Gebeliğe Hazırlık Düşük yapan güzel anneler bizde toplanalım birbirimize destek olalım yeni melekler için :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canmm basna geçenlerin aynısı 2 ay önce bende oldu 6 aylk bebeğim bi anda sanci tuttu ve dogum oldu istemsizce rahmim kenldgnden açıldı ve ikincide bende dikiş attrcm sennki ne zman oldu
Canım benimkide 27 Ağustos'ta oldu benimki de Yen'i yani. Ben Başkan doktora gittim doktorum bana senin dikişlik bi durumun yok dedi rahim boyun çok normal dedi. Dikişi genelde tavsiye etmiyoruz çünkü enfeksiyon riski artıyor dedi. Senin Bebeğin yüksek ihtimal gözden kaçan bi enfeksiyondan düşmüştür dedi.
Sana da çok geçmiş olsun cenım benim :

Dün bebeğimin kalbi atmadığı sebebi ile kürtaj oldum banada yardımcı olum kafam çok karışık sanki bomboş um

7 haftalık ti bebeğim bu arada kasan çok karışık dediğim gibi 15 gün sonra çıkacak patoloji sonucu ne kadar sure korunmalıyım

Sağol canmm sanda geçmiş olsun bende başka doktora gidip sorim ozman korkyrm hamile kalıca yine kaybedrm diye

.
Seninki de küçükmüş canım.Allah birdahaki yavruna ömür versin.Doktor rahim temiz dediyse ve kanaman yoksa korunmaya gerek yok bence..
Canim biz 1 hafta sonra gittik.niye geldiniz dedi.ben ilk adetin 3.günü çağirıyorum dedi.bakmadi yani.ama bana kesinlikle 3 ay korunma dedi.ben kem küm ettim.hayır dedi kestirip attı.kanamam da olmadı.belki 3.4 damla.o da hemen gecti zaten.bugün 29.gün adet olmadim.herhangi bi leke yada kanamam da olmadi.iç camasirim hep temizdi.
Ne dersin canim.durumum nasıl sence.
Bu ay korunmadim ama ćok da çalısma olmadı.

.
Ağrın falan ve kanaman yoksa bişey olmaz canım.Küçük bebeklerde korunma olmasına gerek yokmuş rahim kürtajla zedelenmediyse eğer..Zaten rahimde sorun yoksa tutar bebeği..varsa olmaz.Ayrıca o ne biçim doktormus öyle.Değiştir bence doktorunu.insan halinden anlayan.Allah korkusu olan birini bulursun inşaAllah canım.Yaşın kaç bu arada?benim 34.yaslandim yawww

Bende öyle düsündüm canim.ama mecburum.doguda bi ilcedeyim.burda özel hastane yok.baska bi ilceye gidiyorum.orda da 1 tane özel hastane var.2 kadın doğumcu var.digerine güvenemiyorum.ihmalden haberlere çikmıstı.buna mecbur kaldım.daha 85 doğumlu.
Bu gittiğimde dicem ki sorun yoksa ben hamile kalmak istiyorum.vakit kaybedemem dicem.
28 yasindayim canim.3 senelik evliyim.

.
Anlıyorum canım.yapılacak tedavi belli aslında bütün drlar aynı şeyi yapıyor bir sorun yoksa.Önce klom.n v.b. ilaç veriyor.adetin 3.günü başlayıp günde 2 kez içiliyor toplamda 10 tane..Sonra catlatma iğnesi veriliyor ve zaten o iğneyi devlet de karşılamıyor.80 tl fiyatı.

Benim yumurtlama problemin yok canım.benim tshım yüksekti önceden.ilaç kullanmadan meyve yiyerek düstü hamile kaldim.ilk o ay denemistik çocugu.zaten de tutmustu.
Sana bisey desem inanırmısin.
Biz seninle haziran anneleeinde konusmustuk.5 yılliķ evliyim asılama yaptirdim tuttu demistin.hatta fiyatıni sormustum.sende 600 tl demistin.
Ben 6.haftada dr a gitmistim.doktor kalp atisi yok demisti.
Baska bi hastaneye giderken dolmus bekliyorduk.kaldirimda oturduğumda aklıma sen gelmistin.neden bilmem ama o gün bebegimin kalbinin durduğunu öğrendik.belki de senin acin da benim icime doğdu.
Kendi bebeğimin acisı ise ilk haftalardan itibaren icimdeydi.
Esime de diyordum ki ben bu çocuğa çok üzüluyorum.sanki aciyorum.icimde bu çocuga karşı hep bi üzüntü vardı.ćok sonra anladim ki kalbi durmus.

merhaba hanımlar
ben de 21 eylülde 7 haftalık bebeğimi kaybettim düşükle
şimdi yeniden gene olma ihtimalim var bekliyorum testlerle kafayı bozdum

Canım benim malum olmuş temiz kalbine demekki..Allah bir Daha o acıları yasatmasin sana da bana da kimseye de..haziran annelerinde o kadar zaman hamilelik haklarımızı yazıp da sonra buralara yazacağımız kimin aklına gelirdi degil mi?Allah beterinden korusun hepimizi.Yine olsun bebeklerimiz ama bu sefer sağlıkla gelsinler inşaAllah..Dua edelim .yapacak bisey yok
.

merhaba hanımlar
ben de 21 eylülde 7 haftalık bebeğimi kaybettim düşükle
şimdi yeniden gene olma ihtimalim var bekliyorum testlerle kafayı bozdum
.
Merhaba canım.InşaAllah hamilesindir.Allah tamamına erdirsin insaAllah sağlıkla kucağına alırsın bebisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…