Gebeliğe Hazırlık Düşük yapan güzel anneler bizde toplanalım birbirimize destek olalım yeni melekler için :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ufak belirtiler var gibi.
Sağ kasıģim ara sira hafif batiyormsimdi de elimle hafif bastirınca ağrıyor.
Ama doktor beni parçalar.ben sana dur demedim mi diye.
.
Benim de kasiklarimda değişik bir batma vardı canım hamileligimi öğrenmeden önce.Amaan duramadik dersin olur biter.Sağlıkla dogur da.kime.neee

.
Benim de kasiklarimda değişik bir batma vardı canım hamileligimi öğrenmeden önce.Amaan duramadik dersin olur biter.Sağlıkla dogur da.kime.neee
Kız ben utanirim doktordan.esimle gidiyoruz bide.öyle bisey dersem ağzıma yapıştırır.
Bide yan yağlarimın olduğu yere ağrı giriyor.

Kendi konumu takip edemez oldum :) kızlar yetişemiyorum hızınıza tek tel caba yazamasamda hepsini okuyorum emin olun. Allahım hiç birimize bu acıları bidaha yaşatmasın.. lohusalık konuşulmuş benim lohusalık kanamam 57 gün üzerine durdu. Çok takmayın böyle şeyleri. Rabbim hepimize sabır ve bebiş versin :) inşallah hepinizin hamile haberlerini bekliyorum

sen de durumlar nedir canım nasıl gidiyo?

neler oluyor burada :) sayfanın bildirimleri bana hiç gelmemiş..bende durumlar hem psikolojik hem bedenen hiç iyi değil maalesef umarım herkes güzel haberler verir.. ne haldesin konu sahibesi :) @08nur34yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…