Dusuk ten 50gun sonra regl gibi..lutfen bakin

hayatkadereinat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
49
Puanlar
98
Yer
İstanbul
Kızlar ben düşük yaptım 50gun geçti şimdide.kahverengi lekeler geliyor ama ped bile takmiyorum yaşayan varsa bilgi verebilirmi kafama takıldı. Neden tam regl olmuyor

Kızlar ben düşük yaptım 50gun geçti şimdide.kahverengi lekeler geliyor ama ped bile takmiyorum yaşayan varsa bilgi verebilirmi kafama takıldı. Neden tam regl olmuyor
Bende 5 gun once 7 haftalik bebegimi kaybettim dusuk yaptim.dr 40 gune kadar regl olursun dedi.sizin k.rengi basladiysa devami gelir bence,normaldede regl olunca kahverengiyle baslar.biraz daha bekleyin baslamazsa dr a gidin.

8 bucuk haftalık bebeğimin kalbi durun a aldırdım malesef 4 gün önce. Şimdi çok şiddetli karnım ağrıyor, kanamam var. İki tane ilaç kullanmama rağmen normal mi?

8 bucuk haftalık bebeğimin kalbi durun a aldırdım malesef 4 gün önce. Şimdi çok şiddetli karnım ağrıyor, kanamam var. İki tane ilaç kullanmama rağmen normal mi?
Canım bende 9 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj oldum ilk baslarda çok kanamam olmadi iyiyim dedim iş güç yaptım baya yol yürüdüm akşamına çok şiddetli sancım ve kanamam oldu anlayacağın kendine dikkat etmen gerek yorulma üşütme

Bir hafta raporluydum işe de gitmedim ama duramıyorum evde malesef. Kendini dinleyince insanın aklına bebeği geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…