Erkek İnfertilitesi düşük sperm ve kürler ile ilgili bilgilerimizi paylaşalım....

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Amin canım hamile olduğumu öğrendiğimden beri isteyen herkese nasip olsun diye dua ediyorum,biliyorum çünkü nekadar istediğinizi aynı şeyleri yaşadım
araştırmadığım yapmadığım kalmadı 4 yıldır

peki ne kadar süre kullandınız. sen de kullandın mı?? eşinin değerleri neydi bunu kullanmadan önce. tebrik ederim bu arada.

30 gün sadece eşim kullandı canım sadece sayı azlığı olduğu için aslında 40 gün kullanması gerekiyodu ama ben hamile olduğumu öğrenince bıraktı 30.günde haliyle :))

hayırlı olsun damla allah kucagına almayıda nasip etsin inşş.cnm sizin degerleriniz neydii peki en başta bide tedavi derken ilaç tedavisimi oldu eşin yoksa tüp bebek felanmı

valla canım 16milyonlarda falandı sayı 2 sefer tüp bebek yapmıştı doktorlar aşılama bile yapmadı sayı az dediler okadar yani

cnm ben onlarla görüştüm zaten konuştum dr burak bey aradı beni ancak gerçekten ücret olarak biraz pahalı geldi bize.... bana 1.350 fiyat çekti adam (
belki ürünlerine çok güveniyolar tabi bişey diyemem ama bianda okadar parayı veremem... eşimlede konuştuk şuanda saraçoğlundan kür bekliyoruz bize kür göndercek bide o var
eşim dedi onu bi deneyelim olmadı ona geçeriz şimdi adam bize kür yapıyo istemiyoruz demek olmaz :)) bakalım hayırlısı ben birz daha araştırcam onu...
ayrıca şu yeşilex varya onlarlada görüştüm onlar garanti veriyolar.. test sonucunu gönderiyosun ilaçları kullanıp tekrar test yaptırdığında yine aynı ise paranı iade ediyolarr..
panax da öle bişey yok heralde.. bilmiyorumm aklım karıştı iyice...

yeşlilexi senden duydum. ama bence doğru olanı yapmışsın, öncelikle saraçoğlu. adam milyonlara maal olmuş senden benden gelecek 3 kuruş için neden yalan saöylesin. onlar için önemli olan rant yve doğru tedavi. bizlere ne kadar doğru tedavi verirse o kadar rant alır ve o kadar yükselir. 2. sıralamada da söylediğin kadarıyla yeşilex var beksana onlar da para iadesi yapıomuş bi de ben azrayım bakalım orayı. hadi hayırlı olsun tedaviniz şimdide. ama neden bu kadar uzun sürdü kaç ay oldu yaa??

evet cnm saraçoğluna güveniyorum ben... cnm hücre yenilemek çoğaltmaktan daha zor diyo saraçoğlu.. var olan bişey çoğalır ama olmayan bişey uğraştırır diyo doğru da bence.. evet uzun sürdü gerçekten.. bide tekrar muayene olsun dedi.. tıkanıklık varikosel vs için... bizde erzuruma gidelim diyoruz orayı araştırıyorum ama pek bişey bulamadım senin duyduğun bişey varmı yada olursa bana bildir...

sen erzurumla falan uğraşma oralar nasıl bilmem ama metropol şehirler tercih et bunlar için. ankaraya gelecektiniz izin için ne oldu? ankarada kaan hocaya git derimsana

sen erzurumla falan uğraşma oralar nasıl bilmem ama metropol şehirler tercih et bunlar için. ankaraya gelecektiniz izin için ne oldu? ankarada kaan hocaya git derimsana

cnm bizim iznimiz sıkıntılı.. karsta bişey yapamıyoruz.. tek yakın yer erzurum bize.. sadece test yaptırıp muayene için bile oraya gitmek istiyoruz düşün yaniii... ankaraya her zaman gelemiyoruz senede 1kere geliyoruz ozamanda olmuyor.. 3 ayda bir yenilemek gerekiyor bazen testi cnm... burda idareten bi dr bulmam lazım oda erzurum en iyisi şimdilik cnm ona bakmak zorundayım...

kızlarrr morelim çok bozuk yaa eşimmm ilaçları kullanmıyorr deli ediyor beni hergün kavga ediyoruzz. kullanmamakda direniyorr deli olacammm ya nasıl etsemmm dee ikna edebilsemm ben yaa(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

kızlarrr morelim çok bozuk yaa eşimmm ilaçları kullanmıyorr deli ediyor beni hergün kavga ediyoruzz. kullanmamakda direniyorr deli olacammm ya nasıl etsemmm dee ikna edebilsemm ben yaa(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

ahhhh cnm seni çokk ii anlıyorum inan.. benim eşimde yaptı bana onları...
bence uzun bi süre değil ama 3-5gün biraz bırak... hiç ilaç falan verme bişey deme konuyu açma ...
sonra çok ii olduğunuz bi an konuşmaya başla... neden böle oluyoo seni çokk ii anlıyorum ama benide anla falan de... sadece senin değil benimde bebeğim olmuyo de...
ben çok istiyorum senden bi parça falan de...
bu bizim sınavımız aşıcaz beraber de.. yinede sen bilirsin de konuyu kapattt... sarıl boynuna falan o arada
eğer yine kullanmıyo direniyosa döv onuuuu

sizin değerlerin düzemiş olabileceğini tahmin ederek sadece arı sütü bal polen karışımını vermeni tavsiye ederim. en azından tadı da kötü değil ayrıca tek takviye ile tırtmış olacağını düşünür:)) ne kullanıodu normalde?

cnm sana bişey sorcam.. erzurumda bi tüp bebek merkezi buldum.. tüp bebek yaptırmıcaz daha... bu merkezde sperm analizi muayene vs yapılabilirmi acaba..
benim bi bilgim yok da...

aynı sorun bende de vardı, fakat sonuçların iyiye gittğini gördükçe istemesede verebiliom şimdi. ben 3 parçaya böldüm verdiklerimi sabah+öğle+akşam. her hapı verdiğimde araya laf karıştırarak veriyorum , şu olmuş bu olmuş aaaaaa duydun mu haberlerde dün şöyle bişi çıktı falan diyip onun dikkatini dağıtıyorum öyle veriorum o içene kadar farkına bile varmıo hee heeee walla bebek gibi yakında bak bakkk kuşlar uçuo diicem :))) yaa bide bişi sorcam kızlar, bu ilaçların biçoğunu aynı anda veriotuz yaa bi etkileşimi olmaz sanırım değil mi?? zaten ballı karışımlarda olanları biz tek tek verioruz orda hepsi bir arada kullanıldığına göre etkileşimi negatif olmaz sanırım

cnm sana bişey sorcam.. erzurumda bi tüp bebek merkezi buldum.. tüp bebek yaptırmıcaz daha... bu merkezde sperm analizi muayene vs yapılabilirmi acaba..
benim bi bilgim yok da...

kesinlikle yapılır çünkü tüp merkezleri tam donanıma sahip olmak zorundalar,iyi hızlı kaliteli spermi seçip döllemek için. ama analiz yaptırırken tüp bebek asla yaptırmayacağınızı özellikle belirtin. bazı yerlerin ticari düşünce sebebiyle sperm sayısı normal olsa da olmasa da normal olmadığını söyleyerek aileleri tüpe yönlendirmeye çalıştıklıklarını dıuymuştum.. kii bu tüp olayı bam başka bi dünya, sağlık sektöründen çıkmış anonim şirket olma yolundalar benim gözümde. inşallah yaptırırsın tez vakitte. gün belli mi?? hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz. bu arada saraçoğlunun kürünü kullanmaya başlayalı 72gün olmadı ki henüz. bence o zamanı doldur öyle git bir de o zaman gitmek isteyeceksin çünkü.

klomen ve evicap ın faydasını görenler var mı

ayrıca tüp merkezlerindeki embriyolog,laborant uzman kişilerdir, çünkü en az transferi yapan kişi kadar biyoloğun da tecrübesi ve özel yeteneği çookk çoookk önemlidir. sen gitmeye karar verdiysen hiç düşünme, hiç bi merkez alanında iyi olmayan kişilerle çalışmak istemez, ne kadar çok başarı o kadar çok rant demektir onlar için.

klomen ve evicap ın faydasını görenler var mı

ben soğan kürünün bi faydasını görmedim arkadaşlar. ama bi de incir kürünü deniyeceğim. klomenin faydasını gördük evet sanırım bi ara bizim morf.3e çıkmıştı o zaman evicap400öcg kullanmıştım eşime onu bıraktım 0 oldu.

tsh:1,98
fsh:8,4
lh:10,5
t3:2,53
t4:1,58
e2(estrodiol):40
total testesteron:891,3
yoeumlar mısınız arkadaşlar. normal olan veya olmayan nedir. sperm azlığı ve sperm dna bozukluğumuz mevcuty

tsh:1,98
fsh:8,4
lh:10,5
t3:2,53
t4:1,58
e2(estrodiol):40
total testesteron:891,3
yoeumlar mısınız arkadaşlar. normal olan veya olmayan nedir. sperm azlığı ve sperm dna bozukluğumuz mevcuty

cnm fsh, lh biraz yüksek çok değil ama bikaç birim..
ama t.testesteron çok yüksek bizim 6.28 mesala yanlışmı yazdın bak bi tekrar. enfazla 8lerde sende 10larda olsun
hastanelerin çalıştığı kitlere göre değişiklik gösrerir çünkü...

Son düzenleme:

yok canım 3 önceki testimizde de 819,54 çıkmış. bunun yüksek olması neye zarar verio acaba bilen var mı?? immo nerdesin 2 gündürr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…