- 1 Ekim 2017
- 2.328
- 3.417
.Kusura bakma tam emin olamadim 5 miydi 7 miydi?ama aklimda bu iki sayı kalmıs.
7yıllık evliyim canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
.Kusura bakma tam emin olamadim 5 miydi 7 miydi?ama aklimda bu iki sayı kalmıs.
.
Merhaba canım.InşaAllah hamilesindir.Allah tamamına erdirsin insaAllah sağlıkla kucağına alırsın bebisini
Amin canım.ins tez zamanda yeniden sağlıklı bi sekilde hamile kalırız.Canım benim malum olmuş temiz kalbine demekki..Allah bir Daha o acıları yasatmasin sana da bana da kimseye de..haziran annelerinde o kadar zaman hamilelik haklarımızı yazıp da sonra buralara yazacağımız kimin aklına gelirdi degil mi?Allah beterinden korusun hepimizi.Yine olsun bebeklerimiz ama bu sefer sağlıkla gelsinler inşaAllah..Dua edelim .yapacak bisey yok
.
Hoşgeldin canım.Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eylesin.merhaba hanımlar
ben de 21 eylülde 7 haftalık bebeğimi kaybettim düşükle
şimdi yeniden gene olma ihtimalim var bekliyorum testlerle kafayı bozdum
Hoşgeldin canım.Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eylesin.
Amin canimAllah razı olsun canım hepimizin inşallah
Düsükten sonra ne zaman adet oldun canim?Allah razı olsun canım hepimizin inşallah
Düsükten sonra ne zaman adet oldun canim?
Düzensiz kanaman olduğu icin belli olmamış canım.mecbur hergün çalısacaksın.ya inş olur.o kadar çok kafaya takiyoruz ki histeri olacaz yakinda.ah canım sorma
ben 21 eylülde düşük yaptıktan sonra kanamam çok geç durdu daha yaklaşık 20 gün önce
her türlü test vs yapıldı sorun yok rahim temiz yumurtalıklar temiz
ama kanama az da olsa geldiğinden bende ne sat var ne bat var
ancak ovu testleriyle pik yakalayıp ilişkiye girdim
Düzensiz kanaman olduğu icin belli olmamış canım.mecbur hergün çalısacaksın.ya inş olur.o kadar çok kafaya takiyoruz ki histeri olacaz yakinda.
.Amin canım.ins tez zamanda yeniden sağlıklı bi sekilde hamile kalırız.
Biliyormusun önceden bu kadar istemezdim ama simdi bi bebeğim olsun gece gündüz öpeyim diyorum.
Sen ne zaman baslicaksın bebek çalışmalarina?
.
Bir hafta sonra yumurtlama donememimin başlaması lazım.Ama kanamam durmazsa iliskiye giremem.Durursa hemen basliycam insaAllahKanama durmadığı sürece dinen de tıbben de sağlıklı değilmiş ilişki çünkü..
Ins canim.çok da üstüne gitme bence.kan tahlili ver daha garantili.aynen öyle
hayalet çizgiler görüyorum artık :)
çalışmalar evet belli olmadıgından aksatmıyoruz inşallah biri tutmuştur
Ins canim.çok da üstüne gitme bence.kan tahlili ver daha garantili.
Şimdi var mı canim?.
Bir hafta sonra yumurtlama donememimin başlaması lazım.Ama kanamam durmazsa iliskiye giremem.Durursa hemen basliycam insaAllahKanama durmadığı sürece dinen de tıbben de sağlıklı değilmiş ilişki çünkü..
.evet canım çok sağlıksız hem dinen de yasak
dursun da hemen başlayın bebiş gelsin inşallah :)
.Şimdi var mı canim?
Kanama en fazla 10 gün oluyirmus.
Ama bu süreci mecbur yasayacaksin.cesur ol biraz.hamilelik kolay bisey degil ki.surekli kontrol tahlil filan zaten olacak.hadi bakalim güçlü ol.ona da korkuyorum düşük yaptım ya bu defa daha ultrasonda görünmediği için dr tedbirli davranıcak 2-3 güne bir kan vericem onun stresini yasıcam
.
Bugün 8.günüm ve azcik lekelenme var canım.40 gün bile gelen varmış kanaması..Normal lohusa gibiyiz biz de..
Ama bu süreci mecbur yasayacaksin.cesur ol biraz.hamilelik kolay bisey degil ki.surekli kontrol tahlil filan zaten olacak.hadi bakalim güçlü ol.