- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.461
Bence 10.güne kadar kalmaz canım.bide yumurtlaman belli olmaz.çünkü düzen degisiyor.
Bugün 8.günüm ve azcik lekelenme var canım.40 gün bile gelen varmış kanaması..Normal lohusa gibiyiz biz de..
.benim 21 eylül den 20 gün kadar öncesine kadar durmadı
durur durmaz başladık biz de
.
Hadi insaAllah tutar canım.Silik de olsa çıktıysa testte vardır bebek..
.Bence 10.güne kadar kalmaz canım.bide yumurtlaman belli olmaz.çünkü düzen degisiyor
Ins canim ins.sende saol.sağol canımsın yaa güçlü olucam bu defa bebeğim benimle kalıcak inşallahh
.silik bile çıkmadı canım ama daha erken ben tez canlıyım
.
Azcik bekle kız o zamaaaan
Sana bisey diyim mi?.
İnşallah canım.Ben genel olarak dedim kürtaj sonrası 15gün sonra yumurtlama olurmuş diye..
.elimde değil :))
.
Sanki ben sabredebiliyorumAllah bize kolaylık versin inşaAllah..
.Sana bisey diyim mi?
Bence ben 17 18 19.günler yumurtlamış olabilirim.ve sıkı dur galiba hamileyim.
Içimde kücük bi his var.
Onceden 11.gün yumurtlardim
Canım ufak belirtiler var gibi..
Wuhuuuuuu hadi inşaAllah kız.Kim tutar seniiiTest yap sana o zaman
.Canım ufak belirtiler var gibi.
Sağ kasıģim ara sira hafif batiyormsimdi de elimle hafif bastirınca ağrıyor.
Ama doktor beni parçalar.ben sana dur demedim mi diye.
Kız ben utanirim doktordan.esimle gidiyoruz bide.öyle bisey dersem ağzıma yapıştırır..
Benim de kasiklarimda değişik bir batma vardı canım hamileligimi öğrenmeden önce.Amaan duramadik dersin olur biter.Sağlıkla dogur da.kime.neee
.Kız ben utanirim doktordan.esimle gidiyoruz bide.öyle bisey dersem ağzıma yapıştırır.
Bide yan yağlarimın olduğu yere ağrı giriyor.
Canım test güvenilir olmaz.bhcg düsmemeis olabilir..
Erkek doktorsa denmez tabi canım.Test yapsana ..benim adeta 4 gün kala çıkmıştı silik de olsa
sen de durumlar nedir canım nasıl gidiyo?Kendi konumu takip edemez oldum :) kızlar yetişemiyorum hızınıza tek tel caba yazamasamda hepsini okuyorum emin olun. Allahım hiç birimize bu acıları bidaha yaşatmasın.. lohusalık konuşulmuş benim lohusalık kanamam 57 gün üzerine durdu. Çok takmayın böyle şeyleri. Rabbim hepimize sabır ve bebiş versin :) inşallah hepinizin hamile haberlerini bekliyorum
.Canım test güvenilir olmaz.bhcg düsmemeis olabilir.