Gebeliğe Hazırlık Düşük yapan güzel anneler bizde toplanalım birbirimize destek olalım yeni melekler için :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de pko var. 2 kez düşük yaptım. Biri 8 haftalıktı diğeri de 6
1.5 yılda ilaçla tedavi gördüm ama maalesef olmadı.
Bugün tüp bebek trdavisine başladık. Dualarınıza muhtacım.
Allahım dileyen isteyen herkese hayırlısını versin.

Edit: Rahim filmi çekildi sorun çıkmadı.
Genetik testlerde bir problem yok.
Düşükler için doktor doğal seleksiyon dedi.

.
Geçmiş olsun canım.Allah sefaatcimiz eylesin meleklerimizi.En kısa zamanda Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşaAllah.Tup bebek tedavin başarıyla geçsin inşaAllah

Kimyasal olmasaydı tutsaydi yine kızarlar mıydı?
Bazıları kürtajdan sonra hamile kalabiliyor.
Sizin bebek büyük müydü?

Kimyasal olmasaydı tutsaydi yine kızarlar mıydı?
Bazıları kürtajdan sonra hamile kalabiliyor.
Sizin bebek büyük müydü?
Hayır 4+6 da kalmıştı.9 mm kesesi.Bebek de yoktu.Kızarlardı çünkü ileriki aşamada düşüp daha büyük kanama geçirebilirdim.Aynı yerden tutunmaya çalışmış ve tutunamadan düşmüş.Şimdi vicdanım sızlıyor keşke bekleseydim diye.Ucuz atlattın diye sevindiler bile.Kürtaja gerek kalmadığı için.İşi kış tutmak lazım bi önce.Psikoloji zor toparlanıyor çünkü.

Gećmis olsun canım.Allah bi daha yasatmasin.
O zaman ben biraz daha korunayım.
Ya ben seye guvendim.benim kanamam çok olmadi.tamamen kesildi.31.günüm.akintım lekem bile olmadı.iç çamasirim tertrmizdi.bende yara kapandi diye dusündüm onun icin korunmadım.

Kanama olmuyor ki çok zaten Can'ım.Kürtaj sonrasını diyorsun eğer.Benim 3 gün leke geldi gitti.Sabırsızlandım hemen kalayım dedim ama sonu iyi olmadı.4 ay bekledim kimyasaldan sonra şimdi tekrar hamileyim şükür tutundu bu kez.Toparlanmış rahim.

Rabbim sana bağıslasın canım.
Ķürtajdan sonra 2 3 gün 1 2 damla geldi
Sonra leke oldu bikac gün.8.gün bisey kalmadi.bugün 31.güne kadar leke dahi olmadi.ondan umutlandım kapanmıstir yara diye.zaten çok bisey yapmadık.hemen de kalmiş olamam.

Kürtaj sonrası çok rahat kalınıyor öyle düşünme sakın.Rahim açılıyor kürtajda.Benim bazen o kürtaj yeri sızlıyordu hatırlıyorum.2 aydan sonra Ağrı'm geçmişti ama iş işte geçti.3 sene hamile kalamadım.Kürtajdan sonra ilk ay kaldım hemen.Çünkü anında hamile kalıyorsun :)) Yine de sen bilirsin.Kimisinin birşey olmuyor

Çok saol canım Allah razi olsun.uyardığın icin.çok korktum valla.ben heriften uzak durim 2 ay.çünkü 1 ay bitti.

Benim kürtaj sonrası 3 bucuk ay bttiyor hamile kalamadım hala banada hemen hamile kalırsın demişlerdi ama tam tersine bir sürü kist olusmus stresten o yüzden de hamile kalamıyorum şu anda

Benim kürtaj sonrası 3 bucuk ay bttiyor hamile kalamadım hala banada hemen hamile kalırsın demişlerdi ama tam tersine bir sürü kist olusmus stresten o yüzden de hamile kalamıyorum şu anda
Canım bende aynı oldum düşükten sonra kanamam kesilmedi kocaman kistlerim oldu soğan kürü yaptım Allah'a şükürler olsun pco vardı o bile geçti şimdi hamile kalmaya çalışıyorum. Bu ay klomen başladık bat 13 Aralık bakalım :)

sen de durumlar nedir canım nasıl gidiyo?
neler oluyor burada :) sayfanın bildirimleri bana hiç gelmemiş..bende durumlar hem psikolojik hem bedenen hiç iyi değil maalesef umarım herkes güzel haberler verir.. ne haldesin konu sahibesi :) @08nur34yaz

Canlarım soğan kürü sayesinde kistlerimden kurtuldum bu ay klomen kullandım geçtiğimiz Perşembe çatladı yumurtam bat 13 Aralık. Bekliyoruz bakalım :)

Sağol canmm sanda geçmiş olsun bende başka doktora gidip sorim ozman korkyrm hamile kalıca yine kaybedrm diye
Canım o korku bende de var ve hiç geçmiycek emin ol. Ama korkunun ecele faydası yok. Nedir artık daha tecrübeliyim daha dikkatli olucam. Daha bilgiliyim ona göre hareket edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…