ewet immocum eşimin annesi ve teyzeside hastanede yattılar dayısıda sinir hastası zaten. ya bu zaten boşanmış aile çocuğu ve babası ile üvey anneden şiddet çok görmüş,benim eşim ise bi polarda çok enerjik çok sinirli çok fikir üreten kafasına eseni yapan biri. ama bir o kadarda çok pozitif. ilaç tedavisine başlatalım dedim ben ama 1 ay dada yatması gerekiyor dedi ozaman. dua et canım...
bilmiyorum canım sakın olmaya çalışıyorum ama kendime çok yüklendiğimi hissediyorum. çok özledim canımı. kendimi çok yalnız hissediyorum, zaten annem bana sahip çıkmıyor. ortada kaldım. çok kötü hissediyorum kendimi. bu gidişle delirmeme ramak kaldı. biran önce canyoldaşım iyileşsin gelsin. bana destek oluşunu beni hep sevgiyle teselli edişini özledim. yokluğu çooook belli. çocuklar ne alemde bilmiyorum canım. dua ile ayakta durmaya çalışıyorum..
slm kızlar. dualarınıza çok ihtiyacım var bu aralar. doktor ile görüştük eşim için. ya sinirden böyle oldu yada bipolar rahatsızlığı var kesin sonuç bugün verecek. ama kayın validem ve ailesi kalkıp doktora saçma saçma şeyler diyorlar. ben sinirden sitresten oldu diyorum ama onlar yok namazdan yok ümreye gitti diye kafayı yedi diyorlardelirecem ya ben doktora ondan değil boşanmış aile çocuğu böyle olur model alacak bir babsı da yoktu. herkes onun üstüne çok vardı ve böyle bunalım geçirdi diyorum. ama ailesi sen karışma diyorlar, adama yanlış teşhis koydurtacaklar ve doktor madem dinden delirdi elektirik şoku verelim beynini resetliyelim diyor. daha ialç tedavisine bile başlamadan. Birde bu dertlerle uğraşıyorum. dün arkadaşı geldi eşimin oda bana hak verdi sitres dedi. Doktor onunla son zamanda en çok ilgilenen arkadaşı gelsin ve onunla konuşup öyle teşhis koyacam diyor. ne olur bu mübarek cuma gününde dualarınızı esirgemeyin. benim delirmeme az kaldı. beynim patlayacak resmen canımın içini çok özledim yaa
Hizda birazck problem var gerisi cok iyi hatta mukemmel denilebilir. Hizi havuc kuruyle arttirabilirsiniz kaldi ki bu degerler normal gebelik getirebilir zamanlamayi iyi ayarlayin
Ne kadarlik evlisiniz? Sen butun tetkiklerini yaptirdin sanirim. Tuplerine baktirgin mu hsg filmi yanicevabın için sağol cnm.bugün dr.umda bekleme taraftarı olduğunu söyledi eğer 3-4 ay daha olmazsa ozaman takip tedavi aşılama yaptıracağız.havuç kürünede başladık bakalım ne zaman etki edecek.zararı yok sonuçta.dr.umda bitkisel kürler önerdi özellikle çakşır suyu ile hamile kalan hastalarım var dedi.
umudum o biran önce iyileşip herşeyin rayına girmesi ama bunu yalnız kaldıramıyorum. allah razı olsun duan yeterli canım.
ewet immocum eşimin annesi ve teyzeside hastanede yattılar dayısıda sinir hastası zaten. ya bu zaten boşanmış aile çocuğu ve babası ile üvey anneden şiddet çok görmüş,benim eşim ise bi polarda çok enerjik çok sinirli çok fikir üreten kafasına eseni yapan biri. ama bir o kadarda çok pozitif. ilaç tedavisine başlatalım dedim ben ama 1 ay dada yatması gerekiyor dedi ozaman. dua et canım...
bilmiyorum canım sakın olmaya çalışıyorum ama kendime çok yüklendiğimi hissediyorum. çok özledim canımı. kendimi çok yalnız hissediyorum, zaten annem bana sahip çıkmıyor. ortada kaldım. çok kötü hissediyorum kendimi. bu gidişle delirmeme ramak kaldı. biran önce canyoldaşım iyileşsin gelsin. bana destek oluşunu beni hep sevgiyle teselli edişini özledim. yokluğu çooook belli. çocuklar ne alemde bilmiyorum canım. dua ile ayakta durmaya çalışıyorum..
teşekkürler canım içimi rahatlattın inş. eşimde bir an önce iyileşir yaa. başka birşey istemiyorum. allah razı olsun duan yeterli tatlım.ah be canım senin kocan ayrı bahtsızmış, sen ayrı bahtsızmışın. allah yine de daha beter, dermanı olmayan hastalıktan korusun. bipolarsa da lityum türü depresyon ilaçlarını düzenli kullanmayla iyileşip gayet normal hayatlarına dönüyorlar. bir tanıdğımızın kızında vardı yıllardır düzenli ilaç kullanır tanısan hani en ufak bir rahatsızlığı var demezsin. inşallah eşin de kısa sürede şifa bulur. elimden bir şey gelirse lütfen söyle.
inş bu günlerde geçer. kendimi bırakmamaya çalışıyorum destek ve dualarınız için allah razı olsun.cnm arkadaşım güzel düşünn kendini bırakma gececek bugünlerr inşş dualarımız inan hep sizinleee cnm
Cok iyi anliyorum seni benim de esim 1-2 gunlugune il disina ciktiginda ev bombos ve sanki gunlerdir ayriymisiz gibi geliyor bana. Ama suan boyle dusunmemek lazim. Simdi hamileligin getirdigi duygusallikla ortada kaldigini hissediyorsun ama eminim oyle bisey yok hamileyken kadinlar cok duygusal olur. Annen hakkinda da oyle hissetme. Bu gunler gectiginde yanlis dusundugunu anlayip guluceksin kendine. Buyuk dusun sende bi annesin.
teşekkürler canım içimi rahatlattın inş. eşimde bir an önce iyileşir yaa. başka birşey istemiyorum. allah razı olsun duan yeterli tatlım.
inş bu günlerde geçer. kendimi bırakmamaya çalışıyorum destek ve dualarınız için allah razı olsun.
yok canım hamilelik duygusu değil bu. herkes üstüme geldi dün. eşimin hastaneye yatmasına sebeb olan kişi dün benle kardeşimin kınasında illa konuşmak istedi ben istememe rağmen konuştu ve kavga etti bende ona lafımı esirgemedim. çok zoruma gitti. eşimin hem dayısı hem arkadaşları üstüme varınca kötü oldum. birde annem zaten eşimle en başta evlenmemi istemeyenlerden idi. bana habire sözümü dinlemeyince böyle oldun bak çocuklar doğunca ortada kaldın diyor. sinirim çok bozuldu. ya bir insan evladı yokmu kanımdan olan bana boş ver buda geçer diyip destek gösteren. yok yok. anca laf sokarlar. rabbim yardım etsin bana...
Ne kadarlik evlisiniz? Sen butun tetkiklerini yaptirdin sanirim. Tuplerine baktirgin mu hsg filmi yani
kızlar iyice kafam karıştı bi yardımmm
l- arginine vermiş doktor. ve aç karnına içip yarım saat bişey yememesini istemiş. bunun yanında proxeed plus da var evde onu da içecek. ee keçiboynuzu kürü de yapacağım. bi de zeytinyağında beklemiş incir yiyecekti. ama sonuçta hepsi aç karnına oluyor. ama işe giderken hepsini birden içemez ki vakit yetmez. hem aç karnına içip üzerine yarım saat geçmeden incir yerse olmaz ki
proxeed
l-arginine
keçiboynuzu kürü
zeytinyağında beklemiş incir
bunları nasıl sıralayıp tüketelim. ya da aralarından eleyelim mi
Canimmm bunlar inan olagan seyler herkes neler neler yasiyor. Esiminde alkol sorunu vardi ve hic ayik gezmezdi o durumda naptigini bilmiyordu ve sanki karsimdaki baska biri vardi yaklasik 1yil neler cektim benim annemde inay vermemisti evliligimde geri donecekde yuzum yoktu. Aslinda bisanmak da istemiyordum cunku esimi gambazlayim ustume salan insanlari mutlu etmek istemedim sirf o yuzden bu alkolu yenicem dedim burdaki bazi arkadaslar bilir ben coooookkkk agir ve asla affedilmicek olaylar yasiyordum. Hafta gecmiyordu bir olay ve karakolluk oluyorduk. Bu yasta erken menepoz tehlikesi atlattim. Ama yendiiiiiimmmmmmm. Simdi alkolu birakti ve cok mutluyum. İnan bosanmami dort gozle bekleyen insanlar kiclarinin ustune iturdu ama hala hedefleri ayirmk. Ben karadenizliyim inatciyim ve basardim. Seni inan cok iyi anliyorum benim yasadiklarimin yaninda seninki devede kulakkkk o yuzden hic takmicaksin hayatini acitasyon haline getirirsen hasta olursun ben cok uzuluyordum psikolojim cok bozulmustu ve panikatak yasiyordum surekli ilacsiz atlattim. Bazen o gunleri hatirlatacak ufak bisey olunca terliyorum nefesim daraliyor basim donuyor ve bir film gibi o gunler tek tek aklima geliyor sonra beyin gucumu kullanip daha beyer ornekleri hatirlayip sukur diyorum.
Sende sukret. Bu gunler gecici. Allah kalici aci vermesin. Olum vermesin. Anne baba kardes olumu vermesin. O aci hiiiccc gecmiyor. Uykuda bile aci cekiyorsun gozyasiyla uyaniyorsun. Ama boyle durumlarda uyuyunca geciyor degilmi veya bi zamn sonra unutuluo. İraledi olmak zorundayiz. Ve bence sana laf sokanlara hicc cvp verme ben dayanamiyorum kavga etmeye daha cok sinirlerim bozuluyor en iyisi susmak sende konusursan olay buyuyor ve daha cok aci cekiyorsun dusunsene. Susarak hedefe yuru.
burasi amacini asmis
yasadiklariniz benide uzdu sonucta hepimiz insaniz bende vijdansiz degilim size ins sikintilarinizdan bir an once kurtulup yavrulariniza kavusursunuz ama benim acimdan bakacak olursaniz cok kisitli zamanimda girip belki derdime derman olacak bi vesile bulurum diye arama yapmaktayim bu baslikta bildigimiz kurleri paylasmamiz icin olusturulmus haliyle sayfa sayfa okuyup belki arada bi kur yada benim durumumda birisi vardir care bulup paylasmistir diye okumak durumunda kaliyorum buda bana zaman kaybi bence boyle konular icin bir topik yapip orda konusmakta fayda var arkadaslar insaniz ne zaman neyle karsilascamiz belli olmaz ozaman bende gelip sizinle orda dertlesebililirim belkide ozaman gozleriniz beni arar :) bellimi olur ALLAH hepimizin yardimcisi olsun
haklisin burda benim isim yok gercekten bu sekilde yaklasmamistim ALLAH gonlunuze gore versin
meriyy canim eger bu aciklamayi yapmazsam rahatsiz hissetcem kendimi ben inan vakit olmadigi icin calisiyorum cunki acele bi arastirma yaparken senin problemini degilde ona yapilan yorumlari gordum uzunca basligada kur bulurum umidiyle girince burasi amacini asmis diye yazdim daha sonra senin problemini okuyunca farkli bi aciklama yapma ihtiyaci hissettim rab'bim esini tez zamanda saglicakla sana ve cocuguna bagislasin yasadiklarina ve mucadelene sonsuz saygi duydugumu bil lutfen senin icin yapabilcegim bisey olursada lutfen cekinme beni mutlu edersin bunlarida vijdan azabindan yazdigimi dusunme sadece sende yanlis anlayip uzulursun diye dusundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?