• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düşük tehdidi!!!!!

canım seninmi 3 dikişin durmadı :26::26:allah yardımcın olsun banada dediysen benim 3 bebegimde dikiş uygulandı canım ama araştırılıyorum birşey şimdilik çıkmadı nasip bundan sonrasını allah göstericek :16::16:

benim yalnızca sonuncusunda uygulandı ama gereksizmiş rahim boyutu 5 cm diyor doktor biraz önce geldik muayeneden sordum yine yapılacak mı serklaj diye o da şuan erken zamanı gelince duruma göre bakarız dedi jeli sordum onun bitanesi 90 mg mış yani az ben günde 3 tane kullanıyorum 200mglıktan birde prednol kullanıyorum birde farklı olarak yani kortizon bilgin olsun doktoruna söyle istersen erken doğumda bu hormonunda etkisi varmış

canım hitereskop yaptırmadınmı sen ondan yapıyolar çift rahimli olanlara benim arkadaşımda senin gibi bu perşembe dogurucak işşallah rabbim hayırlısını veriri senin için :16::16:

canım allah razı olsun sagolasın senin yerinde olsam kullanırım doktorda vermese bile ben alıp kullanıcam hem alttan hem üsten destrekelersin daha iyi olur:52::52:genede sen bilirsin istersen doktora söyle o jel rahimin açılmasını engelliyo çogunlukla biizm gibi rahim agzı açık kişilere veriyolar sen gitmişkende rahim boyuna baktır sorun varmı diye yardın edebildiysem ne mutlu bana:17::17:bol su iç günde 3 litre kadar ananas kivı ye bebek için faydalı kabız olmamaya çalıiş mümkünse yat yatakta belinin altına yastık koy 3 ayı geçince teylike 100.de 50 geçiyo rabbim ömür versinki karnındakine benim gibi üzülmeyesin kardeşim inan evlat acısı çok zor ben onu derim onu söylerim herşeyini hazırlamıştım bebek takımını beyendim ellerimle mendiller patikler yelekler herşey aklına ne geldiyse yaptım ama takdiri ilahi gene durmadı gitti:43::43:rabbim beni sınıyo bakalım nereye kadar gidicek bu rabbim beterinden krousun işşallah :16::16:benimde kaderim buymuş dicem artık inan bu ay korunmayı bırakıcam ama korkumdan bırakamıyourm ya gene durmazsa giderse diye çünkü 20 haftasına kadar taşıyorum tekmeleri duyuyorum hayaller kuruyorum bir dogum sancısı hastaneye gidiyosun canının canını senden alıyolar karnın boşalıyo o kahrolası hastaneden bebeginle giriyosun ve çıkışta aglayaraktan tek çıkıyosun gene yaptın yapacagını ey koca hastane diyodun aglıyosun sütlerin boşa gidiyo emeklerin eziyetlerinde cabası sözün inan bittigi yerdeyim :43::43::43:milletin çocukları oluyo yaramaz oluyolar dövüyolar laf ediyolar benim gibi olsunlar bakalım yapıyolarmı :43::43::43:inan 11 senedir dört duvar arasında sıkıldım tek kalmaktan hep aynı şeyleri yapmaktan derlerya malım mülküm var herşeyi alıcak kudretim var bir bebegi satın alamıyorum benimkide o hesap :43::43::43:inan sözlerin dügümlendigi yerdeyim ne yapayım nerelere gidiyim bilemiyorum hamilelere çok imreniyorum onlar rahat gebe kalıyolar geziyolar iş yapıyolar ben gebe kalıncada pilim bitiyo 9 ay bebek nasıl yatıyo bende öle yatıyorum önüme bir tas çorba getiren olursa yiyorum getirmeyen olursada aç kalıyorum rabbim kimseyi elden ayaktan düşürmesin benim gibi işşallah inan birine yük olmak insanın çok agırına gidiyo kendimden biliyorum ben:43::43::43:

Canım benm kıyamam ben sana.... Yazını okudum ve çok duyglandım... Allah en doğru günü bilir sen rahat ol.... İnanıyoum olucak bebeğin hemde çooooooooook sağlıklı... Bunu şu anda çok yürekten istedim... Sabırla bekle olurmu...

benim yalnızca sonuncusunda uygulandı ama gereksizmiş rahim boyutu 5 cm diyor doktor biraz önce geldik muayeneden sordum yine yapılacak mı serklaj diye o da şuan erken zamanı gelince duruma göre bakarız dedi jeli sordum onun bitanesi 90 mg mış yani az ben günde 3 tane kullanıyorum 200mglıktan birde prednol kullanıyorum birde farklı olarak yani kortizon bilgin olsun doktoruna söyle istersen erken doğumda bu hormonunda etkisi varmış
canım bu konuyu biraz açarsan inan sevinicem ona göre doktora sorarrım bebem hayırlı haberlerle gelirsin işşallah:16::16:
Canım benm kıyamam ben sana.... Yazını okudum ve çok duyglandım... Allah en doğru günü bilir sen rahat ol.... İnanıyoum olucak bebeğin hemde çooooooooook sağlıklı... Bunu şu anda çok yürekten istedim... Sabırla bekle olurmu...

:43::43:sagol arkadaşım inan 3 kayıp küçükte degil hep 20 haftalarda gidiyo ne ettiysem ne yaptıysam çare olmadı yetmedim yetemedim yavrularıma en çokta ne agırına gidiyo insanın can çekişe çekişe ölüyolar ozaman annelik devreye giriyo diyosunki rabbim al ömrümün yarısını ona ver oglumu dogum ettigimde canlıydı can çekişe çekişe ödlü nasıl yalvardım rabbim ne olur ömrümün yarısınıona verde yaşassın bir mucize rabbim dedim olmadı gene yetemedim kıızmda kesin durucak dedim gene yetemedim benim bu halim ne olur nerelere giderim bilmiyorum inan:43::43::43:bir evlada hasretim okadar isterdimki benim bir parçam olsun saglıklı hayırlı benim diyebilecegim emzirebilecegim bir bebek saglıklısından ama yokkiiiiiiiiiiiii:43::43::43:şimdi ablam dogurdu onun ogluna baktım 2 sene annelik vartım maddi ve manevi şimdide kardeşimin karısı dogurucak gen iş başa düşücek alıcamö kucagıma ona annelik yapıcam allahım affetsin ama ben ne zaman kendi bebegime yapıcam annelik hayalmi gerçekmi olurcak bilemiyorumki inan sözüm bittigi yerdeyim içimdeki ateşi kimse görmüyo herkez üzülme gene olur diyo senin dogurdugum bebekmi diyolar vs işte bilmiyolarki ben onları canımla kanımla besledim okadar emek eziyet çektim kıızmı dogurdum sabah ezanlarına kadar elim karnımda yattım agladım ben 3 evladımıza çok özledim inan çok isterdim dün arkadaşım ban geldi çocukları benimkiyleydi içim acıdı yüregimin atesini korunukimse anlamıyo ben ona yanıyorum inan ne eziyetler ne kürtajı nede dogum sancısı insanın canını yakıyo nasıl gidiyosun hastaneye karnın kocaman doguruyosunda tek geliyosunnya eve o acıtıyo insanın canını sütlerin geliyo acıdan yatamıyosun o sütler boşa aktıgındad diyosun ah yavrum sizlere ne zaman nasip olucak emmeniz deyip avasın çıktıgı kadar bagırıyosun çok zor hemde çok insanlar ellerindekilerin kıymetini bir bilse keşke:43::43::43::43:sibell canın bir şarkısı varya yok yok idye bir onu çok seviyorum beni biryetlere götüüryo birde şebnem ferahın varya şarkısı HOŞÇAKALLLLLLLLLLLLLLLLLLLL:(((((((((((((((((MAFFOLUYORUM O ŞARKILARI DİNLERKEN :((

Son düzenleme:
canım bu konuyu biraz açarsan inan sevinicem ona göre doktora sorarrım bebem hayırlı haberlerle gelirsin işşallah:16::16:

ablacığım deyim kızmazsanız yaşınız benden büyük herhalde inanın kendi ablalarım gibi geldiniz bi an iki ablam var onlarında başlarında aynı bu dertler tabi üçümüzdede olunca böyle şeyler ırsi sizde bu diyorlar ve acıyarak bakıyorlar nefret ediyorum size tavsiyem heparinde kullanmanız ben bu zamana kadar kabul etmemiştim ama erken doğumlarda onunda etkisi varmış birde kortizon diye bir hormon var vücutta bunun eksikliğide gebelik kayıplarına neden oluyormuş şimdiki doktorum verdi ismi prednol ilacın 4 mg yani bi tane alıyorum günde yan etkileri çok bu ilacın ama günde 20 mg dan fazla kullanıldığında yan etkilerini gösteriyormuş şu an kullandığım ilaçlar şunlar prednol 4mg coraspin 100 mg folbiol clexane 0.4 progestan 200 mg günde üç tane ve haftalık pruloton şu an 9 haftalık gebeyim ve bunları gebelikten üç ay önce kullanmaya başladım adet olunca bırakıyordum üçüncü dördüncü günü tekrar başlıyordum progestan hem adet düzenliyor hemde geciktiredebiliyor.ilerleyen haftalarda bi sıkıntı olunca ki olmaz inşaALLAH hastaneye yatıracak oradada dikiş atılacak zaten de peser diye bişey koyuyorlar birde rahmi tutması için. endol ve nidilat veriyorlar sancı durdurucu serumlar falan yani hastane gözetiminde oluyosunda ben hep geç kaldım önemli olan tehlike olmadan işi sıkı tutmak yanımda yatan bi abla vardı 10 12yıllık falan evliydi herhalde.Hamile kalamamış uzun müddet sonra 5 tüp bebek denemesi yanlış hatırlamıyorsam ikisini kaybetmiş yani düşmüş en sonunda ankaraya geliyor başka şehirdeydi ahmet erdeme gazi hastanesinde özeline gidiyor tabi onun tedavisi işe yarıyor ve ikiz kızlarına hamileydi benim gördüğümde ama kadın nasıl sabırlı nasıl istiyordu ben çok bekledim çok istedim artık kaybedemem diyordu bana da hep kızıyordu sen cahillik ediyorsun çok daha dikkatli olmalısın diyordu neyse şöyle böyle günler geçerken ben yine erken doğum yaptım ama o abla 4 aylık yatmış hastaneye ve kızlarıyla çıktı çok mücadele etti ziyaretine gidiyordum ve çok sabırlıydı gerçekten sancısı geliyordu süreli ama o hep dayandı iğne ilaç derken çokta dua ediyordu RABBİM kucağını boş bırakmadı maşaALLAH kızları oldu hep gözümün önünde o abla var sizlerede belki örnek olur diye anlattım biraz uzun oldu ama şu an bende ahmet beyin hastasıyım o ablanın ısrarlı tavsiyeleri üzerine çokta memnunum ankaraya gelme imkanınız olsada keşke sizde bu doktora gelseniz gerçekten çok övüyorlar ve hiçde paracı değil önemli olan bebeğiniz onun için alalında uzman prof kendisi kimsenin çare olamadığı işler başarmış benim örneğimde o abla işte ALLAH CC hepimizin yardımcısı olsun...:44::44::44:

ablacığım deyim kızmazsanız yaşınız benden büyük herhalde inanın kendi ablalarım gibi geldiniz bi an iki ablam var onlarında başlarında aynı bu dertler tabi üçümüzdede olunca böyle şeyler ırsi sizde bu diyorlar ve acıyarak bakıyorlar nefret ediyorum size tavsiyem heparinde kullanmanız ben bu zamana kadar kabul etmemiştim ama erken doğumlarda onunda etkisi varmış birde kortizon diye bir hormon var vücutta bunun eksikliğide gebelik kayıplarına neden oluyormuş şimdiki doktorum verdi ismi prednol ilacın 4 mg yani bi tane alıyorum günde yan etkileri çok bu ilacın ama günde 20 mg dan fazla kullanıldığında yan etkilerini gösteriyormuş şu an kullandığım ilaçlar şunlar prednol 4mg coraspin 100 mg folbiol clexane 0.4 progestan 200 mg günde üç tane ve haftalık pruloton şu an 9 haftalık gebeyim ve bunları gebelikten üç ay önce kullanmaya başladım adet olunca bırakıyordum üçüncü dördüncü günü tekrar başlıyordum progestan hem adet düzenliyor hemde geciktiredebiliyor.ilerleyen haftalarda bi sıkıntı olunca ki olmaz inşaALLAH hastaneye yatıracak oradada dikiş atılacak zaten de peser diye bişey koyuyorlar birde rahmi tutması için. endol ve nidilat veriyorlar sancı durdurucu serumlar falan yani hastane gözetiminde oluyosunda ben hep geç kaldım önemli olan tehlike olmadan işi sıkı tutmak yanımda yatan bi abla vardı 10 12yıllık falan evliydi herhalde.Hamile kalamamış uzun müddet sonra 5 tüp bebek denemesi yanlış hatırlamıyorsam ikisini kaybetmiş yani düşmüş en sonunda ankaraya geliyor başka şehirdeydi ahmet erdeme gazi hastanesinde özeline gidiyor tabi onun tedavisi işe yarıyor ve ikiz kızlarına hamileydi benim gördüğümde ama kadın nasıl sabırlı nasıl istiyordu ben çok bekledim çok istedim artık kaybedemem diyordu bana da hep kızıyordu sen cahillik ediyorsun çok daha dikkatli olmalısın diyordu neyse şöyle böyle günler geçerken ben yine erken doğum yaptım ama o abla 4 aylık yatmış hastaneye ve kızlarıyla çıktı çok mücadele etti ziyaretine gidiyordum ve çok sabırlıydı gerçekten sancısı geliyordu süreli ama o hep dayandı iğne ilaç derken çokta dua ediyordu RABBİM kucağını boş bırakmadı maşaALLAH kızları oldu hep gözümün önünde o abla var sizlerede belki örnek olur diye anlattım biraz uzun oldu ama şu an bende ahmet beyin hastasıyım o ablanın ısrarlı tavsiyeleri üzerine çokta memnunum ankaraya gelme imkanınız olsada keşke sizde bu doktora gelseniz gerçekten çok övüyorlar ve hiçde paracı değil önemli olan bebeğiniz onun için alalında uzman prof kendisi kimsenin çare olamadığı işler başarmış benim örneğimde o abla işte ALLAH CC hepimizin yardımcısı olsun...:44::44::44:
ANLADIM CANIM AYDINLATTIGIN İÇİN SAGOLASIN :48::48:BU KONUYU NOT ALICAM İŞŞALLAH DOKTORA GİİDNCEDE SORUCAM:14::14:BENİMDE ÇIKMAYNBİR YAPTIRMADIGIM BİR TESTİM VAR ONLARDA BİTSİN ARDA BEYE YADA CEMİL BEYE GİDİCEM BU KONUDA UZMANLAR:27::27::27:NASİP BAKALIM RABBİM NE GÖSTERİYO BEN 31 YAŞINDAYIM CANIM SAGOL BİLGİLERİN İÇİN BENİ HABERDAR EDERSEN KENDİNDEN İNAN ÇOK SEVİNİİRM :16::16:

:16::
ANLADIM CANIM AYDINLATTIGIN İÇİN SAGOLASIN :48::48:BU KONUYU NOT ALICAM İŞŞALLAH DOKTORA GİİDNCEDE SORUCAM:14::14:BENİMDE ÇIKMAYNBİR YAPTIRMADIGIM BİR TESTİM VAR ONLARDA BİTSİN ARDA BEYE YADA CEMİL BEYE GİDİCEM BU KONUDA UZMANLAR:27::27::27:NASİP BAKALIM RABBİM NE GÖSTERİYO BEN 31 YAŞINDAYIM CANIM SAGOL BİLGİLERİN İÇİN BENİ HABERDAR EDERSEN KENDİNDEN İNAN ÇOK SEVİNİİRM :16::16:

tabiki ederim canım ne öğrenirsem faydalı işe yarayan söylerim merak etme çünkü aynı gibiyiz hemen hemen.ben birde günlük küçük bi fincan pekmez içiyorum ama doğalından ev yapımı yani onuda görüncem söyledi arkadaşının komşusununda erken doğumları olmuş hep bi tedavi yöntemi bulamamışlar ve günde bi fincan pekmez içerek çouğunu doğurmuş bütün kan hastalıklarına bire birmiş belki banada bi faydası olur diye içiyorum bakalım.bende iki gün önce 23 yaşıma girdim.birde yer çekimi de çok etkiliymiş bazı gebelerde bünyeye göre değişiyor herhalde çünkü sadece yatarak doğuranlarda var yatsada bi faydası olmayanlarda bana doktor bebek 250 gramı geçince ayağa kalkmayacaksın demişti ama ben dinleyemedim malesef hep bilgin olsun ki ona göre hareket edersin inşaALLAH sende en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın dileyen isteyen herkes:16::16::16:

:16::
tabiki ederim canım ne öğrenirsem faydalı işe yarayan söylerim merak etme çünkü aynı gibiyiz hemen hemen.ben birde günlük küçük bi fincan pekmez içiyorum ama doğalından ev yapımı yani onuda görüncem söyledi arkadaşının komşusununda erken doğumları olmuş hep bi tedavi yöntemi bulamamışlar ve günde bi fincan pekmez içerek çouğunu doğurmuş bütün kan hastalıklarına bire birmiş belki banada bi faydası olur diye içiyorum bakalım.bende iki gün önce 23 yaşıma girdim.birde yer çekimi de çok etkiliymiş bazı gebelerde bünyeye göre değişiyor herhalde çünkü sadece yatarak doğuranlarda var yatsada bi faydası olmayanlarda bana doktor bebek 250 gramı geçince ayağa kalkmayacaksın demişti ama ben dinleyemedim malesef hep bilgin olsun ki ona göre hareket edersin inşaALLAH sende en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın dileyen isteyen herkes:16::16::16:

SAGOL CANIM ARA ARA GÖRÜŞELİM SENİNLE CANIM BİRBİRİMİZDEN BİLGİMİZ OLSUN :48::48:

Back