Gebeliğe Hazırlık Düşük yapan güzel anneler bizde toplanalım birbirimize destek olalım yeni melekler için :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim malum olmuş temiz kalbine demekki..Allah bir Daha o acıları yasatmasin sana da bana da kimseye de..haziran annelerinde o kadar zaman hamilelik haklarımızı yazıp da sonra buralara yazacağımız kimin aklına gelirdi degil mi?Allah beterinden korusun hepimizi.Yine olsun bebeklerimiz ama bu sefer sağlıkla gelsinler inşaAllah..Dua edelim .yapacak bisey yok
.
Amin canım.ins tez zamanda yeniden sağlıklı bi sekilde hamile kalırız.
Biliyormusun önceden bu kadar istemezdim ama simdi bi bebeğim olsun gece gündüz öpeyim diyorum.
Sen ne zaman baslicaksın bebek çalışmalarina?

Düsükten sonra ne zaman adet oldun canim?

ah canım sorma
ben 21 eylülde düşük yaptıktan sonra kanamam çok geç durdu daha yaklaşık 20 gün önce
her türlü test vs yapıldı sorun yok rahim temiz yumurtalıklar temiz
ama kanama az da olsa geldiğinden bende ne sat var ne bat var
ancak ovu testleriyle pik yakalayıp ilişkiye girdim

ah canım sorma
ben 21 eylülde düşük yaptıktan sonra kanamam çok geç durdu daha yaklaşık 20 gün önce
her türlü test vs yapıldı sorun yok rahim temiz yumurtalıklar temiz
ama kanama az da olsa geldiğinden bende ne sat var ne bat var
ancak ovu testleriyle pik yakalayıp ilişkiye girdim
Düzensiz kanaman olduğu icin belli olmamış canım.mecbur hergün çalısacaksın.ya inş olur.o kadar çok kafaya takiyoruz ki histeri olacaz yakinda.

Düzensiz kanaman olduğu icin belli olmamış canım.mecbur hergün çalısacaksın.ya inş olur.o kadar çok kafaya takiyoruz ki histeri olacaz yakinda.

aynen öyle
hayalet çizgiler görüyorum artık :)
çalışmalar evet belli olmadıgından aksatmıyoruz inşallah biri tutmuştur

Amin canım.ins tez zamanda yeniden sağlıklı bi sekilde hamile kalırız.
Biliyormusun önceden bu kadar istemezdim ama simdi bi bebeğim olsun gece gündüz öpeyim diyorum.
Sen ne zaman baslicaksın bebek çalışmalarina?
.
Bir hafta sonra yumurtlama donememimin başlaması lazım.Ama kanamam durmazsa iliskiye giremem.Durursa hemen basliycam insaAllah:KK48:Kanama durmadığı sürece dinen de tıbben de sağlıklı değilmiş ilişki çünkü..

.
Bir hafta sonra yumurtlama donememimin başlaması lazım.Ama kanamam durmazsa iliskiye giremem.Durursa hemen basliycam insaAllah:KK48:Kanama durmadığı sürece dinen de tıbben de sağlıklı değilmiş ilişki çünkü..

evet canım çok sağlıksız hem dinen de yasak
dursun da hemen başlayın bebiş gelsin inşallah :)

.
Şimdi var mı canim?
Kanama en fazla 10 gün oluyirmus.

ona da korkuyorum düşük yaptım ya bu defa daha ultrasonda görünmediği için dr tedbirli davranıcak 2-3 güne bir kan vericem onun stresini yasıcam :KK43:
Ama bu süreci mecbur yasayacaksin.cesur ol biraz.hamilelik kolay bisey degil ki.surekli kontrol tahlil filan zaten olacak.hadi bakalim güçlü ol.

.
Bugün 8.günüm ve azcik lekelenme var canım.40 gün bile gelen varmış kanaması..Normal lohusa gibiyiz biz de..

benim 21 eylül den 20 gün kadar öncesine kadar durmadı
durur durmaz başladık biz de

X