canım ben tsh lh estradiol t3-t4 falan hormonal testleri yaptırdım adetliyken. Sonrada trambofoli paneli diye bir test var onu yaptırcam sende istersen bir doktoruna sorHepinize geçmiş olsun hanımlar, bende 27 temmuz ve 3 kasımda 2 tane düşük artı kürtaj oldum, ilk düşüğümde patoloji sonucu temiz dediler, ikincisinin sonuç çarşamba çıkıcak perşembe günüde kontrol için gidicem şimdi ben sırasıyla hangi testleri yaptırmam lazım yazarsanız çok sevinirim en azından şansa bırakmamış olurum
Çok teşekkür ederim canım sorcam zatende bazı doktorlar biz ısrar etmezsek bişey yapmıyorlar malesefcanım ben tsh lh estradiol t3-t4 falan hormonal testleri yaptırdım adetliyken. Sonrada trambofoli paneli diye bir test var onu yaptırcam sende istersen bir doktoruna sor
Rica ederim canım aynen bana doktor gerek yok ilk düşük dedi ben ısrar edince yaptır o zaman dedi devletten sıra aldım bakalm yaptırcamÇok teşekkür ederim canım sorcam zatende bazı doktorlar biz ısrar etmezsek bişey yapmıyorlar malesef
Haklısın canım benim b12 çok düşükdü mesala söylememe rağmen yazmadı bana düşük olduktan sonrada b12 eksikliği düşüğe sebep olabilir dendi banaRica ederim canım aynen bana doktor gerek yok ilk düşük dedi ben ısrar edince yaptır o zaman dedi devletten sıra aldım bakalm yaptırcam
Canım ben de bufün o hormonları yaptırdım ama estradiol 97 çıkmış adetime 4 5 gün var ondan mı acaba senin kaç çıkmıştı bir de fah lh kaç?canım ben tsh lh estradiol t3-t4 falan hormonal testleri yaptırdım adetliyken. Sonrada trambofoli paneli diye bir test var onu yaptırcam sende istersen bir doktoruna sor
Canım tekrarlayan düşüklerde ve pıhtılaşma gibi sorunları olanlarda perinatoloğa takip olmanda fayda varmış bugün banada aile hekimim söylediBu arada bişeyi merak ettim kızlar benim şimdi pıhtılaşma sorunum var ya normal riskli gebelik kadın doktoruna gitmem yeterli olur mu yada yüksek riskli gebelik uzmanına mu gitmeliyim yani bir perinatolog‘a? Daha sıkı ve farklı takip oluyormuş...
Bana adetin ilk 3 günü yaptır dedi canm fsh 5.17 lh 3.24 E2 50 çıktı değerlerin çok iyi dedi gebelik adına hiç bir sıkıntı yok sadece tsh 4 küsürlerde zaten 8 aydır ilaç kullanıyodum onu arttırdıkCanım ben de bufün o hormonları yaptırdım ama estradiol 97 çıkmış adetime 4 5 gün var ondan mı acaba senin kaç çıkmıştı bir de fah lh kaç?
Merhaba.benim değerlerim de seninkinin aynısı.tshım da 4.1.hamile kalmaya engel mi bu durum.Bana adetin ilk 3 günü yaptır dedi canm fsh 5.17 lh 3.24 E2 50 çıktı değerlerin çok iyi dedi gebelik adına hiç bir sıkıntı yok sadece tsh 4 küsürlerde zaten 8 aydır ilaç kullanıyodum onu arttırdık
canım ben ilaç kullanalı hep aralık değerde oluyordu gebelikte yükselirmiş değer doktora sordum düşüğe sebep olurmu hayır dedi özellikle iki kere gittim endokrinoloji bölümüne benim şuan haşimato artık düzenli kontrol yaptırıyorum. Bildiğim kadarı ile gebe kalmayı zorlaştırabilir yazıyor okuduğum yerlerde ama ben karar verdiğimin 2. ayında hamile kaldım bakalım bu sefer ne olacak ama endişe etme hamilelikte daha önemli bebek zihin gelişimi içinMerhaba.benim değerlerim de seninkinin aynısı.tshım da 4.1.hamile kalmaya engel mi bu durum.
Ben eylül ayında hamile kaldim.o ay ilac kullanmadan 1.39 çıktı tahlilde.7 8 aydır uğraşiyorduk olmuyordu.tsh im 4 99 du hep.neyse eylülde hamile kaldim.6.haftada kalbi durmus.kasimin 1 inde kürtaj oldum.
Neden kalbi durdu anlamiyorum.ilk bebeğimdi.
Geçen gün tahlil verdim 4.1 çikti.sence ilaçlik bi durum mu.neden yükselmiş olabilir.
Canım ben hiç yaptırmadım bilmiyorum o yüzden ne anlama geldiğini. İnşallah yoktur canım ya ne zaman gidiyorsun doktora?Kızlar beni hatirlarsiniz 10 kasımda bebegimin kalbinin durması sonucunda kürtaj olmuştum. Bugün pıhtılaşma testi sonuçlarım çıkmış. Mthfr (c677t) _homozigot 677tt ve pai -1 değerinde heterozigot 4g/5g çıkmış bunlar ne anlama geliyor biliyor musunuz Genetik doktoru pıhtılaşmaya yatkınlık var dedi. Ama kadın doğum uzmanı degerlendirsin dedi henüz doktora gitmedim.
Canım haftaya pazartesi gidebileceğim en erken. En son gittiğim doktora sonuçları mesaj attım pıhtılaşma sorunu var bir sonraki gebelikte ilaç kullanmaniz lazım dedi ama detay görüşemedik henüz. Kısaca büyük ihtimal düşük nedeni buymuş.Canım ben hiç yaptırmadım bilmiyorum o yüzden ne anlama geldiğini. İnşallah yoktur canım ya ne zaman gidiyorsun doktora?
Canım haftaya pazartesi gidebileceğim en erken. En son gittiğim doktora sonuçları mesaj attım pıhtılaşma sorunu var bir sonraki gebelikte ilaç kullanmaniz lazım dedi ama detay görüşemedik henüz. Kısaca büyük ihtimal düşük nedeni buymuş.
Aynen canım. Iyiki testleri yaptirmisim diyorum şimdi. Bu ay korunmayı bıraktık ama hamile kalmaya korkar oldum vallaAnladım canım. Varsa bile ilaç kullanıp çocuğunu kucağına sağlıklı alan çok insan var. Sakın sıkma canını. En azından sebebini öğrenmiş oldun çaresine bakıcaksın
Canmm basna geçenlerin aynısı 2 ay önce bende oldu 6 aylk bebeğim bi anda sanci tuttu ve dogum oldu istemsizce rahmim kenldgnden açıldı ve ikincide bende dikiş attrcm sennki ne zman olduKızlar ben 4 aylık normal Doğumla düşük yaptım ve tekrar gebe kalmak istiyorum. Benim gibi olan güzel annelerin hikayelerini dinlemek dertleşmek ve birlikte takip yapmak isterim