- 27 Aralık 2019
- 9.199
- 10.832
- 248
Rabbim tekrarınıı yaşaatmasııınn kuzumBilmiyorum ki canım test yaptırıp sonucu bekleyip görücez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim tekrarınıı yaşaatmasııınn kuzumBilmiyorum ki canım test yaptırıp sonucu bekleyip görücez
Amin inşallah kimseye yaşatmasınRabbim tekrarınıı yaşaatmasııınn kuzum
Ben 6 ay arayla ikinci kez bebeğimi kaybettim yine kürtaj oldum![]()
Evet canım kalbi durdu sağolasınÇok geçmiş olsun canım yaa. allah sabır versin. Kalbi mi durdu yine.
Canım merhaba sen histereskopi olmuştun kısmetse ben de çarşamba günü olacağım. Bana bilgi verebilir misin süreç nasıldı? Ameliyat ne kadar sürdü? Spiral ya da balon işlemi konuldu mu yapışıklık olmaması için? Antibiyotik ve hormon ilacı verildi mi? Çok soru sordum kusura bakmaHistereskopi yaptılar ikinci müdahale olarak. Sonrası lekelenmelerim oldu yaklaşık 11/12 gün sürdü ve temizlendim. İlk adetimi 5 Nisan'da oldum. 27 Şubat'ta operasyon olmuştum. Adet gecikmesi oldu ama normalmiş
Canım merhaba sen histereskopi olmuştun kısmetse ben de çarşamba günü olacağım. Bana bilgi verebilir misin süreç nasıldı? Ameliyat ne kadar sürdü? Spiral ya da balon işlemi konuldu mu yapışıklık olmaması için? Antibiyotik ve hormon ilacı verildi mi? Çok soru sordum kusura bakma![]()
Benim rahmim kalp formunda ve 4 mm septum varmış. Bunun sorun olmadığı düşünülüyordu ancak 13 haftalık düşük yapınca ve başka sorun bulunamayınca buna bağlandı. Benim rahmim normal hale getirilmeye çalışılacak ve septum alınacak. Hamileyken hep kanamam vardı bir ihtimal sebep bu olabilir diye düşünüyorum. Bana hormon ilacı verilecek çünkü kürtajım geçen ay olmuştu. Regl düzenlensin diye sanırım. Peki kanama kaç gün oldu senin? Yoğun mu lekelenme şeklinde mi? Allah razı olsun cevapların için insan ister istemez korkuyor . İnşallah bir komplikasyon yaşamamcanım selam,
Estagfurullah soracaksın tabiki. Çok geçmiş olsun şimdiden. Oprerasyon çok kolay yarım saat 40 dk. sürdü benimki. Ama senin sorun ne neden oalcaksın operasyonu? Bana takılmadı genelde rahimde yağışıklığı olan kişilere yapılıyor dediğiniz şeyler. Bende çok şükür korktum ya yapışıklık oluşursa sonradan falan diye ama olmadı adetimi oldum çok şükür. Bir gece yattım ben normalde yatırlmıyo benim operasyon biraz zorlayıcı olmuş kanama rizkine karşı beni yatırdılar bir gece.. Antibiyotik veriildi sadece. hormon ilacı verilenlrde oluyormuş adeti beklenen tarihte getirsin diye ama bana vermedi doktor. Ben zeynep Kamil'de yaptırmıştım.
Selam canım, alah senden de razı olsun. Sıkıntı yok. Bildiğimkadarıyla cevap veririm tabiki. Bence senin düşük kesin ondan başka ne olabilir ki??? Ben kürtajdan 2 ay sonra oldum operasyon belki ondan verilmedi amabazı doktor vv erip bazızsı vermiyor hormon ilacını ben öyle anladım okuyp araştırdığım kadarıyla. Komplikasyon şöyle tabiki inşallah yaşamaz sorunsuz geçirirsin. Ben o operasyona girmeden önce o kadar çok komplikasyon içeren biar yazı imzalattılar ki bana ama imzalayıp olmak zorunda kalıyorsun ameliyatını. Her ameliyatta rizkler var. Bu riskleri bilerek kabul ederek giriyoruz ameliyata. Bana neler neşer yazmışlardı şöyle olabilir böyle olabilri rahim delinebilir vs vs.... Yapışıklık falan işte ancak adet olduğunda anlaşılabilir bişrey demişti bana kontrole gittğimde doktorum. Ben şimdi ikinci adetmi yaşıyorum operasyon sonrası. bilmiyrum bakalım sağlık lı bir gebelik yaşar mıyım yine denemedik dahaca. Yaş geldi 38 e. druumlar vahim yani. Korkma dua et. Sonuçda bu operasyonu olmak zorundasın. Ayrıca bir içeri girip bakılsın belki ultrasonla görünmeyen birşeyi görecekler. Vardır herşerde bir hayır.Benim rahmim kalp formunda ve 4 mm septum varmış. Bunun sorun olmadığı düşünülüyordu ancak 13 haftalık düşük yapınca ve başka sorun bulunamayınca buna bağlandı. Benim rahmim normal hale getirilmeye çalışılacak ve septum alınacak. Hamileyken hep kanamam vardı bir ihtimal sebep bu olabilir diye düşünüyorum. Bana hormon ilacı verilecek çünkü kürtajım geçen ay olmuştu. Regl düzenlensin diye sanırım. Peki kanama kaç gün oldu senin? Yoğun mu lekelenme şeklinde mi? Allah razı olsun cevapların için insan ister istemez korkuyor . İnşallah bir komplikasyon yaşamamÇünkü kolay bir operasyon ama yapışıklık ya da rahim ağzı kısalması gibi sorunlar olabiliyormuş okuduğum kadarıyla. Doktorum güven verdi bakalım umarım güzel geçer
![]()
Bir de kanamayı sormuşsuun ilk iki gün falan adetli gibi. sonraki günler lekeli oluyorç 12 gün sürdü lekelenemelerim.Benim rahmim kalp formunda ve 4 mm septum varmış. Bunun sorun olmadığı düşünülüyordu ancak 13 haftalık düşük yapınca ve başka sorun bulunamayınca buna bağlandı. Benim rahmim normal hale getirilmeye çalışılacak ve septum alınacak. Hamileyken hep kanamam vardı bir ihtimal sebep bu olabilir diye düşünüyorum. Bana hormon ilacı verilecek çünkü kürtajım geçen ay olmuştu. Regl düzenlensin diye sanırım. Peki kanama kaç gün oldu senin? Yoğun mu lekelenme şeklinde mi? Allah razı olsun cevapların için insan ister istemez korkuyor . İnşallah bir komplikasyon yaşamamÇünkü kolay bir operasyon ama yapışıklık ya da rahim ağzı kısalması gibi sorunlar olabiliyormuş okuduğum kadarıyla. Doktorum güven verdi bakalım umarım güzel geçer
![]()
Tabiki olmaz. çektirebilirsin. ilk adetten sonra çektir. Neden rahim filmi çektirmek istiyorsun ?kızlar düşükten ne kadar sonra rahim filmi çekilmeli biliyor musunuz ? 3. adetimi göreceğim bu ay.. bu ay çektirsem bir sorun olur mu acaba
Aslında hiç istemiyorum çok korkuyorumTabiki olmaz. çektirebilirsin. ilk adetten sonra çektir. Neden rahim filmi çektirmek istiyorsun ?
Rabbim sabır versin benimde 2 kaybım var. Genetik test yaptırdınız mı?Aslında hiç istemiyorum çok korkuyorum9 haftalık ve 15 haftalık iki bebeğimin de kalbi durdu bu yüzden doktor istedi
![]()
Amin cümlemize... Eşim ve kendime yaptırdık çok şükür temiz çıktı pıhtılaşma testi de yaptırdık onda mthfr c677 heterezigot ve pai heterezigot çıktı ama bu pıhtılaşmanın da çok önemli olmadığını söyledi doktorlar ne yapacağım nasıl dayanacağım inanın bilmiyorumRabbim sabır versin benimde 2 kaybım var. Genetik test yaptırdınız mı?
anladım canım. genetik testi yaptır bence. Sonuçta rahim filmi çketiremenin bir sebebi yokki. Hamile kalabiliyorsun sen. Bebek yaşamıyor. Rahim filmi yerine ofis histereskopisi var onu yaptrı. Kamerayla içeri girip bakyıorlar ne var orada aksi birşey ne varsa net görünüyor. Rahim filmi o kadar net göstermez benceAslında hiç istemiyorum çok korkuyorum9 haftalık ve 15 haftalık iki bebeğimin de kalbi durdu bu yüzden doktor istedi
![]()
Gecmis olsun canım kac haftalıktı? Bence 40 gün uzun bi süre. Kürtajdan sonra kontrole gittin mi?bebek kaybeden butun arkadaslara gecmis olsun. Rabbim insallah hayirla saglikla kolaylikla tez vakitte kucaklarimizi doldursun. bende tam 40 gun önce kürtaj oldum ve benim kanamam hala devam ediyor hafif pihtilarda geliyor ne zaman adet olacagim hakkinda hicbir fikrim yok hergun kasik agrilarim oluyor adet agrisi gibi sizce parca kalmis olabilirmi? boyle kanamasi uzun sure devam eden varmi? bu arada tek tupum var parca varsa tek tup tek yumurtaligada zarar verirmi?
cok tskkr ederm 7+5 haftalikti 1 hafta sonra cagirdi fakat biz memlekette yaptirdik kurtaji yasadigimiz ile geri donecez diye iki gun sonra kontrole gittim normal dedi metiler hap verdi gonderdi ama hala kanamam devam ediyor cok stresliyim bulundugum ildede saglik sektoru doktor vs iyi degil o yuzden burdada gorunmedim doktoraGecmis olsun canım kac haftalıktı? Bence 40 gün uzun bi süre. Kürtajdan sonra kontrole gittin mi?
Canım sen bence gözük hemen. Hani bebegin ileri haftalarda olsa belki dicem ama. Bu kadar kanama olması normal değil bak ben 6+6 haftalık düşük yaptım. 5 günde bitti kanama ve lekenlenme.cok tskkr ederm 7+5 haftalikti 1 hafta sonra cagirdi fakat biz memlekette yaptirdik kurtaji yasadigimiz ile geri donecez diye iki gun sonra kontrole gittim normal dedi metiler hap verdi gonderdi ama hala kanamam devam ediyor cok stresliyim bulundugum ildede saglik sektoru doktor vs iyi degil o yuzden burdada gorunmedim doktora
dogru soyluyosun canm daha oncede bos gebelikten kurtaj olmstm bikac gun gelip durmustu 40 gun sonrada adet olmustum dogudayiz biz burda cok anlamiyolar vajinal usg bile dogru duzgun bakmiyolar. olmazsa tekrar memlekete gideczCanım sen bence gözük hemen. Hani bebegin ileri haftalarda olsa belki dicem ama. Bu kadar kanama olması normal değil bak ben 6+6 haftalık düşük yaptım. 5 günde bitti kanama ve lekenlenme.