Canım merhaba bana doktor kürtaj sonrası 45 güne kadar regl olabilir demişti.Günaydın hanımlar 35 gün oldu hala adet olamadım çok can sıkıcı böyle beklemek![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım merhaba bana doktor kürtaj sonrası 45 güne kadar regl olabilir demişti.Günaydın hanımlar 35 gün oldu hala adet olamadım çok can sıkıcı böyle beklemek![]()
iyiyim kuzum, psikolojim de daha iyi, salgin yuzunden erteleyecektim ama vazgeçtim hemen olacağını da düşünmediğim için,nisandan sonra düşüneceğim galiba....
Ben hala kararsızım biliyomusun? Ve sana ne diyecem. Benim bebeğim kızmış![]()
1 aya kadar ara ara lekelenme devam edebiliyor muş kürtajdaGünaydın kızlar kürtaj sonrası kanama kaçıncı gün bitti? Benim bugün 12. gün en başından beri şok az leke şeklinde geldi hiç çok gelmedi ama ne zaman bitecek bu? 8. gün kontrole de gittim doktor her şey normal dedi. İki hafta sürebilir dedi ama endişelenmeye başladım ne zaman bitecek bu kanama? 13. haftada düşüğüm ardından kürtaj olmuştum.
Kürtaj olmadım ben kendi düştü kese görünmediCanım merhaba bana doktor kürtaj sonrası 45 güne kadar regl olabilir demişti.
Anladım canım ben kürtaj zannettimKürtaj olmadım ben kendi düştü kese görünmedi
Çok teşekkürler canım1 aya kadar ara ara lekelenme devam edebiliyor muş kürtajda
Bir aya kadar lekelenme hiç normal değil doktorun demesine göre eğer gidebilirsen bi doktora gözük on beşinci güne kadar gelirse ikinci hafta başında bitmiş olması gerekir dedi doktor lekenin inşallah sorun olmaz biter lekelerÇok teşekkürler canım![]()
Benim yaklaşık iki hafta cok az gunde birkac damla leke şeklinde sürdü, doktorum normal demiştiGünaydın kızlar kürtaj sonrası kanama kaçıncı gün bitti? Benim bugün 12. gün en başından beri şok az leke şeklinde geldi hiç çok gelmedi ama ne zaman bitecek bu? 8. gün kontrole de gittim doktor her şey normal dedi. İki hafta sürebilir dedi ama endişelenmeye başladım ne zaman bitecek bu kanama? 13. haftada düşüğüm ardından kürtaj olmuştum.
İnşallah canım doktorum da iki hafta sürer dedi 15 gün bitince gideceğim başka doktora inşallah gerek kalmazBir aya kadar lekelenme hiç normal değil doktorun demesine göre eğer gidebilirsen bi doktora gözük on beşinci güne kadar gelirse ikinci hafta başında bitmiş olması gerekir dedi doktor lekenin inşallah sorun olmaz biter lekeler![]()
Ben bir kere yaşadım hala toparlanamadım siz 3 defa yaşamışsınız Allah sabır versin.merhaba hanımlar,
aynı şeyleri 3 defa yaşadım.. 3 defa kürtaj oldum hepsi de kalp ve gelişimi durdu.ilk ikisini 8 haftalıkken hiç kalbi atmadı.sonrasında genetik test yapıldı eşim ve bende bi sorun çıkmadı ama çok az kan pıhtılaşması ve ben de bi tane kromozon bozukluğu(genetik doktoru bir parmağıın eğri olması gibi ama sağlığına bi zararı olmayan düşüğe etkisi olmaz demişti)çıkmıştı.sonra bi olay oldu aşırı ağladım üzüldüm günlerce ve o ay adetim 15 gün gecikti ilk defa stresin reglime etki ettiğini gördüm.sonra doktora tabi..hormon testleri yapıldı ve bir şok daha yumurta rezervimin azaldığını normal gebeliiğin artık zor olduğunu söyledi amh 0.21.aşılama tedavisine başladı çatlatma iğnesi yapmadan ilişki önerdi ve gebelik oldu.progestan, oksapar iğne folik asit coraspirin hepsini kullandm 6+5 günlükken kalbini duyduk çok şükür..ancak 1 hafta sonra tam göbek ortasında öğlen vaktinden ertesi günü sabaha kadar şiddetli ağrım oldu kesilmeksizin.sonra 1 hafta sonra kontrole gittik ve kalbi durmuş gelişimi durmuş en son kontrolden sonra hiç değişmemiş yani öylece kalmş.bir yıkım daha.sonra yine kürtaj..arkasından 35 gün sonra geldi reglim. ve bi sonraki ay yine 9 gün gecikti yine hamilemiyim değilmiyim diye kalbim pıt pıt. ve yine doktor ve bir yumurta gözüktü ve vakit kaybetmeden tüp bebek ayrıca pgt li inceleme ve artı erken menepoz belki 3 ay belki 1 yıl belki 3 sene..ve ben öleyim dedim artık eve gel günlerce ağlamaktan düşünmekten helak ol.verdiği ilaç da reglimi 2 gün sonra gelir gibi ama aşırı yok gibi bi lekelenme olarak 4 gün sürdü..sonra koyverdim kendimi en güzelini rabbim bilir dedim bana düşen çok dua ve beslenmeme dikkat edip olacakları beklemek dedim ve ilacın bittiği 2.gün normal adetim geldi şükürler olsun..ancak tüp bebek virüs nedeniyle ertelendi..bunda da vardır bi hayır diyorum..hep hayırlısını diledim istedim nasip kısmet herşey...çok uzun oldu hakkınızı helal edinn..![]()
51 gün beklemiş biri olarak çok iyi anlıyorum seniGünaydın hanımlar 35 gün oldu hala adet olamadım çok can sıkıcı böyle beklemek![]()
Kürtaj sonrası bir gün sürdüGünaydın kızlar kürtaj sonrası kanama kaçıncı gün bitti? Benim bugün 12. gün en başından beri şok az leke şeklinde geldi hiç çok gelmedi ama ne zaman bitecek bu? 8. gün kontrole de gittim doktor her şey normal dedi. İki hafta sürebilir dedi ama endişelenmeye başladım ne zaman bitecek bu kanama? 13. haftada düşüğüm ardından kürtaj olmuştum.
İyice önlemlerini al öyle git canımSelam hanımlar kadın doğum doktoru ma whatsap tan yazdım adet olmadım diye oda gel ultrason la bakalım dedi çok tırsıyorum hastaneye gitmeye![]()
Valla gitmeye de korkar oldum hastanelere ama pazartesiye kadar geçmezse mecbur gidicem bugün daha az sanki ya da bana öyle geliyor dur bakalım hayırlısıBen bir kere yaşadım hala toparlanamadım siz 3 defa yaşamışsınız Allah sabır versin.
Benim de yumurta rezervim azalmış ve kalitesi iyi değil. Kaliteyi arttırmaya çalışıyorum ben.
Siz de yemenize içmenize dikkat edin belli olmaz belki tüp bebeğe gerek kalmaz
51 gün beklemiş biri olarak çok iyi anlıyorum seni![]()
![]()
Beklemek çok zor....
Kürtaj sonrası bir gün sürdü
İki hafta sonra falan leke geldi o da bir gün
Ama herkesin bünyesi aynı değildir canoö
İyice önlemlerini al öyle git canım![]()
Hayırlısı canım doktorun numarası falan var mı ara istersen belki gitmene gerek kalmazValla gitmeye de korkar oldum hastanelere ama pazartesiye kadar geçmezse mecbur gidicem bugün daha az sanki ya da bana öyle geliyor dur bakalım hayırlısı![]()
Canım dün kendi doktoruma mesaj attım usg temizdi endişe etme yoğun kanama değilse normal dedi. Ama içim rahat etmiyor çok hafif leke şeklinde em başından beri ama yine de korkuyorum pazartesi duruma göre eski doktorumla görüşeceğimHayırlısı canım doktorun numarası falan var mı ara istersen belki gitmene gerek kalmaz
O zaman inşallah ptesiye kadar kesilir canım gerek kalmaz gitmeneCanım dün kendi doktoruma mesaj attım usg temizdi endişe etme yoğun kanama değilse normal dedi. Ama içim rahat etmiyor çok hafif leke şeklinde em başından beri ama yine de korkuyorum pazartesi duruma göre eski doktorumla görüşeceğim
İnşallah canım benimO zaman inşallah ptesiye kadar kesilir canım gerek kalmaz gitmene
Haberdar edersin canım umarım bu dönemi sorunsuz atlatırsınİnşallah canım benimÇok sağol
Yazarım canım mutlaka çok teşekkürler ilgin içinHaberdar edersin canım umarım bu dönemi sorunsuz atlatırsın
Daha durrYazarım canım mutlaka çok teşekkürler ilgin için![]()
İnşallah canım hamileliğim en başından beri kanamalı geçti üç ay düştü düşecek korkusu tam her şey güzel gidiyor üçüncü ayı atlattık derken 13. haftada düşük düşükten sonra kürtaj vs şimdi de kanamanın bitmemesi gerçekten çok yıprandım Allah beterinden saklasınDaha durr
Zamanı gelince Allahın izni ile hamileliklerimizden, evlatlarımızın gazından ilk diş çıkarmalarından bahsedip yine beraber dertleşecez mutluluklarımızı paylaşacağız ben inanıyorum![]()
![]()
![]()
![]()