Ayy biz variz isteekızlarr nerelerdesinnnnnnnnn yalnız bırakmayın benii özledimmm
canım bu dha 25 vitamin mi hiç duymamıştımm birde çörek otu balı ve sogan suyunu aynı anda mı yapsam..ay bugün adetin 5 günü geçmi kaldım acaba başlim bugünden itibaren ne dersin
valla arkadaşım, tecrübemle sabittir onu bunu dene derken süreyi de çok uzatma. burada hep yazıyorum bir kere daha yazayım. evet alternatif tedavileri de deneyin ama unutmayın ki onu dene bunu dene bekle bekle sonu da yok. öyle elle tutlur çok büyük bir ilerleme görmüyorsanız yani mesela epey süre geçmiş halen daha 20 milyonun üstüne çıkamamışsanız, belli bir noktada son verip aşılama, tüp hangisi uygunsa ona geçmek lazım. hani burada bilen bilir her halde en çok çaba sarf eden kişilerden biri benle, ynz'dir. kocalarımıza içirmediğimiz yedirmediğimiz şey kalmadı. yurt içini bıraktık yurt dışından neler neler getirttik. ama belli bir noktada artık beklemeyip tüp yaptık. en güzelini de yaptık. ben tam 1 yıl uğraştım eşimle. ha pisman da değilim, sonuna kadar zorladım ama belli bir noktada da "bir tek takviyelerle olmayacak" diye kabullanmek gerekiyor.
sana katılıyorum immo. tüp bebek merkezine bakıyorum onu yap bunu yap bunu bekle diye diye yaşları hep 35 üzerinde çok az 20 üzerinde bayanlar var. bence zaman kaybetmeyin kızlar doktorlar hep bebek tedavisinde yaşa önem veriyorlar.
bu arada kızlar ben ilaç kullanmaya başladım aşılama için doktor bana kaliteli yumurtan var dedi ve sadece 2 ilaç verdi bugün aldım 200 tl tuttu aşılama tedavim toplam 300 tuttu. dua edin bana çok heyecanlıyım. dualarım sizlerle kızlar.
antigonecim dediğini deyince yani mesela 6 ay deneyin sonra, durumunuz olmayacak gibiyse tüpe geçin deyince bana kızıyorlar artık burada. tüpü övüyormuşum insanları tüpe yönlendiriyormuşum. halbuki şunu da belirtiyorum genelde: insanların bir de şunu düşünmeleri lazım, herkesin kendi durumu farklı. misal ben 36 yaşındayım, kocamın sayısı 300bine kadar düştü, doğal yolla olmayacağı belli, yani daha ne deneyeyim? vakit geçtikçe, kadınların da yumurta rezervi düşüyor bir de. ama kadın daha yirmilerinin başındadır, yumurtaları fevkaladedir, kocası da ilerleme kaydediyordur, elle tutulur sonuçlar alınmaya başlanmıştır elbette az daha beklenir. buradan öyle takviyelerle hamile kalan kaç kişileri de gördük. ama kanaatimce 100bin spermi olup, 6 ay kür yapmış, sadece 200bine çıkmış, hatta hiç yükselme kaydetmemiş kişinin de artık bir noktada vazgeçip daha ileri yöntemlere başlaması lazım bence.
Arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım varrrrrrr
Bebiş için 500yasin okumak istiyorum ama kişi başı bir tane okunması gerekiyormuş
Yardımcı olacak arkadaş ve yakınları aranıyorrrrr
Benim için yasin okumak isteyen var mıııııı
ben okurum canım. bugün okurum hatta..
Sağolasın canımmm Allah razı olsun sen nasılsın bu arada vitaminlere devam mı?
iyiyim canım.. vitaminlere devam ediyorum. ve regl tarihimi bekliyorum. sabırsızlanıyorum hatta :))
meryyy ne yaptnn cnm aşılama yaptırdınmı
antikdenizcim aşılama yaptırmadım daha bugün doktora gittim ilaç kullanıyordum doktor yumurtalıklarım olgunlaştığını söyledi ve salı günü aşılama yapacak. inş. eşimin sperm kalitesi iyi çıkarsa tutar dedi (tabi allah dilerse) inş. sperm kalitesi süper çıkar herkesten dua bekliyorum. dualarımdasınız canlar.
antikdenizcim aşılama yaptırmadım daha bugün doktora gittim ilaç kullanıyordum doktor yumurtalıklarım olgunlaştığını söyledi ve salı günü aşılama yapacak. inş. eşimin sperm kalitesi iyi çıkarsa tutar dedi (tabi allah dilerse) inş. sperm kalitesi süper çıkar herkesten dua bekliyorum. dualarımdasınız canlar.
ynz hadi gellll(((((((((((((((((((
Cnm yeni gordum. Neden moralin bozuk
canım hoş geldinn yaa:)
ya kaan hocaya morelim bozuldu salı gitti eşim muyaneye dna ahasar testi vs hepsini yaptırdı adam hiç bişe deemeedi klasik şeyler dışında herseyi sonuca bıraktı şimdi sonuçlar cuma günü çıktı gönderdik vee 7 aydır kullansımız ilaca devam dio klomen oda işe yaramıyorr ve açıklaması tatmin etmedi martta tüp bebege başlayalım demiş hayret ettim hani nerde tedavi((ve işin kötüsü maiii kapatmış sadece 4 martta yazabiliyorum önce veya sonra yazamıyorz maili bile randevulu ve ben iğne verecek diye beklerkern klomen vermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?