun Degil mi.Çünkü tedavi yapamıyorlar orda klomenden başka.Pko için hayıt otunu öneririmH
ayır 54 kiloyum pko oldgunu söyledi ama onuda ilk defa. Bu doktor dedi bundan önce kaç doktora gittim hiçbiri var demedi aksine yok dedi sende kist . Ben bu ay düzelecegine inanıyorum
Evet Can'ım.Olabilir herkeste oluyor zaten dediler.Rahme yerleşmediği için bunu gebelikten düşükten saymıyoruz dediler.Adet olarak sayın dediler.4 ay sonra hamile kaldım tekrar.Kizlar bende 2 ay once kimyasal gebelik yasadim 1 bucuk aylik düşük oldu doktor hic umursamadi resmen olabilir dedi sebebini cok merak ediyorum sizde yasayan varmi sonrada hamile kalan